kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
ειναι κακο να εισαι σερβιτορος στα μπουζουκια?![]()
Βιογραφικό πού δίνουμε;
ειναι κακο να εισαι σερβιτορος στα μπουζουκια?![]()
σε μενα φαλακρο αγορι....Βιογραφικό πού δίνουμε;
www.noumerologio.com/2009/12/blog-post_30.html]http://www.noumerologio.com/2009/12/blog-post_30.html[/url]
"Σε χθεσινό μας ρεπορτάζ σας ενημερώσαμε για την απομάκρυνση δημοσιογράφου από την εκπομπή "The next top model".O λόγος που απομακρύνθηκε ο συνάδελφος ήταν η...ιδιαίτερη φιλία του με μοντέλο της εκπομπής.Η παραγωγή μάλιστα πήρε την απόφαση την ημέρα της ονομαστικής του εορτής. Σκοπός των υπευθύνων του Ant1 ήταν να διασφαλιστεί η αξιοπιστία του αποτελέσματος της εκπομπής γι΄αυτο και προχώρησαν σε αυτή την κίνηση.
...
Οι υπόλοιπες κοπέλες στο "Τhe next top model" δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκεια τους για τη φιλία δημοσιογράφου-μοντέλου όταν μάλιστα ο ανταγωνισμός άρχισε να "φουντώνει".Οι 2 πρωταγωνιστές της ιστορίας ανήμερα Χριστουγέννων διασκέδασαν σε γνωστό club,με τους θαμώνες να αναγνωρίζουν το μοντέλο και φωτογραφίες να αναρτώνται στο Facebook.Αν ήθελαν να κρύψουν την οποιαδήποτε σχέση θα απέφευγαν να βρεθούν σε δημόσιο χώρο κάτι το οποίο ωστόσο δεν έκαναν."
Για ποιάν χτυπάει η καμπάνα;![]()
σε μενα φαλακρο αγορι....![]()
και με πμ εισαι οκ!Να στο στείλω με μέιλ;
καλα ντε μην βαρας!στο θεμα παιδια.![]()
![]()
![]()
![]()
παλια ειχε.....καθολου,εχει και πολυ χρημα.
το θελω μια νυφη για τον κανακαρη μου.Ποιό είναι το θέμα;![]()
;)Ποιό είναι το θέμα;![]()
ποιος ειναι το κουκλι στο αβαταρ σου καυτε? :oΠοιό είναι το θέμα;![]()
αγριεμενη σε βλεπω σημερα Σιλβα.... τιποτα δεν αφηνεις να περασει!!ποιος ειναι το κουκλι στο αβαταρ σου καυτε? :o
ποιος ειναι το κουκλι στο αβαταρ σου καυτε? :o
μπα ισα ισα κουλ ειμαι σημερα!αγριεμενη σε βλεπω σημερα Σιλβα.... τιποτα δεν αφηνεις να περασει!!
χαχαχα
Ο ίδιος που ήταν και στο προηγούμενο avatar![]()
γιατι?Ψήφισα Δήμητρα ...πρέπει να βρώ ένα καυλερό avatar k εγω παρεπιπτόντως
οταν σε κανενα χρονο θα εχει χωρισει και θα γαμιετε για μια φετα κασερι,ας ερθει να μας βρει.Πριν 3 εβδομαδες πετυχα τη Ραμονα σε super market μικρης πολης της Β,Ελλαδος αγκαλια με τον καλο της να ψωνιζουνε κασερια (μαλιστα πρηζαν τη πωλητρια να κοψει ενα κομματακι απο αυτο να δουν αν ειναι καλο και λιγο απο αλλο... κοκ).Τα χρυσα μου πολυ ερωτευμενα και με τι στυλ ακουμπουσε στον ωμο του καλου της...αααχχχχ Σαν γκομενα τωρα εχει στυλ/υφος μοντελου αλλα αγκαυλωτικη τελειως (πολυ αδυνατη)οσο αναφορα το δικο της οπως μου ειπε μια μπουζουκοβια φιλη "καλα δεν ξερεις το χρηστακι?γκαρσονακι στα μπουζουκια ειναι" αυτα...
ελα ρε πες!