EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.711
- Πόντοι
- 19.485
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.
ω ναι! Το θέμα είναι ποιός είναι η αλεπού...
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.
εγω θελω να ρωτησω το εξης ρε παιδια και θελω να μου απαντησουν κυριως οι αντρες. στο τελευταιο επεισοδιο λεγανε για μια κοπελια οτι τρωει συνεχεια, εχει παρει κιλα, πρεπει να χασει, δεν ειναι σωμα αυτο και τα λοιπα. σας φαινεται να χει καποιο προβλημα το σωμα της? Γιατι εμενα μου φαινεται πως εχει κορμαρα!!!! δεν θυμαμαι ονομα
αυτο δεν το ακουσες;;;
" ρε κοριτσια κοψτε τις τυροπιτες " απο τον φωτογραφο του πανελ..
πες μου μετα απο αυτο τι περιμενεις να ακουσεις;;;
επιπλεον, μην ξεχνας οτι το modelling ειναι το promotion της εικονας αυτης καθ' αυτης, οποτε δεν επιτρεπονται λαθη του τυπου εφαγα και μεσημεριανο και βραδινο [ λεω λχ ]...
για να δημιουργησεις ενα σωμα αξογο εξωτερικα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ πρεπει να εισαι διατεθιμενος να κανεις θυσιες..γυμναστικη, πεινα, οχι ποτα, οχι αναψυκτικα, οχι fast food, οχι καφεδες...
αν θες να ακολουθησεις αυτον τον δρομο να ξερεις οτι θα πεφτεις συνεχεια κατω και οσο πιο πολυ θα πεφτεις τοσο δυσκολοτερα θα σηκωνεσαι..
το αν τρωει πολλες τυροπιτες το πε σε μια κοπελα που το σωμα της ηταν ωραιοτατο
να συμφωνησω με την γυμναστικη και με την καλη διατροφη
εδω ομως μιλαμε για ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΗ!
εχω συναναστραφει με αρκετα μοντελα και εχω περασει και η ιδια τη φαση της ανορεξιας και το σωμα που ζητανε αυτοι ειναι λιποβαρρες δηλαδη ΑΡΡΩΣΤΟ!!! τα κοριτσια προκειμενου ν ανταποκριθουν δεν τρωνε τιποτα ολη μερα, ξερνανε, περνουν καθαρτικα και διουρητικα, και κανουν εξαντλητικες γυμναστικες οχι για να ενδυναμωσουν τους μυες αλλα για να χασουν ολα τα υγρα του σωματος! Αλλο τα μοντελα που βλεπετε στα αντρικα περιοδικα που εχουν καμπυλες και αλλο τα μοντελα στα περιοδικα μοδας που ειναι κρεμαστρες!
Παντου υπαρχουν γιατροι και οργανωσεις που προσπαθουν να το καταπολεμησουν αυτο, στην Ελλαδα μονο οι κομπλεξαρες λενε "μη τρως τυροπιτες!" ελεος!!!
φανταζεσαι να ηταν καμια πιο τροφαντη κοπελα τι θα της ελεγε;;;
" κοψε το φαι μωρη μοσχαρω!! " χαχα
πως αλλιως να διατηρησουν ενα σωμα των 40 ή ακομη και των 30 [ !!! ] κιλων αν τρωνε;;
ανορεξια;;; πως το πετυχες [ ειρωνευομαι.. ]... ηθελες να αδυνατισεις;;;
μιας και ανεφερες βιωμα, να προσθεσω κι εγω, οτι εν καιρω αγωνων η μερα μου περνουσε με ενα-δυο μηλα και 3 ωρες προπονησης...
φανταζεσαι να ηταν καμια πιο τροφαντη κοπελα τι θα της ελεγε;;;
" κοψε το φαι μωρη μοσχαρω!! " χαχα
πως αλλιως να διατηρησουν ενα σωμα των 40 ή ακομη και των 30 [ !!! ] κιλων αν τρωνε;;
ανορεξια;;; πως το πετυχες [ ειρωνευομαι.. ]... ηθελες να αδυνατισεις;;;
μιας και ανεφερες βιωμα, να προσθεσω κι εγω, οτι εν καιρω αγωνων η μερα μου περνουσε με ενα-δυο μηλα και 3 ωρες προπονησης...
οι τυπάδες που εμπλέκονται στη μόδα είναι κατά 90% πουστρόνια και πρεζάκια! Περιμένεις να πουν καλή κουβέντα στις γκόμενες? Αφού τους κλέβουν τους γκόμενους ρεεεεεεεεε!
οι τυπάδες που εμπλέκονται στη μόδα είναι κατά 90% πουστρόνια και πρεζάκια! Περιμένεις να πουν καλή κουβέντα στις γκόμενες? Αφού τους κλέβουν τους γκόμενους ρεεεεεεεεε!
δεν καταλαβαινουν ομως οτι αυτα που λενε αποτελουν κινδυνο για την υγεια των κοριτσιων????![]()
παλιοτερα ημουν 90 κιλα
εκανα διαιτα αλλα ηθελα να χασω ολο και πιο πολλα μεχρι που κατεληξα να μη τρωω τιποτα
ειχα βραδυκαρδια λιποθυμιες και διαφορα τετοια
βεβαια δεν ειναι θεμα αυτο να το συζηταω με ανθρωπους που βλεπουν αδυνατες κοπελες και λενε "ν'αδυνατισουν κι αλλο" αλλα τεσπα, ειμαι οκ με τον εαυτο μου που το κουβεντιαζω ακομπλεξαριστα ;)
προσθετω...
μιας και τωρα παρατηρησα το λινκ, εχεις καμια σχεση με την κοπελα της φωτογραφησης;
της φωτογραφησης στη παραλια? που την εβαλαν μαζι με τη συνεντευξη μου στο sexystar.gr?
ωχου, μην με βαζεις τωρα να ξανανοιγω το λινκ....αυτη που εχεις για υπογραφη.
λες με τη συνεντευξη μου να βαζανε φωτο αλλης ?![]()
ξερω γω... ;) ;) ;)
εγω ειμαι καλε μου αφου στη συνεντευξη μιλαω και για τη συγκεκριμενη φωτογραφηση
οριστε και backstage