Μην κρύβεσαι πίσω από το δακτυλο σου... Εκμεταλλευόμαστε ή την οικονομική ταπείνωση κάποιου ή τον καταναγκασμό του από άλλους... Το ότι κάποια κορίτσια το κάνουν ως χόμπυ για να πάρουν το καινούργιο iPhone ή ένα ζευγάρι manolos δεν μας εξιλεώνει... Η μάλλον θεωρείς βασική σου ανάγκη το να γαμήσεις τρείς αγνωστες σου κάθε εβδομάδα... Ακου που σου λεω αρρωστάκι κτηνάκι είσαι κι εσύ...
Πάρε και το νικ σου... Γαμιάς... Τι σκατά; Το δικό μου...χορχε Καυλάρες...;;; Με τι τροπο αυτοπροσδιοριζόμαστε....
Οταν ήμουν μικρός ήμουνα κτηνάκι, ήθελα να γαμήσω γυναίκες, και βρήκα τον χώρο του αγοραίου έρωτα. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι άλλο το sex με μία άγνωστη (που είναι σαν να τραβάς μαλακία στο μουνί της) και άλλο πράγμα ο έρωτας μεταξύ δύο ανθρώπων. Και έτσι σιγά σιγά έπαψα να έιμαι κτηνάκι. Με τον καιρό καταστάλαξα σε 2-3 κυρίες που είχαν τα προσόντα να μου δώσουν κάτι παραπάνω μέσα σε αυτόν τον χώρο.
Οσον αφορά το nickname 'gamias' δεν είναι δικό μου, το βρήκα και το δανείστηκα. Εγω έχω το nickname 'gmil', αλλα είμαι blocked. Επρεπε όμως να μπώ να φωνάξω γιατί κανείς δεν κατάλαβε εκτός απο τον zerotollerance, ότι κάποιος (qwerty) έκανε πουστιά με μία κυρία του χώρου, την πανέμορφη, γοητευτική, αρχοντογυναίκα Valeria.
Και πάλι όσοι απο εσάς το καταλάβατε, αφήσατε το κτήνος μέσα σας και σιωπήσατε, για να μην μιλήσω και για αυτούς που τρέξαν και κάνανε "like" το αρρωστο κείμενο (πρόλαβα και τους είδα πριν το κατεβάσουν, αμα θέλεις σου λέω ποιοί ήταν...)!