Επισκέπτης
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..θα την [size=30pt]"αρπαξουν" τα citytourαδικα μιας και ειναι τελειωμενο ξεκωλακι"[/size]... ;)
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..θα την [size=30pt]"αρπαξουν" τα citytourαδικα μιας και ειναι τελειωμενο ξεκωλακι"[/size]... ;)
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
μισελ εισαι εδω???
ειναι ηδη αδυνατη
κανεις δεν ειπε οτι τα μοντελα πρεπει να ειναι ανορεξικα
μονο στην Ελλαδα υπαρχει αυτη η αντιληψη
στο εξωτερικο προσπαθουν καιρο τωρα να τη καταπολεμησουν και ζητουν υγειης κοπελες που δεν λιποθυμουν απ την αφαγια
ελεος, ακου εκει πιο αδυνατη απ οσο ηδη ειναι :o
Catwoman20,συμφωνω απολυτα με οτι εχεις γραψει στο συγκεκριμενο τοπικ...
Το επιπεδο του ελληνικου Next top model,δεν ειναι ιδιαιτερα υψηλο...
Πρεπει βεβαια καποιοι να καταλαβουν,πως αλλο να εισαι ομορφη κοπελα και αλλο να μπορεις να κανεις modelling.Στο χωρο αυτο δεν ψαχνουν τοσο πολυ για την απολυτη ομορφια,οσο το να εχει η κοπελα "τυπο",να ειναι "character και να "γραφει" σωστα στη καμερα...Να εχει δηλαδη φωτογενεια...
Η Μονικα ας πουμε εχει απαισιο στομα και χαμογελο μιας και η κατω γναθος προεξεχει..Ομως περνει σωστες ποζες και "γραφει" καλα στο φακο.Το ιδιο και η Ραμονα...Επισης η Ναιλα,εχει τη "στοφα" του μοντελου...Και ανεξαρτητως "ομορφιας",αυτες ειναι και οι επικρατεστερες..Αλλωστε ειπαμε...Αλλο modelling και αλλο Καλλιστεια...
Ειχα τη τυχη,να δω τις περισσοτερες απο αυτες,ζωντανα μπροστα μου τη Δευτερα το μεσημερι,στο Κεφαλαρι...Οι περισσοτερες δεν μου εκαναν ουτε κρυο-ουτε ζεστη...Ομως..
Η Βελγο-κρητικια η Σεραινα,ειναι ισως η πιο ομορφη γυναικα που εχω δει "ζωντανα" στη ζωη μου...Η Ανθη επισης εχει απιστευτα λαμπερο προσωπο...Η δε Δημητρα,ειναι απιστευτα "θηλυκη",αλλα αμφιβαλλω εαν θα κανει καριερα μοντελου...θα την "αρπαξουν" τα πρωιναδικα μιας και εχει γενικως "ευφραδια λογου"... ;)
Δε θυμαμαι πιος οικος ηταν αλλα απελυσε μοντελο επειδη παχυνε.Το εδειξαν οι ειδησεις.
και μιλαμε για ενα κιλο παραπανω απο τα λιγα που ειχε.
οποτε οι μαλακιες οτι καταπολεμουν και δεν εγκρινουν την αφαγια ας τις αφησουμε κατα μερος.
αστα αυτα που το εδειξαν οι ειδησεις
στο κους κους το δες![]()
και αν μια κοπελα ειναι 70 κιλα στα 22 υπαρχει περιπτωση να πεσει στα 50 σε 6 μηνες? με διαιτα.
![]()
με εξαντλητικη διαιτα ισως ναι αλλα γιατι ρωτας?
ο καθενας με τον πονο του..
τωρα ποσα κιλα εισαι;;;
τζαμι..με πιασιματα σε θελουμε..54 με 1.72
54 με 1.72
τι αγωνες λυκε;μια χαρα σε βρισκω...απο διατροφη πως πας;;;
εγω 1.77 στα 68 κιλα...οταν εκανα αγωνες 57 κιλα...
τι αγωνες λυκε;
ναι..με χερουλια,πως να στο πω να το εμπεδωσεις???Πιασίματα;;;![]()
![]()
![]()
![]()
τζαμι..με πιασιματα σε θελουμε..
ναι..με χερουλια,πως να στο πω να το εμπεδωσεις???