Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
ειναι ηδη αδυνατη
κανεις δεν ειπε οτι τα μοντελα πρεπει να ειναι ανορεξικα
μονο στην Ελλαδα υπαρχει αυτη η αντιληψη
στο εξωτερικο προσπαθουν καιρο τωρα να τη καταπολεμησουν και ζητουν υγειης κοπελες που δεν λιποθυμουν απ την αφαγια
ελεος, ακου εκει πιο αδυνατη απ οσο ηδη ειναι  :o

Δε θυμαμαι πιος οικος ηταν αλλα απελυσε μοντελο επειδη παχυνε.Το εδειξαν οι ειδησεις.
και μιλαμε για ενα κιλο παραπανω απο τα λιγα που ειχε.
οποτε οι μαλακιες οτι καταπολεμουν και δεν εγκρινουν την αφαγια ας τις αφησουμε κατα μερος.

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Catwoman20,συμφωνω απολυτα με οτι εχεις γραψει στο συγκεκριμενο τοπικ...
Το επιπεδο του ελληνικου Next top model,δεν ειναι ιδιαιτερα υψηλο...
Πρεπει βεβαια καποιοι να καταλαβουν,πως αλλο να εισαι ομορφη κοπελα και αλλο να μπορεις να κανεις modelling.Στο χωρο αυτο δεν ψαχνουν τοσο πολυ για την απολυτη ομορφια,οσο το να εχει η κοπελα "τυπο",να ειναι "character και να "γραφει" σωστα στη καμερα...Να εχει δηλαδη φωτογενεια...
Η Μονικα ας πουμε εχει απαισιο στομα και χαμογελο μιας και η κατω γναθος προεξεχει..Ομως περνει σωστες ποζες και "γραφει" καλα στο φακο.Το ιδιο και η Ραμονα...Επισης η Ναιλα,εχει τη "στοφα" του μοντελου...Και ανεξαρτητως "ομορφιας",αυτες ειναι και οι επικρατεστερες..Αλλωστε ειπαμε...Αλλο modelling και αλλο Καλλιστεια...
Ειχα τη τυχη,να δω τις περισσοτερες απο αυτες,ζωντανα μπροστα μου τη Δευτερα το μεσημερι,στο Κεφαλαρι...Οι περισσοτερες δεν μου εκαναν ουτε κρυο-ουτε ζεστη...Ομως..
Η Βελγο-κρητικια η Σεραινα,ειναι ισως η πιο ομορφη γυναικα που εχω δει "ζωντανα" στη ζωη μου...Η Ανθη επισης εχει απιστευτα λαμπερο προσωπο...Η δε Δημητρα,ειναι απιστευτα "θηλυκη",αλλα αμφιβαλλω εαν θα κανει καριερα μοντελου...θα την "αρπαξουν" τα πρωιναδικα μιας και εχει γενικως "ευφραδια λογου"... ;)

οταν ειπα για υψηλα στανταρντς δεν ειπα για τη τελεια ομορφια, ειπα γενικα για το τροπο που περπατανε, το υψος και το βαρος τους. Καμια τους δεν ειναι τελεια σε ολα. Συμφωνω σ'αυτο που λες ομως οτι πρεπει γενικα να εχει τυπο και να γραφει στο φακο.
Οσο για τη Δημητρα ειναι οντως πολυ θηλυκη αλλα δεν νομιζω πως εχει ευφραδεια λογου, πιο πολυ υφακι θα λεγα, σε στυλ "Τζουλιας Αλεξανδρατου" ειδικα οταν βγαινει και λεει "ζηλευουν οι αλλες κοπελες που δεν εχουν τα προσοντα μου"  :P

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δε θυμαμαι πιος οικος ηταν αλλα απελυσε μοντελο επειδη παχυνε.Το εδειξαν οι ειδησεις.
και μιλαμε για ενα κιλο παραπανω απο τα λιγα που ειχε.
οποτε οι μαλακιες οτι καταπολεμουν και δεν εγκρινουν την αφαγια ας τις αφησουμε κατα μερος.

αστα αυτα που το εδειξαν οι ειδησεις
στο κους κους το δες  :P

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τζαμι..με πιασιματα σε θελουμε..

ειμαι κοντα 20 κιλα κατω απ το υψος μου και συμπαιρενεις πως εχω πιασιματα?
δεν θηχτηκα απλα δεν καταλαβαινω πως αντιλαμβανεστε τη γυναικα με πιασιματα  :huh:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ρε συ πλέζουρ τι λες?
πιασίματα η μαριάννα?
πού, πες μου ΠΟΥ σκατά τα είδες τα πιασίματα στις φωτο που εβαλες  :new_shocked:

τι διάλο, το αδύνατο για σένα πώς είναι δηλαδή?  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom