- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.887
- Πόντοι
- 42.697
η Δήμητρα είναι ακομα ειναι μεσα στο παιχνίδι ή την σουταρανε?
καλο ειναι μωρε, αλλα δεν το ανανεωνειςδεν σ'αρεσει αυτο?
λες να με ξυνει να με συγχωρεσει?αυτη ειναι η γνωμη μου για οσους κανουν τις γυναικες κομπλεξικιες
ελκυστικη,οχι ωραιαθα το πω κι ας πεσουν να με φανε καποιοι..
εμενα η δημητρα μαρεσει-εμφανισιακα- εχει πολυ ωραιο σωμαααααα!![]()
Έφυγε λόγω τραυματισμού όπως είπε μια αδελφή στο alter.η Δήμητρα είναι ακομα ειναι μεσα στο παιχνίδι ή την σουταρανε?
ο καθενας με τα κιλα του και με το κοινο του ρε παιδια!
δλδ πρεπει σωνει και καλα, να εισαι καπως, επειδη το επιτασσει η μοδα? μερικες φορες μετραει και το καλουπι του καθενος. εισαι αδυνατος επειδη ετσι σου αρεσει/επειδη δεν μπορεις να εισαι αλλιως..
η Δήμητρα είναι ακομα ειναι μεσα στο παιχνίδι ή την σουταρανε?
Έφυγε λόγω τραυματισμού όπως είπε μια αδελφή στο alter.
θα το πω κι ας πεσουν να με φανε καποιοι..
εμενα η δημητρα μαρεσει-εμφανισιακα- εχει πολυ ωραιο σωμαααααα!![]()
Αυτή έχει ψιλοβαρέσει μπιέλα.
Και που να πηγαίνατε φαντάροι εσείς οι γυναίκες.
Πότε είπα εγώ ότι τη μισείς;Επειδή τη γνωρίζεις την αποκαλώ φιλενάδα σου.
Όταν λες προτάσεις εννοείς από κάνα Άραβα σεϊχη να μπει στο χαρέμι του;![]()
βελβαρα εσυ εισαι κορμαρα
οπως και αν εχει![]()
![]()
![]()
εμενα μ'αρεσει πολυυυ το σωμα της δημητρας!ελκυστικη,οχι ωραια
αλλα το να ναι το καλουπι σου αλλιως,η να σου αρεσει το φαι και να σαι πιο τροφαντος/η και να ψοφας της πεινας, επειδη αυτο ειναι το πρωτυπο που κυριαρχει φυσικα και δεν συμφωνω
και ποιος την γαμαει καταγουμαν;δεν τη γνωριζω μια φορα την εχω συναντησει και μερικα μηνυματα που ανταλλαξαμε αυτο ειναι ολο
ψυχολογοι το λενε, οτι η μοδα των πολυ αδυνατων γυναικων εχει επικρατησει απο gay σχεδιαστες μοδας που δεν θελουν τις γυναικες θηλυκες, αλλα με αγοριστικα σωματα-χωρις καμπυλες, μεση, ποπο, στηθος κτλ...Και γι'αυτο τους επιβαλουν να ειναι κοκκαλαρικα προκειμενου να φορανε τα ρουχα τους![]()
πολλοι εχουν αντιθετη αποψη αλλα οκ την παλευω
πρωτα ειμαστε οπως ειμαστε για μας και να πανε να γαμηθουν ολοι οι αλλοι! πφφ
και ποιος την γαμαει καταγουμαν;
τι αμαξι εχει ο γαμιας της
μηπως εχει μερσεντες;
αυτο το "να μαστε οπως ειμαστε για μας" ειναι μεγααααααααααλη ιστορια
εχει μπει τοσο πολυ στο πετσι καποιων αυτη η εικονα, που νομιζεις οτι μονο αν τη φτασεις θα εισαι ευτυχισμενος, γινεται αυτοσκοπος και δεν εχεις τιποτα αλλο στο νου σου.και νομιζεις οτι δεν το κανεις επειδη στο χουν επιβαλει οι αλλοι αλλα για το καλο το δικο σου.
εχω υπαρξει η ιδια ετσι αλλα εχω γνωρισει και ατομα σε πολυ χειροτερη κατασταση, που ετσι και βαλουν 2 κιλα νομιζουν πως πλεον ειναι δακτυλοδεικτουμενες και δεν βγαινουν καν εξω απ'το σπιτι. και ολως τυχαιως ολα αυτα τα ατομα ηταν και μοντελα![]()
Kοπελιά αληθεύει ότι η Δήμητρα τα έχει με έναν μπαλαδόρο απο Πειραιά?
www.sportactive.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=2959&Itemid=132]http://www.sportactive.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=2959&Itemid=132[/url]
καλα κι εγω εμπαινα μικρη σε αυτο το τριπακι, αλλα απο την αντιθετη μερια. ημουν ο σκελετακος κι επρεπε να παχυνω γτ με φοβεριζε η μανα μου οτι θα παθω αβιταμινωση και θα τους κλεισουν μεσαοτι να ναι..
ε καποια στιγμη το πηρα αποφαση. juicy δε θα γινω ποτε με φυσικο τροπο. σκατουλες αλλα και τι να κανω?