Επισκέπτης
σε κερασαν κοκα-κολα???μολις γυρισα απο φωτογραφηση κι εχω ορεξη![]()
τι φωτογραφιση???
γυμνο???
σε κερασαν κοκα-κολα???μολις γυρισα απο φωτογραφηση κι εχω ορεξη![]()
ο εξωγναθισμος βοηθαει πολυ στον πεοθηλασμο..ναι
και οι δύο έχουν ίδια καταγωγή
πολωνία
δεν ειναι τυχαιο που ξετρελλαθηκαν οι εγγλεζες αδερφες μαζι της!!εχετε δει τις αγγλιδες?πλην ελαχιστων εξαιρεσων ξενερωτα μπαζα ειναι κι αυτες!δε διαφωνω!!!την θεωρω μπαζο απο τα λιγα...
αλλα σαν μοντελο εξωτερικου ειναι καλη...
ο σχεδιαστης στο λονδινο τρελαθηκε μαζι της.ο φωτογραφος το ιδιο...
σε ενα τεραστιων διαστασεων περιοδικο μοδας...
Α οκ για top.........Αμα το βλεπειs ετσιε για top μιλαμε
αν ηταν ολες top θα χανε και η λεξη το νοημα της
σε κερασαν κοκα-κολα???
τι φωτογραφιση???
γυμνο???
ετσι ακριβως!!η πλακα ειναι οτι τελικα οι ''κριτες '' παραδεχτηκαν οτι η μονικα ειναι ασχημη!!!!και παρολαυτα την εβγαλαν 2η!!ποσο σουργελα ειναι!!!!η τελικα ταχει χοντρα η μονικα και τα χωσε για να κανει το κεφι της????ειναι δυνατον ναπαραδεοχνται ολοι οτι δεν ειναι ομορφη και να τη βγαζουν 2η κι ενω τομαρακι που χει φατσουλα και κορμαρα 3η-4η?ελεος!!!
μαριαννα γιατι αλλαξες αβαταρ??? >>
ο λαος σου απαιτει την καλλιτεχνικη αισθησιακη φωτο.... ;)
σορρυ φια το![]()
Α οκ για top.........Αμα το βλεπειs ετσι
Για πληθυσμιακα παντωs δεν.....φτουραει
Πρωταθλητηs δεν γινεσαι με την μια φορα μονο
Εγώ πάντως μετά από αυτό που είδα σήμερα σηκώνω τα χέρια ψηλά. Ο Αντώναρος (αδελφός του πρώην κυβερνητικού εκπρόσωπου) να κριτικάρει την εμφάνιση της Μόνικας!
![]()
![]()
![]()
Όταν μάλιστα είπαν στον συγκεκριμένο κύριο ότι στον Ιταλό με το πρακτορείο άρεσε η Μόνικα, η αμίμητη απάντηση του ήταν "ε καλά, δεν ήταν κι'ο Αρμάνι!".
![]()
αν εννοεις αυτον που ειναι στη νετ η ετ δε θυμαμαι ειναι ξαδερφος...Εγώ πάντως μετά από αυτό που είδα σήμερα σηκώνω τα χέρια ψηλά. Ο Αντώναρος (αδελφός του πρώην κυβερνητικού εκπρόσωπου) να κριτικάρει την εμφάνιση της Μόνικας!
Στην συγκεκριμενη φαση ναι.....Aλλαtop ειναι μονο μια κανονικα το λεει και η λεξη
το επιχειρημα μου ηταν απλα για να αντικρουσει αυτο που λενε μερικοι οτι νικητριες ειναι ξενες αρα οι Ελληνιδες ειναι μπαζα κι ετσι κι εγω ειπα απλα οτι τα πραγματικα top models ειναι Ελληνιδες ενω οι συγκεκριμενες δεν θα κανουν και πολλα...
Στην συγκεκριμενη φαση ναι.....Aλλα
Ποσεs φορεs νικησαν οι Ελληνιδεs και ποσεs οι ξενεs?? παντα για top
δεν φταιω εγω....ηρθε πανετοιμη να πανηγυρισει για τιs Ελληνιδεs και τοβαλε στην γενικη λιστα....Ε οχι και να την αφησω να περασει το μηνυμα προπαγανδαsΚαλά ρε παιδιά, για μόντελινγκ μιλάμε ή για το Τσάμπιονς Λιγκ;
Τοπ Μόντελ Ελληνίδα πάντως μόνο η Κουντουρά ηταν, απ'όσα έχω διαβάσει.
Αδερφός, ξάδερφος, η ουσία είναι ότι με φάτσα σαν τον Κουασιμόδο μετά από τροχαίο δεν δικαιούσαι να βγαίνεις και να κοροϊδεύεις ένα 18χρονο κορίτσι γιατί δεν είναι "αρκετά όμορφη".
![]()
για να δεις τι πουστρακια σαδιστες ειναι.μου τα κανατε τσουρεκια![]()
δεν φταιω εγω....ηρθε πανετοιμη να πανηγυρισει για τιs Ελληνιδεs και τοβαλε στην γενικη λιστα....Ε οχι και να την αφησω να περασει το μηνυμα προπαγανδαs![]()
![]()
Tι μαλακία είναι αυτή που το παρουσιάζεις και σαν επιχείρημα;κατα τ αλλα αυτο που ηθελα εγω να πω ειναι οτι τα πραγματικα top models που εχουμε ειναι Ελληνιδες