Δέκα χρόνια στο σαιτ με μηδέν κριτικές και μηδέν συμμετοχή στα θρεντ ενημέρωσης
Καραμουφα βαλτη και ψευδής κριτική
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ New Personal - Πλατεία Βικτωρίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 259K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Ρε σεις μή μου το χαλάτε...
Ημουν ετοιμος ναρθω να χύσω το στόμα της Βαλέριας αφου την κωλοδαχτυλιάσω τρελά πρώτα....
Ημουν ετοιμος ναρθω να χύσω το στόμα της Βαλέριας αφου την κωλοδαχτυλιάσω τρελά πρώτα....
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Jealous Tolerance!!!!
Αει χάσου Ζήρο ! Ούτε ένα κωλοδαχτυλάκι δε μας αφήνεις να φάμε....
Πες την αλήθεια Κουέρτη! Σουβαλε και σένα κωλοδαχτυλάκι η γριούλα;
Jealous Tolerance!!!!
Δεν έχω δοκιμάσει ποτε, οχι δεν προχώρησε σε κάτι τετοιο...
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Μη φοβάσαι, ξαναπήγαινε και ζήτα το, θα της μιλήσω εγώ να είναι προετοιμασμένη, νοιώθω ότι το έχεις μεγάλη ανάγκη και θα σε βοηθήσει πολύ!
Μη φοβάσαι, ξαναπήγαινε και ζήτα το, θα της μιλήσω εγώ να είναι προετοιμασμένη, νοιώθω ότι το έχεις μεγάλη ανάγκη και θα σε βοηθήσει πολύ!
ασε μην βγεί καμμία κακή συνήθεια, δεν χρειάζεται να σκάβεις τέτοια θέματα...
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Για να μείνει η κριτική μάλλον πρέπει να πας να φας το δαχτυλάκι πρώτα...
Πεοντοφιδο1
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
τι οδος και αριθμός είναι το new personal?
3της Σεπτεμβρίου 83 στο πρώτο όροφο. Τηλ.6936574615τι οδος και αριθμός είναι το new personal?
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Εχω ακουσει τα καλύτερα για τα καινούργια κοριτσια.........θα σου ερθω συντομα.......
πήγαινε και δεν θα χάσεις ;)
άκου και το φίλο σου
και τα παλια αξια ειναιΕχω ακουσει τα καλύτερα για τα καινούργια κοριτσια.........θα σου ερθω συντομα.......
Πηγαίνω με πουτάνες χρόνια τώρα. Τέτοιο πράγμα που περασα με την βαλέρια δεν το έχω περάσει ποτέ ξανά μου. Πολύ δνυατό σκαρί. Εγραψα και μία κριτική που οταν εγκριθεί θα την δείτε. Αντέχει σε άγρια πράγματα, και είναι πολύ δοτική. Συνίσταται στους λάτρεις των ωριμων κυρίων ανεπιφύλακτα.
Ρε μαλακισμένο qwerty, ψυχοανωμαλε, ξεροεχυνες οταν εγραφες το λιβελογράφημά σου! Απο τον τροπο που το εγραψες ολοι καταλαβαίνουμε οτι εγραψες την φαντασίωσή σου, κολοψεύταρε, αρρωστε.
Τις γυναίκες που δουλεύουν σε αυτόν τον χώρο τις τιμάμε και τις προσέχουμε γιατί με πολύ λίγα euro μας κάνουν δώρo ενα απο τα καλύτερα κομμάτια τους, και αυτό δεν το κάνουν αγόρι μου γιατί τους αρέσεις αλλά γιατί έχουν ανάγκη. Και αντί να λές ευχαριστώ που ενώ είσαι σαν σκατάς μπορείς και "πηδάς" μια τέτοια κυρία, βγαίνεις να βγάλεις την σαπίλα σου.
Η Βαλέρια είναι αρχόντισσα κυρία, τέτοια γκόμενα ούτε στο όνειρό σου δεν θα ακούμπαγες. Αρχόντισσα, όμορφη αγέρωχη, και ποτέ δεν κάνει μαλακίες μέσα στο δωμάτιο, και αυτό οτο λέω γιατί είμαι πελάτης της χρόνια τώρα, και κάθε φορά δεν πιστεύω στην τύχη μου, που έστω και με αυτόν τον τρόπο με αξίωσε ο θεός να την ακουμπήσω. Και μπαίνεις εδω και γράφεις τον εμετό σου κομπλεξική βιολογική αψυχη μάζα κυττάρων.
Και εσείς οι υπόλοιποι ρε παιδιά τι κάνετε? Ετσι αφήνετε τον κάθε ανώμαλο να γράφει ότι θέλει και πάτε και κάνετε και like στην κριτική του? Εσυ αγαπητό ψάρι να μην πείς κουβέντα? Αγαπητοι μου φίλοι, εμείς πρέπει να προστατέψουμε τα κορίτσια μας!!!
Για την Βαλέρια έχω εκφράσει τον θαυμασμό μου άπειρες φορες (δείτε προηγούμενα posτ μου και θα το καταλάβετε). Οταν είπα ότι είναι σαν το παλιό κρασί, ότι είναι αρχόντισσα, δεν είναι χαρακτηρισμοί τυχαίοι. Η κυρία είναι δώρο θεού που αναγκάζεται να κάνει αυτή την δουλειά και κάτι χαμένοι τύποι σαν εμάς "μπόρεσαν" να ακουμπήσουν χέρι πάνω της. Επρεπε να "ευχαριστούμε" τον διάβολο που δημιουργεί προβλήματα στις γυναίκες αυτές και τις αναγκάζει να κάνουν οτιδήποτε για να επιβιώσουν. Ηρωίδες.
Και φθάνει ένας μαλάκας, ακου nick name τα πρώτα γράμματα του πληκτρολογιου, και ένα τσούρμο κότες (και εγώ μέσα, αλλά με έχετε κάνει block γαμώτο σας), για να προκαλέσουμε πόνο και αηδία.
Μπράβο μας.
Βαλέρια αρχόντισσα ελπίζω να μην στεναχωρέθηκες, όλοι μας γνωρίζουμε το πόσο ζεστή προσεκτική και εντός των ορίων δουλευεις. Ειμαστε τυχεροί που υπάρχεις και, μεταξύ μας, είσαι κούκλα και ομορφότερη απο οποιαδήποτε νεαρή κότα ρίξουν δίπλα σου.
για να χαλαρωσουμε[size=14pt]Γιάννα[/size]
[size=14pt]Βικτώρια[/size]
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Εισαι προβοκατορας ψάρακα....
Εισαι προβοκατορας ψάρακα....
συμφωνώ.......εντελώς απαράδεκτος.......αυτη η θεραπευτρια ανεβαζει κατακόρυφα το επίπεδο των μασατζίδικων.......και μειναμε τωρα εμεις να κοιτάμε σαν........
Κύττα Ανδρέα μου τα κορίτσια δεν κάνουν μασαζ...
Βασικά τα κορίτσια θα έπρεπε όλα να κάνουν μασαζ και μετά οτιδήποτε άλλο. Μιλάμε για μασατζίδικα.
Εάν κάποια κοπέλα ήθελε να δουλέψει σαν πουτάνα θα πηγαινε στην Φυλής ή σε στουντιο. Το ότι επιλέγουν αυτούς τους χώρους (μασατζίδικο) για να δουλέψουν, το κάνουν γιατί δεν αντέχουν να πηδιούνται κάθε 10-20αλεπτο απο διαφορετικό πελάτη. Στην ουσία το κάνουν για να μετριάσουν την εκθεσή τους στον αγοραίο έρωτα και για να ξεγελάστουν και οι ίδιες για το τι κάνουν.
Το ότι στην Ελλάδα ενα μασατζίδικο, αυτοί που τρέχουν αυτά τα μαγαζιά, τα καταντήσανε μπουρδέλα ήταν κάτι που προέκυψε στην πορεία. Στο εξωτερικό φθάνουν μέχρι το happy end. Εγω πιστέυω ότι τα κορίτσια που εργάζονται στα μασατζίδικα (πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις) δεν θέλουν και δεν νιώθουν πουτάνες. Ερχονται σε αυτούς τους χώρους απο ανάγκη. Εχω ακούσει ιστορίες (αληθινές) που θέλεις να φύγεις τρέχοντας ντροπιασμένος.
Εγω αναφέρομαι σε εκείνη την μερίδα των γυναικών που έρχονται να δουλέψουν σαν την τελευταία σανίδα σωτηρίας που βρέθηκε μπροστά τους. Αυτές δεν είναι πουτάνες στην πραγματικότητα μέσα τους είναι ηρωίδες.
Ξερω πολλοί απο σας θα πεταχτείτε και θα πείτε να πάνε να πλύνουν σκάλες για να ζήσουν. Εχετε ψάξει να βρείτε κάποια δουλειά τα τελευταία 5 χρόνια? εχετε δέι πόσο δύσκολο είναι? Και εάν έχεις ένα παιδί άρρωστο που χρειάζεται φάρμακα 600 euro το μήνα τι κάνεις τότε? Τότε πας και κάνεις και την πουτάνα και λές και ευχαριστώ.
Για αυτό την επόμενη φορά που θα πάτε σε ένα μαγαζί για αν αγοράσετε λίγο έρωτα, κοιτάχτε στα μάτια την εργαζόμενη και δείτε την πραγματικότητα πίσω απο το ψεύτικο χαμόγελό της.
Πάνω απο όλα είμαστε άνθρωποι.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.