LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Έχεις δίκιο, κάτσε να διαγράψω το ποστ μου μπας κι αλλάξει κάτιΝαι ....λετε τετοια να τα βλεπουνε οι γυναικεs!!!Αλλο που δεν θελουν
![]()
![]()
Έχεις δίκιο, κάτσε να διαγράψω το ποστ μου μπας κι αλλάξει κάτιΝαι ....λετε τετοια να τα βλεπουνε οι γυναικεs!!!Αλλο που δεν θελουν
![]()
![]()
Έχεις δίκιο, κάτσε να διαγράψω το ποστ μου μπας κι αλλάξει κάτι
Οριστε η αποδειξη....Εχουμε ζωντανο μαρτυρατι λετε ρε? σοβαρα? περιμεναμε να το δουμε γραμμενο για να το πιστεψουμε....![]()
ρε μαλακες παντρευτηκε η ραμονα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οταν θα δουμε την ραμονα να μυξοκλαιει σε κανενα μεσημεριαναδικο με κανενα παιδι αγκαλια,τοτε να δω τι μαλακιες θα λεει.Η Ραμόνα δεν πρόλαβε να βγει από το reality Next Top Model και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Χρήστο. Η Ραμόνα παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στη Δράμα τον σύντροφό της πιο γρήγορα από ότι είχε υπολογίσει σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Μάλιστα μετά το ευχάριστο γεγονός δήλωσε ότι “Έχω στήριγμα τον Χρήστο μου. Ποτέ δεν με πίεσε να κάνω κάτι που δεν θέλω”. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου ντυμένο casual. Η Ραμόνα φορούσε ένα φόρεμα σε ασημί αποχρώσεις, η πλάτη της ήταν όλη έξω και κρατούσε και ένα δερμάτινο μπουφάν. Ο έρωτάς τους ξεκίνησε από την Καβάλα και κατέληξαν να παντρευτούν στη Δράμα. Να ζήσουν τα παιδιά!
ετσι...Όμορφη γυναίκα, στυλάτη και να ξέρει να μαγειρεύει; Που να ξαναβρεί τέτοιο λαχείο; ;)
το απευχομαι,αλλα δεν ειναι απιθανο..οταν θα δουμε την ραμονα να μυξοκλαιει σε κανενα μεσημεριαναδικο με κανενα παιδι αγκαλια,τοτε να δω τι μαλακιες θα λεει.
γιατι ρε ολες ετσι δεν ειναι;εγω δεν εχω πετυχει καμια που να μην εχει αυτα τα χαρακτηριστικα.ασε που το μαγειρεμα δεν με πολυνοιαζει,ειμαι εξπερ.Όμορφη γυναίκα, στυλάτη και να ξέρει να μαγειρεύει; Που να ξαναβρεί τέτοιο λαχείο; ;)
που το ξερεις ρε πρακτορα της cia;;;ετσι...
και ο τυπος απο οτι ξερω ειναι ενας ξυπολητος..το απευχομαι,αλλα δεν ειναι απιθανο..
Εμένα πάλι γιατί μου θύμισε τον Βουτσά στο "Γαμπρός απ'το Λονδίνο";
Υ.Γ. Τι ταιριαστό ζευγάρι η Μόνικα με τον πανκ-της-κακιάς-ώρας γκόμενο της.![]()
εχουν μεινει στη 4αδα Μονικα, Σεραινα, Μαρια και Ιωαννα
θεωρω πως θα παιχτει μεταξυ Σεραινα και Μαριας γιατι οι αλλες 2 απ'οτι τους λενε τουλαχιστον δεν ειναι για πασαρελα...
αλλα οι κριτες ειναι και λιγο τρελοι δεν μπορεις να ξερεις ποτε![]()
ολες ειναι ομορφες,στιλατες,ξερουν να μαγειρεουν και εχουν καλο χαρακτηρα???γιατι ρε ολες ετσι δεν ειναι;εγω δεν εχω πετυχει καμια που να μην εχει αυτα τα χαρακτηριστικα.ασε που το μαγειρεμα δεν με πολυνοιαζει,ειμαι εξπερ.
και συ ρε φιλεΕλα ρε ΜΑΡΙΑ γερα να το σηκωσουμε.Πολυ καυλα αυτη η γυναικα!!!!!!!![]()
![]()
![]()
και συ ρε φιλε
αν το σηκωσει η μαρια
τι θα κερδισεις;
κανα φιλι στο αριστερτο κωλομερι της μαριας![]()
![]()
μην την λερωσεις προσεχε ρεΟχι,θα καθομαι στην tv και θα τον
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η ιωαννα ειναι μουναρος και θα βγει πρωτη.Τύπε, η Ιωάννα σου κάνει;
![]()
η ιωαννα ειναι μουναρος και θα βγει πρωτη.
το εχω πει απο την πρωτο επεισοδιο αυτο.
ντερμπυ με σεραινα θα'ναι..η ιωαννα ειναι μουναρος και θα βγει πρωτη.
το εχω πει απο την πρωτο επεισοδιο αυτο.