Επισκέπτης
εμενα μ'αρεσει η κατγουμαν γτ ειναι ακομπλεξαριστη. οτι και να της πουνε, δεν τα παιρνειελα ρε εδω ειμαι και ξαπλα
εμενα μ'αρεσει η κατγουμαν γτ ειναι ακομπλεξαριστη. οτι και να της πουνε, δεν τα παιρνειελα ρε εδω ειμαι και ξαπλα
εμενα μ'αρεσει η κατγουμαν γτ ειναι ακομπλεξαριστη. οτι και να της πουνε, δεν τα παιρνει![]()
![]()
εμενα μ'αρεσει η κατγουμαν γτ ειναι ακομπλεξαριστη. οτι και να της πουνε, δεν τα παιρνει![]()
![]()
δεν παντρευομαι..ειμαι σκετο κελεπουρι..αν ειναι οπως ειναι στη φωτο παμε τωρα στην εκκλησια!![]()
κλαψεΓια τον hitman, αδύνατη είναι μόνο η Kate Moss.![]()
![]()
![]()
![]()
α ολα κι ολα,η αβατ. φωτο ειναι ωραια.![]()
ρε συ μαριαννα γαμω το κερατο μου!!!!παρε 10 κιλα αμεσως!!!
δεν της ειπα και τιποτα..εμενα μ'αρεσει η κατγουμαν γτ ειναι ακομπλεξαριστη. οτι και να της πουνε, δεν τα παιρνει![]()
![]()
ε ποοοοοοοοσο ρουφιεσαι ρε αγαπηηηηη! ουτε η βουγιουκλακη οταν εμφανιζοταν με μαγιω δεν ρουφιοταν τοσο(στην ταινια η κορη μ η σοσιαλιστρια πρεπει το στομαχι να φτασε στον εγκεφαλο απτο ρουφα πλακα-πλακα)
α ολα κι ολα,η αβατ. φωτο ειναι ωραια.![]()
αν παρω 10 θα πεσω σε καταθλιψη :'( :'( :'(
δεν τα χρειαζομαι μια χαρα ειμαι δεν ειμαι πολυ αδυβατη αλλα κανονικη[size=12pt] μη σου πω πως εχω και πιασιματα[/size] ;)
ρε μαριαννα τι την ηθελες και την εβαλες μεγαλη την φωτο παει το μονιτορ το εβρεξα.αν παρω 10 θα πεσω σε καταθλιψη :'( :'( :'(
δεν τα χρειαζομαι μια χαρα ειμαι δεν ειμαι πολυ αδυβατη αλλα κανονικη μη σου πω πως εχω και πιασιματα ;)
το γαμησες και ψοφησε!!!!!
πως θα γινει να δω αν λες αληθεια;αν με ζοθμπηξεις πιανεις κρεας οχι κοκκαλα![]()
τωρα βαζεις ιδεες....αν με ζουμπηξεις πιανεις κρεας οχι κοκκαλα![]()
ειδεs??? με 4-5 λεξειs ολο το ζουμι...Στανταρ!!!ετσι!!!![]()
![]()
![]()
![]()