Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

Επισκέπτης
για να μην γραφετε μαλακιες,για να μαθαινουν οι νεοι & να θυμουνται τα ραμολι..
http://[URL unfurl="true"]www.mlahanas.de/Greeks/NewFashion/CorinnaTsopei.jpg[/img[/URL]]
[b][size=20pt]Miss Universe 1964 [/size] [/b]
[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B1_%CE%A4%CF%83%CE%BF%CF%80%CE%AD%CE%B7[/URL]

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ποια προπαγανδα ανθρωπε μου? προπαγανδα ειναι να προσπαθεις να περασεις σωνι και ντε το μηνυμα οτι ολες οι Ελληνιδες ειναι βλαχαδερα και μπαζα και μονο οι ξενες αξιζουν!
εγω δεν υποστηριξα ποτε καμια ακραια αποψη
και δεν ειμαι εγω αυτη που εβαλα το θεμα σε γενικη λιστα αλλα εσυ. δεν μου πες που εννοουσες οτι ΔΕΝ νικανε οι ελληνιδες? next top model μονο ενα εχει βγει  :P
κατα τ αλλα αυτο που ηθελα εγω να πω ειναι οτι τα πραγματικα top models που εχουμε ειναι Ελληνιδες

Δεν θα περασει αυτο που θεs να πειs!!!!
Ετσι ετσι..... :2funny: :2funny: :2funny:
Τυχαιο ητανε

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Που'σαι ρε φιλάρα;
Νόμιζα πως ήσουν νοσοκομείο με εγκεφαλικό μετά το χθεσινό ή ότι πήγες στο Μαρούσι να τους ανατινάξεις ως καμικάζι. :2funny:
Άσε με, με το πιεσόμετρο στο χέρι είμαι ακόμα  :tickedoff:

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
για να μην γραφετε μαλακιες,για να μαθαινουν οι νεοι & να θυμουνται τα ραμολι..
http://[URL unfurl="true"]www.mlahanas.de/Greeks/NewFashion/CorinnaTsopei.jpg[/img[/URL]]
[b][size=20pt]Miss Universe 1964 [/size] [/b]
[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B1_%CE%A4%CF%83%CE%BF%CF%80%CE%AD%CE%B7[/URL]
[/quote]

ανεβασε και μια τη Σκληβα την ΑΠΟΛΥΤΗ!!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Που'σαι ρε φιλάρα;
Νόμιζα πως ήσουν νοσοκομείο με εγκεφαλικό μετά το χθεσινό ή ότι πήγες στο Μαρούσι να τους ανατινάξεις ως καμικάζι. :2funny:
κλαμαααααααααααααααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
διαβασα ενω σορο μαλακιες.
εχω να πω τα εξης.
αλλο τοπ μοντελο,αλλο μοντελο σε επιδειξεις σε κλαμπ και σκυλαδικα τις επαρχιας,αλλο μπαργουμαν,αλλο πουτανα σε κολομπαρο η μπουρδελο.
οι ανθρωποι στο συγκεκριμενο παιχνιδι ψαχνανε μοντελο για επιδειξεις σε ολη την ευρωπη,και οχι πουτανακι που θα γαμιετε με το καθε σαπιοκοιλια που εχει 5-10 φραγκα στην ελλαδα.
απ την αρχη ειχα υποστιριξει οτι θα εβγαινε η ιωαννα,αλλα απο οτι φανηκε εχασε λογο υψους, και απο τις μαλακιες του αγαμητου λιγουρη για αλβανιες και μαλακιες.ας βλεπει στην τηλεοραση τωρα ο καθε καημενος την ιωαννα να διαφημιζει γιαουρτια-σαμπουαν-κρεμες κ.α.και να τα κονομαει,και αυτος να γραφει κριτικες για την βρωμοπουτανα που γαμησε με 20 ευρω.

πιστευω και εγω οτι η μονικα,αν ητανε στο εξωτερικο θα ηταν ηδη μοντελο,εχει κατι που για ολους τους γαμιαδες ελληνες, ειναι ακομα κατι το αδιανοητο να το καταλαβουνε.ας αρκεστουνε ως τοτε να θεωρουνε μουναρα την γειτονισα τους με τα μεγαλα βυζια,που την βλεπουν και τους τρεχουν τα σαλια,οταν τιναζει στο μπαλκονι τις.πιστευω οτι η μονικα θα κανει καποιες πολυ exteme φωτογραφισεις,κυριος στο εξωτερικο.ειχε απολυτο δικιο δε αυτα που ειπε οτι ιταλος για την μονικα.και μην λετε μαλακιες για τον ιταλο.ο ιταλος εχει δει 100000000 μουνια και ξερει πλεον να ξεχωρισει το διαφορετικο,απο κατι που υπαρχει παντου.

η μαρια ευχομαι, επειδη ειναι λιγο αγαθη και καλοπροαιρετη,και λογο τις οικονομικης τις καταστασης,να μην πεσει στα γνωστα λαμογια,και για λιγα ψωροευρω την ψησουν να την κανουν τραγουδιστρια και αλλες γνωστες μαλακιες,με τελικη καταληξη να γινει βιζιτου.

η σεραινα θα κανει καριερα πιστευω στο εξωτερικο,η μικρη η μεγαλη θα δειξει.
παντως πηρε δικαιωματικα την νικη.

οσο για τους θαυμαστες τις δημητρας,εχω να πω οτι το βλαχοσταρσυστεμ βρηκε ενα αιμα,για την επομενη διετια.μπεζεντακου-αλεξανδρατου-μπαστα και αλλες γνωστες τρεμετε.

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
συμφωνω με arcans στα πιο πολλα
αλλα 1)η Δημητρα αγαθιαρα?  :think: και 2)οντως κουκλα η Σεραινα και μακαρι να πετυχει αλλα ομορφες κοπελες υπαρχουν πολλες και ακομη πιο πολλες που θελουν να γινουν μοντελα και η καριερα στο εξωτερικο δεν ειναι ευκολο πραγμα...

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
συμφωνω με arcans στα πιο πολλα
αλλα 1)η Δημητρα αγαθιαρα?  :think: και 2)οντως κουκλα η Σεραινα και μακαρι να πετυχει αλλα ομορφες κοπελες υπαρχουν πολλες και ακομη πιο πολλες που θελουν να γινουν μοντελα και η καριερα στο εξωτερικο δεν ειναι ευκολο πραγμα...
το διορθωσα ειχα κανει λαθος.για την μαρια την ρωσσιδα εννοουσα.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Απλώς να προσθέσω πως πέραν των όσων είδαμε στην τηλεόραση η Μόνικα έκλεισε τρεις δουλειές ακόμη όσο ήταν στο Λονδίνο. Επομένως η δική της διεθνής καριέρα έχει ήδη ξεκινήσει, όσο κι'αν σκούζουν η Δήμητρα, η Ανθή και οι μαϊντανοί των μεσημεριανάδικων.
για τις υπολοιπες του παιχνιδιου που ειναι στα μεσημερινα καθε μερα, δεν θα αναφερθω.
ας κανουν υπομονοι μεχρι το καλοκαιρι.θα ειναι πρωτες μουρες beach bars που θα δουλευουν σερβιτορες.ηδη στην καφετερια τις γειτονιας τους εχουν ηδη γινει. :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
Στα'χω χώσει πολλές φορές και άγρια μάλιστα.
Αλλά θα ήμουν ψεύτης και εμπαθής αν δε σου έλεγα ΜΠΡΑΒΟ γι'αυτό το ποστ. Τα είπες όλα με παραστατικό και περιεκτικό τρόπο.

Απλώς να προσθέσω πως πέραν των όσων είδαμε στην τηλεόραση η Μόνικα έκλεισε τρεις δουλειές ακόμη όσο ήταν στο Λονδίνο. Επομένως η δική της διεθνής καριέρα έχει ήδη ξεκινήσει, όσο κι'αν σκούζουν η Δήμητρα, η Ανθή και οι μαϊντανοί των μεσημεριανάδικων.

οι δουλειες που κλεισαν ολες τους ηταν "υπο τη προστασια" του παιχνιδιου
αν πηγαινε μονη της σε κααποιο καστινγκ θα τις επερνε αυτες τις δουλειες?
και τα λεω αυτα ενω η ιδια υποστηριζω παντου τη Μονικα γιατι μου τη σπαει ολο αυτο το κινημα εναντιων της κοπελας
αλλα ειναι χοντροο να μιλαμε και για διεθνη καριερα  :S :S :S

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αν ήταν υπό την προστασία του παιχνιδιού θα τις έδειχναν.
Εσύ νομίζεις ότι ήταν τυχαία η κουβέντα που της πέταξε η Καγιά, να πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να πάει στο Λονδίνο;

Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω όσον αφορά την καριέρα τους. :2funny:

μα τις εδειξαν, τουλαχιστον τις δοκιμασιες και τα καστινγκ
το οτι ηταν παντως ολα αυτα κανονισμενα απ το παιχνιδι ισχυει, δεν ειναι τυχαιο που σ ολα αυτα τα καστινγκ πηγαιναν τοσες αλλες κοπελες και μονο μια απ αυτες επερνε τη δουλεια
προφανως και δν ειναι τυχαιο αφου στην Ελλαδα η Μονικα δεν αρεσει καθολου και δεν προκειται να κανει τιποτα
το αν θα κανει κατι ομως στο Λονδινο, περα απ το fashion week που ηταν υπο την αιγιδα του παιχνιδιου και που επρεπε να παρουν μια απ τις 3, δεν το ξερουμε ακομη...
μακαρι το κοριτσι αλλα στα fashion week ειναι πολλες οι κοπελες, το να ειναι μια απ αυτες δεν σημαινει οτι ξεκιναει και διεθνη καριερα  :headbang:

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
Έχω ιαματικές πηγές, θυμίσου από πότε είχα ποστάρει τις 4 φιναλίστ. ;)
Αυτές λοιπόν μου είπανε ότι η Μόνικα έκλεισε δουλειές ΕΚΤΟΣ παιχνιδιού, και φυσικά κούφανε τους πάντες στο παιχνίδι.

νταξει τις 4 φιναλιστ τις ξεραμε ολοι τη σειρα δεν την ηξερε κανεις, οταν λες πηγες εννοεις τα μεσημεριανα και το τροκτικο?  :P
μακαρι η κοπελα δεν λεω αλλα ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος
ισως στο Λονδινο κανει κατι αλλα μεχρι εκει

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
νταξει τις 4 φιναλιστ τις ξεραμε ολοι τη σειρα δεν την ηξερε κανεις, οταν λες πηγες εννοεις τα μεσημεριανα και το τροκτικο?  :P
μακαρι η κοπελα δεν λεω αλλα ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος
ισως στο Λονδινο κανει κατι αλλα μεχρι εκει

ενω εσυ για καριερα...μεχρι εδω.στο μπου... κλαψεεεεεεεεεεεεεε :2funny:

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
Από πότε της ήξερες ρε Μαριάννα; Εγώ τις πόσταρα αρχές Δεκεμβρίου όταν όλοι κοιμούνταν με τα τσαρούχια.
Με προσβάλεις όταν μου λες για τρωκτικά και μαλακίες. Εγώ μιλάω για άνθρωπο εντός καναλιού.

σε προσβαλω?  :2funny:
χαλαρωσε δεν ειναι και καταξιωση να ξερεις τις φιναλιστ ενος ριαλιτι και να σαι groupie της Μονικας
1-2 μηνες τωρα τις ξερουμε αν τις ηξερες πιο πριν καλως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom