gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 33
- Πόντοι
- 366
Δεν πιστεύω να μας κορόιδεψες!αα ναι!!!ειχα ξεχασει τις ποδαρες!!!
Δεν πιστεύω να μας κορόιδεψες!αα ναι!!!ειχα ξεχασει τις ποδαρες!!!
με προσβαλλεις.Δεν πιστεύω να μας κορόιδεψες!
αα ναι!!!ειχα ξεχασει τις ποδαρες!!!
Λοιπόν μάγκες, η ιαματική πηγή μου στο Λουτράκι μου έδωσε σε αποκλειστικότητα το σκηνικό που οδήγησε στην αποχώρηση της Δήμητρας.
Στο τέλος του συγκεκριμένου επεισοδίου λοιπόν η πατριώτισα ερωτάται από την επιτροπή ποιές από τις κοπέλες που έχουν απομείνει (Ιώαννα, Μαρία, Μόνικα, Σεράινα και η ίδια) αξίζει να γίνει top model.
Και αυτή απαντάει πως είναι άδικο να'χουν φύγει τόσες κοπέλες και να παραμένει η Μόνικα που έχει στραβά πόδια.
Φυσικά οι Καγιομπαλατσινοκοτέντοι φρικάρουν και τη στέλνουν σπιτάκι της. :'(
Ρε ποιό "Πάρα Πέντε" και "50/50"; Αυτή είναι κωμωδία που θα μείνει στην ιστορία.
Λοιπόν μάγκες, η ιαματική πηγή μου στο Λουτράκι μου έδωσε σε αποκλειστικότητα το σκηνικό που οδήγησε στην αποχώρηση της Δήμητρας.
Στο τέλος του συγκεκριμένου επεισοδίου λοιπόν η πατριώτισα ερωτάται από την επιτροπή ποιές από τις κοπέλες που έχουν απομείνει (Ιώαννα, Μαρία, Μόνικα, Σεράινα και η ίδια) αξίζει να γίνει top model.
Και αυτή απαντάει πως είναι άδικο να'χουν φύγει τόσες κοπέλες και να παραμένει η Μόνικα που έχει στραβά πόδια.
Φυσικά οι Καγιομπαλατσινοκοτέντοι φρικάρουν και τη στέλνουν σπιτάκι της. :'(
Ρε ποιό "Πάρα Πέντε" και "50/50"; Αυτή είναι κωμωδία που θα μείνει στην ιστορία.
να βαζετε και φωτο να βλεπουμε και εμεις ποιες ειναι αυτες.
δεν χανεις επεισοδιο λουγκριτσα..αυτη ειναι η πιο ομορφη και η πιο καταλληλη για top model.
μην τα ξαναλεμε ;)
Τύπε, πεθαίνω να δω φάτσες την ώρα που η πατριώτισσα αμολάει την τορπίλη.
δεν την οδηγει αυτο στην αποχωρηση
τοσα και τοσα ξεκατινιασματα και μαλλιοτραβηγματα βλεπουμε αλλα δεν εχουν να κανουν αυτα με την αποδωση των μοντελων
αν ηταν ετσι η Δημητρα θα χε φυγει καιρο τωρα
Που 'σαι ρε Μαριαννα; Καλη χρονια
εεεεεεπ..
καλη χρονια..
για βαλε τηννα[/URL] την δουμε κανονικα ή στειλτην με pm..
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
μια φορα γινονται τα καλα!!!που τις έδειξες πές με ΤΩΡΑ.
Ωραια αισθησιακη φωτο και λογω του ασπρομαυρου. Αναμενουμε φωτος γυμνες ωπος ειχα γραψει!
Δεν υποχωρω αλλο, αλλα τοπλες εγχρωμες!!!!pιο γυμνη απ αυτη δεν νομιζω πια, αλλες topless μαλλον ναι
Δεν υποχωρω αλλο, αλλα τοπλες εγχρωμες!!!!
Λιγούρη...εεεεεεπ..
καλη χρονια..
για βαλε τηννα[/URL] την δουμε κανονικα ή στειλτην με pm..
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
γουατ;γιατι ρε γμτ μου ρχονται ειδοποιησεις για τα πμ ενω εχω βαλει στις ρυθμισεις "ποτε"????