I love brunettes
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
κάνε μια δοκιμή και πες μαςπως θα γινει να δω αν λες αληθεια;![]()
![]()
![]()
![]()
κάνε μια δοκιμή και πες μαςπως θα γινει να δω αν λες αληθεια;![]()
![]()
![]()
![]()
αν με ζουμπηξεις πιανεις κρεας οχι κοκκαλα![]()
οσο και να τριβεσαι δε σε γαμαω λεμεεεεεεεεεεΓίνε σκελετός να σε α..γαο Hitman
![]()
διαφορετικά μην ελπίζεις
![]()
η μαριαννα ειναι φιλη μας και κανεις δεν εχει βλεψεις για κατι τετοιο.ρωτηστε τη πρωτα αν σας καθεται...
χαχαχαχαχαχαη μαριαννα ειναι φιλη μας και κανεις δεν εχει βλεψεις για κατι τετοιο.
Nαι καλά, έπρεπε να την δεις όταν της έλεγε ο άλλος ο κλώνος για τον Πελοπονήσιο πατέρα τηςεμενα μ'αρεσει η κατγουμαν γτ ειναι ακομπλεξαριστη. οτι και να της πουνε, δεν τα παιρνει![]()
![]()
σωστος.Ακομα και φιλη να μην ηταν θα ηταν πολυ ουτοπικο να περιμενει καποιοs κατι ειδικα σε σαιτ αυτου του περιεχομενου...Στην λεξη ουτοπικο δεκτεs ολεs οι ερμηνειεs
Nαι καλά, έπρεπε να την δεις όταν της έλεγε ο άλλος ο κλώνος για τον Πελοπονήσιο πατέρα της
Το ξέρω ρε, το 'χες πει και τότε.πω ρε φιλε Σκυριανος ειναι!!! κολλημμα μ'αυτο το ακυρο πραμα....αλλα και πελοποννησιος να ταν βρισια ειναι? :-
O Γεωργίου είναι ο πατέρας σου;
Φαίνεται πάντως το'χει η Σκύρος να βγάζει ωραίες γυναίκες. Οι βετεράνοι του φόρουμ ξέρουν ποιά άλλη κοπέλα είναι από'κει. ;)
Ο Γεωργιου ειναι Σκυριανος??????? :o :o :o :o :o
Nαι ...αυτοs και τ αλογακια τα κοντοπιθαρα
ελα ρε πατριωτης???
δεν το ξερα!!!
πονυ ειναι μωρε πονυ!![]()
Δεν εμεινε υλικο για δαυτουsΦαίνεται πως όλη την ομορφία την πήρατε οι γυναίκες και γι'αυτό οι άντρες σας βγαίνουν έτσι.
![]()
αλλο οι online ψηφοφοροι σε διαγωνισμους της πλακας-στους οποιους εχω να δηλωσω συμμετοχη παρα πολυ καιρο κι ομως ειμαι ακομη εδω![]()
κι αλλο η προβολη και η δημοτικοτητα που θα θελε κανεις να εχει οταν ασχολειται μ'αυτο το "χωρο"
Τα διαφορα blogs δεν σε κανουν γνωστο στο ευρυ κοινο, αλλα σιγουρα προσφερουν κατι...
Εγω ομως δεν ειπα ποτε πως ειναι κακο να κανεις κατι προκειμενου ν'αποκτησεις προβολη. Ο τροπος με τον οποιο το κανει η συγκεκριμενη κατ'εμε ειναι χαζος, ειδικα τη στιγμη που βγηκε απο ενα παιχνιδι με τις καλυτερες προδιαγραφες για ν'ακολουθησει μια καριερα στο χωρο του μοντελινγκ, παει τωρα σ'ενα παιχνιδι στο οποιο στη τελικη τρως και ψαχεις γκομενο??.Και δν ειχε γκομενο η κοπελια? :-
Εγω απ'την αλλη ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟ και δεν χρειαζεται η οποια προβολη μου να εχει σχεση μ'αυτο
Απλα μπαινω εδω και κουβεντιαζω και τσακωνομαι με κανα μαλακα να περναει η ωρα, δεν εχει να λεει![]()
bρειτε μου αντρα και το κανω το μωρο![]()
![]()