Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.887
Πόντοι
42.697
η Δήμητρα είναι ακομα ειναι μεσα στο παιχνίδι ή την σουταρανε?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
δεν σ'αρεσει αυτο?
λες να με ξυνει να με συγχωρεσει? :P αυτη ειναι η γνωμη μου για οσους κανουν τις γυναικες κομπλεξικιες
καλο ειναι μωρε, αλλα δεν το ανανεωνεις
τρεις βδομαδες το χεις

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο καθενας με τα κιλα του και με το κοινο του ρε παιδια!

δλδ πρεπει σωνει και καλα, να εισαι καπως, επειδη το επιτασσει η μοδα? μερικες φορες μετραει και το καλουπι του καθενος. εισαι αδυνατος επειδη ετσι σου αρεσει/επειδη δεν μπορεις να εισαι αλλιως..

αυτοι που ειναι το καλουπι τους και δεν κανουν καποια προσπαθεια, εξαντλητικες διαιτες κτλ ειναι αλλη κατηγορια. δεν θεωρω πως εχουν καποιο θεμα.
αλλα το να ναι το καλουπι σου αλλιως,η να σου αρεσει το φαι και να σαι πιο τροφαντος/η και να ψοφας της πεινας, επειδη αυτο ειναι το πρωτυπο που κυριαρχει φυσικα και δεν συμφωνω

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αυτή έχει ψιλοβαρέσει μπιέλα.
Και που να πηγαίνατε φαντάροι εσείς οι γυναίκες. :grin:

Πότε είπα εγώ ότι τη μισείς; :think:  Επειδή τη γνωρίζεις την αποκαλώ φιλενάδα σου.

Όταν λες προτάσεις εννοείς από κάνα Άραβα σεϊχη να μπει στο χαρέμι του; :2funny:

δεν τη γνωριζω μια φορα την εχω συναντησει και μερικα μηνυματα που ανταλλαξαμε αυτο ειναι ολο

Επισκέπτης
βελβαρα εσυ εισαι κορμαρα
οπως και αν εχει :rockon: :rockon: :rockon:

πολλοι εχουν αντιθετη αποψη αλλα οκ την παλευω  :dancing:

ελκυστικη,οχι ωραια
εμενα μ'αρεσει πολυυυ το σωμα της δημητρας!

αλλα το να ναι το καλουπι σου αλλιως,η να σου αρεσει το φαι και να σαι πιο τροφαντος/η και να ψοφας της πεινας, επειδη αυτο ειναι το πρωτυπο που κυριαρχει φυσικα και δεν συμφωνω

πρωτα ειμαστε οπως ειμαστε για μας και να πανε να γαμηθουν ολοι οι αλλοι! πφφ

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
η δημητρα ειναι η νεα σασομπεζαντακοαλεξανδρατου!!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
δεν τη γνωριζω μια φορα την εχω συναντησει και μερικα μηνυματα που ανταλλαξαμε αυτο ειναι ολο
και ποιος την γαμαει καταγουμαν;
τι αμαξι εχει ο γαμιας της
μηπως εχει μερσεντες;

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
ψυχολογοι το λενε, οτι η μοδα των πολυ αδυνατων γυναικων εχει επικρατησει απο gay σχεδιαστες μοδας που δεν θελουν τις γυναικες θηλυκες, αλλα με αγοριστικα σωματα-χωρις καμπυλες, μεση, ποπο, στηθος κτλ...Και γι'αυτο τους επιβαλουν να ειναι κοκκαλαρικα προκειμενου να φορανε τα ρουχα τους  :P

Το σλόγκαν της κάθε χοντρής...

τσ τσ τσ

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πολλοι εχουν αντιθετη αποψη αλλα οκ την παλευω  :dancing:

πρωτα ειμαστε οπως ειμαστε για μας και να πανε να γαμηθουν ολοι οι αλλοι! πφφ

αυτο το "να μαστε οπως ειμαστε για μας" ειναι μεγααααααααααλη ιστορια
εχει μπει τοσο πολυ στο πετσι καποιων αυτη η εικονα, που νομιζεις οτι μονο αν τη φτασεις θα εισαι ευτυχισμενος, γινεται αυτοσκοπος και δεν εχεις τιποτα αλλο στο νου σου.και νομιζεις οτι δεν το κανεις επειδη στο χουν επιβαλει οι αλλοι αλλα για το καλο το δικο σου.
εχω υπαρξει η ιδια ετσι αλλα εχω γνωρισει και ατομα σε πολυ χειροτερη κατασταση, που ετσι και βαλουν 2 κιλα νομιζουν πως πλεον ειναι δακτυλοδεικτουμενες και δεν βγαινουν καν εξω απ'το σπιτι. και ολως τυχαιως ολα αυτα τα ατομα ηταν και μοντελα  :P

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
επισης εμαθα απο μεσημεριαναδικο οτι οταν διωχνουν τη Δημητρα φορτωνει και επιτιθεται στην Ιωαννα γιατι λεει πως ειναι δυνατον να κρατησαν αυτην που ειναι "κοντη" (καπως αλλιως ειπαν το εθεσε  αν το ειδε κανεις ας βοηθησει :P) και να εδιωξαν εκεινη! εχουμε να δουμε τρελα ξεκατινιασματα! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αυτο το "να μαστε οπως ειμαστε για μας" ειναι μεγααααααααααλη ιστορια
εχει μπει τοσο πολυ στο πετσι καποιων αυτη η εικονα, που νομιζεις οτι μονο αν τη φτασεις θα εισαι ευτυχισμενος, γινεται αυτοσκοπος και δεν εχεις τιποτα αλλο στο νου σου.και νομιζεις οτι δεν το κανεις επειδη στο χουν επιβαλει οι αλλοι αλλα για το καλο το δικο σου.
εχω υπαρξει η ιδια ετσι αλλα εχω γνωρισει και ατομα σε πολυ χειροτερη κατασταση, που ετσι και βαλουν 2 κιλα νομιζουν πως πλεον ειναι δακτυλοδεικτουμενες και δεν βγαινουν καν εξω απ'το σπιτι. και ολως τυχαιως ολα αυτα τα ατομα ηταν και μοντελα  :P

καλα κι εγω εμπαινα μικρη σε αυτο το τριπακι, αλλα απο την αντιθετη μερια. ημουν ο σκελετακος κι επρεπε να παχυνω γτ με φοβεριζε η μανα μου οτι θα παθω αβιταμινωση και θα τους κλεισουν μεσα  :jerking: οτι να ναι..
ε καποια στιγμη το πηρα αποφαση. juicy δε θα γινω ποτε με φυσικο τροπο. σκατουλες αλλα και τι να κανω?

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλα κι εγω εμπαινα μικρη σε αυτο το τριπακι, αλλα απο την αντιθετη μερια. ημουν ο σκελετακος κι επρεπε να παχυνω γτ με φοβεριζε η μανα μου οτι θα παθω αβιταμινωση και θα τους κλεισουν μεσα  :jerking: οτι να ναι..
ε καποια στιγμη το πηρα αποφαση. juicy δε θα γινω ποτε με φυσικο τροπο. σκατουλες αλλα και τι να κανω?

α εσυ εισαι η τυχερη της υποθεσης παλιοκουφαλα!  :P
αλλα ενταξει αν δεν κινδυνευει η υγεια σου στα τετοια σου  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom