Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
εγω θελω να ρωτησω το εξης ρε παιδια και θελω να μου απαντησουν κυριως οι αντρες. στο τελευταιο επεισοδιο λεγανε για μια κοπελια οτι τρωει συνεχεια, εχει παρει κιλα, πρεπει να χασει, δεν ειναι σωμα αυτο και τα λοιπα. σας φαινεται να χει καποιο προβλημα το σωμα της? Γιατι εμενα μου φαινεται πως εχει κορμαρα!!!! δεν θυμαμαι ονομα

αυτο δεν το ακουσες;;;

" ρε κοριτσια κοψτε τις τυροπιτες " απο τον φωτογραφο του πανελ..

πες μου μετα απο αυτο τι περιμενεις να ακουσεις;;;

επιπλεον, μην ξεχνας οτι το modelling ειναι το promotion της εικονας αυτης καθ' αυτης, οποτε δεν επιτρεπονται λαθη του τυπου εφαγα και μεσημεριανο και βραδινο [ λεω λχ ]...

για να δημιουργησεις ενα σωμα αξογο εξωτερικα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ πρεπει να εισαι διατεθιμενος να κανεις θυσιες..γυμναστικη, πεινα, οχι ποτα, οχι αναψυκτικα, οχι fast food, οχι καφεδες...

αν θες να ακολουθησεις αυτον τον δρομο να ξερεις οτι θα πεφτεις συνεχεια κατω και οσο πιο πολυ θα πεφτεις τοσο δυσκολοτερα θα σηκωνεσαι..

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτο δεν το ακουσες;;;

" ρε κοριτσια κοψτε τις τυροπιτες " απο τον φωτογραφο του πανελ..

πες μου μετα απο αυτο τι περιμενεις να ακουσεις;;;

επιπλεον, μην ξεχνας οτι το modelling ειναι το promotion της εικονας αυτης καθ' αυτης, οποτε δεν επιτρεπονται λαθη του τυπου εφαγα και μεσημεριανο και βραδινο [ λεω λχ ]...

για να δημιουργησεις ενα σωμα αξογο εξωτερικα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ πρεπει να εισαι διατεθιμενος να κανεις θυσιες..γυμναστικη, πεινα, οχι ποτα, οχι αναψυκτικα, οχι fast food, οχι καφεδες...

αν θες να ακολουθησεις αυτον τον δρομο να ξερεις οτι θα πεφτεις συνεχεια κατω και οσο πιο πολυ θα πεφτεις τοσο δυσκολοτερα θα σηκωνεσαι..

το αν τρωει πολλες τυροπιτες το πε σε μια κοπελα που το σωμα της ηταν ωραιοτατο
να συμφωνησω με την γυμναστικη και με την καλη διατροφη
εδω ομως μιλαμε για ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΗ!
εχω συναναστραφει με αρκετα μοντελα και εχω περασει και η ιδια τη φαση της ανορεξιας και το σωμα που ζητανε αυτοι ειναι λιποβαρρες δηλαδη ΑΡΡΩΣΤΟ!!! τα κοριτσια προκειμενου ν ανταποκριθουν δεν τρωνε τιποτα ολη μερα, ξερνανε, περνουν καθαρτικα και διουρητικα, και κανουν εξαντλητικες γυμναστικες οχι για να ενδυναμωσουν τους μυες αλλα για να χασουν ολα τα υγρα του σωματος! Αλλο τα μοντελα που βλεπετε στα αντρικα περιοδικα που εχουν καμπυλες και αλλο τα μοντελα στα περιοδικα μοδας που ειναι κρεμαστρες!
Παντου υπαρχουν γιατροι και οργανωσεις που προσπαθουν να το καταπολεμησουν αυτο, στην Ελλαδα μονο οι κομπλεξαρες λενε "μη τρως τυροπιτες!" ελεος!!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
το αν τρωει πολλες τυροπιτες το πε σε μια κοπελα που το σωμα της ηταν ωραιοτατο
να συμφωνησω με την γυμναστικη και με την καλη διατροφη
εδω ομως μιλαμε για ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΗ!
εχω συναναστραφει με αρκετα μοντελα και εχω περασει και η ιδια τη φαση της ανορεξιας και το σωμα που ζητανε αυτοι ειναι λιποβαρρες δηλαδη ΑΡΡΩΣΤΟ!!! τα κοριτσια προκειμενου ν ανταποκριθουν δεν τρωνε τιποτα ολη μερα, ξερνανε, περνουν καθαρτικα και διουρητικα, και κανουν εξαντλητικες γυμναστικες οχι για να ενδυναμωσουν τους μυες αλλα για να χασουν ολα τα υγρα του σωματος! Αλλο τα μοντελα που βλεπετε στα αντρικα περιοδικα που εχουν καμπυλες και αλλο τα μοντελα στα περιοδικα μοδας που ειναι κρεμαστρες!
Παντου υπαρχουν γιατροι και οργανωσεις που προσπαθουν να το καταπολεμησουν αυτο, στην Ελλαδα μονο οι κομπλεξαρες λενε "μη τρως τυροπιτες!" ελεος!!!

φανταζεσαι να ηταν καμια πιο τροφαντη κοπελα τι θα της ελεγε;;;

" κοψε το φαι μωρη μοσχαρω!! " χαχα

πως αλλιως να διατηρησουν ενα σωμα των 40 ή ακομη και των 30 [ !!! ] κιλων αν τρωνε;;

ανορεξια;;; πως το πετυχες [ ειρωνευομαι.. ]... ηθελες να αδυνατισεις;;;

μιας και ανεφερες βιωμα, να προσθεσω κι εγω, οτι εν καιρω αγωνων η μερα μου περνουσε με ενα-δυο μηλα και 3 ωρες προπονησης...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.711
Πόντοι
19.485

πως αλλιως να διατηρησουν ενα σωμα των 40 ή ακομη και των 30 [ !!! ] κιλων αν τρωνε;;

μιας και ανεφερες βιωμα, να προσθεσω κι εγω, οτι εν καιρω αγωνων η μερα μου περνουσε με ενα-δυο μηλα και 3 ωρες προπονησης...

οι τυπάδες που εμπλέκονται στη μόδα είναι κατά 90% πουστρόνια και πρεζάκια! Περιμένεις να πουν καλή κουβέντα στις γκόμενες? Αφού τους κλέβουν τους γκόμενους ρεεεεεεεεε!

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

παλιοτερα ημουν 90 κιλα
εκανα διαιτα αλλα ηθελα να χασω ολο και πιο πολλα μεχρι που κατεληξα να μη τρωω τιποτα
ειχα βραδυκαρδια λιποθυμιες και διαφορα τετοια
βεβαια δεν ειναι θεμα αυτο να το συζηταω με ανθρωπους που βλεπουν αδυνατες κοπελες και λενε "ν'αδυνατισουν κι αλλο" αλλα τεσπα, ειμαι οκ με τον εαυτο μου που το κουβεντιαζω ακομπλεξαριστα  ;)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
οι τυπάδες που εμπλέκονται στη μόδα είναι κατά 90% πουστρόνια και πρεζάκια! Περιμένεις να πουν καλή κουβέντα στις γκόμενες? Αφού τους κλέβουν τους γκόμενους ρεεεεεεεεε!

καλα οι αντρες μοντελα ειναι εντελως "γεια σου " φαση...

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

δεν καταλαβαινουν ομως οτι αυτα που λενε αποτελουν κινδυνο για την υγεια των κοριτσιων????  :uglystupid:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
παλιοτερα ημουν 90 κιλα
εκανα διαιτα αλλα ηθελα να χασω ολο και πιο πολλα μεχρι που κατεληξα να μη τρωω τιποτα
ειχα βραδυκαρδια λιποθυμιες και διαφορα τετοια
βεβαια δεν ειναι θεμα αυτο να το συζηταω με ανθρωπους που βλεπουν αδυνατες κοπελες και λενε "ν'αδυνατισουν κι αλλο" αλλα τεσπα, ειμαι οκ με τον εαυτο μου που το κουβεντιαζω ακομπλεξαριστα  ;)

ανορεκτικη ποσο χρονων εγινες;;

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
προσθετω...

μιας και τωρα παρατηρησα το λινκ, εχεις καμια σχεση με την κοπελα της φωτογραφησης;

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
προσθετω...

μιας και τωρα παρατηρησα το λινκ, εχεις καμια σχεση με την κοπελα της φωτογραφησης;

της φωτογραφησης στη παραλια? που την εβαλαν μαζι με τη συνεντευξη μου στο sexystar.gr?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Catwoman20,συμφωνω απολυτα με οτι εχεις γραψει στο συγκεκριμενο τοπικ...
Το επιπεδο του ελληνικου Next top model,δεν ειναι ιδιαιτερα υψηλο...
Πρεπει βεβαια καποιοι να καταλαβουν,πως αλλο να εισαι ομορφη κοπελα και αλλο να μπορεις να κανεις modelling.Στο χωρο αυτο δεν ψαχνουν τοσο πολυ για την απολυτη ομορφια,οσο το να εχει η κοπελα "τυπο",να ειναι "character και να "γραφει" σωστα στη καμερα...Να εχει δηλαδη φωτογενεια...
Η Μονικα ας πουμε εχει απαισιο στομα και χαμογελο μιας και η κατω γναθος προεξεχει..Ομως περνει σωστες ποζες και "γραφει" καλα στο φακο.Το ιδιο και η Ραμονα...Επισης η Ναιλα,εχει τη "στοφα" του μοντελου...Και ανεξαρτητως "ομορφιας",αυτες ειναι και οι επικρατεστερες..Αλλωστε ειπαμε...Αλλο modelling και αλλο Καλλιστεια...
Ειχα τη τυχη,να δω τις περισσοτερες απο αυτες,ζωντανα μπροστα μου τη Δευτερα το μεσημερι,στο Κεφαλαρι...Οι περισσοτερες δεν μου εκαναν ουτε κρυο-ουτε ζεστη...Ομως..
Η Βελγο-κρητικια η Σεραινα,ειναι ισως η πιο ομορφη γυναικα που εχω δει "ζωντανα" στη ζωη μου...Η Ανθη επισης εχει απιστευτα λαμπερο προσωπο...Η δε Δημητρα,ειναι απιστευτα "θηλυκη",αλλα αμφιβαλλω εαν θα κανει καριερα μοντελου...θα την "αρπαξουν" τα πρωιναδικα μιας και εχει γενικως "ευφραδια λογου"... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom