διαβασα ενω σορο μαλακιες.
εχω να πω τα εξης.
αλλο τοπ μοντελο,αλλο μοντελο σε επιδειξεις σε κλαμπ και σκυλαδικα τις επαρχιας,αλλο μπαργουμαν,αλλο πουτανα σε κολομπαρο η μπουρδελο.
οι ανθρωποι στο συγκεκριμενο παιχνιδι ψαχνανε μοντελο για επιδειξεις σε ολη την ευρωπη,και οχι πουτανακι που θα γαμιετε με το καθε σαπιοκοιλια που εχει 5-10 φραγκα στην ελλαδα.
απ την αρχη ειχα υποστιριξει οτι θα εβγαινε η ιωαννα,αλλα απο οτι φανηκε εχασε λογο υψους, και απο τις μαλακιες του αγαμητου λιγουρη για αλβανιες και μαλακιες.ας βλεπει στην τηλεοραση τωρα ο καθε καημενος την ιωαννα να διαφημιζει γιαουρτια-σαμπουαν-κρεμες κ.α.και να τα κονομαει,και αυτος να γραφει κριτικες για την βρωμοπουτανα που γαμησε με 20 ευρω.
πιστευω και εγω οτι η μονικα,αν ητανε στο εξωτερικο θα ηταν ηδη μοντελο,εχει κατι που για ολους τους γαμιαδες ελληνες, ειναι ακομα κατι το αδιανοητο να το καταλαβουνε.ας αρκεστουνε ως τοτε να θεωρουνε μουναρα την γειτονισα τους με τα μεγαλα βυζια,που την βλεπουν και τους τρεχουν τα σαλια,οταν τιναζει στο μπαλκονι τις.πιστευω οτι η μονικα θα κανει καποιες πολυ exteme φωτογραφισεις,κυριος στο εξωτερικο.ειχε απολυτο δικιο δε αυτα που ειπε οτι ιταλος για την μονικα.και μην λετε μαλακιες για τον ιταλο.ο ιταλος εχει δει 100000000 μουνια και ξερει πλεον να ξεχωρισει το διαφορετικο,απο κατι που υπαρχει παντου.
η μαρια ευχομαι, επειδη ειναι λιγο αγαθη και καλοπροαιρετη,και λογο τις οικονομικης τις καταστασης,να μην πεσει στα γνωστα λαμογια,και για λιγα ψωροευρω την ψησουν να την κανουν τραγουδιστρια και αλλες γνωστες μαλακιες,με τελικη καταληξη να γινει βιζιτου.
η σεραινα θα κανει καριερα πιστευω στο εξωτερικο,η μικρη η μεγαλη θα δειξει.
παντως πηρε δικαιωματικα την νικη.
οσο για τους θαυμαστες τις δημητρας,εχω να πω οτι το βλαχοσταρσυστεμ βρηκε ενα αιμα,για την επομενη διετια.μπεζεντακου-αλεξανδρατου-μπαστα και αλλες γνωστες τρεμετε.