You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ New Personal - Πλατεία Βικτωρίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 259K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
valeriaΦωτεινή - Βαλέρια - Μαρίνα - Άννα... Ποια μου προτείνετε για πίπα? Μου αρέσει να φτύνει, να σαλιώνει πολύ. Κάνει καμία έτσι?
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Εσυ εισαι ο εκπροσωπος τυπου της σουφρας της????H Φωτεινή δεν μπαίνει στο δωμάτιο πλεόν. Αν είναι λάθος ας με διαψεύσει η ίδια
Εσυ εισαι ο εκπροσωπος τυπου της σουφρας της????
και τι σουφρα αδερφε.....
ειναι στα δεν ομως ;;;και τι σουφρα αδερφε.....
πολιτικη του μαγαζιου σαφως και δεν ειναι αυτη και το κατακρινω το γεγονος . Η συγκυρια της απουσιας μου και της νεας κοπελας ηταν . Αλλωστε τοσοι πελατες το γνωριζουν αυτο ισως και εσυ ο ιδιος οτι ο χρονος ειναι υπερ του πελατη !!!!! Ντανυ πάντα υπαρχει ο τροπος για να επανορθωσουμε και οταν μιλησουμε θα το καταλαβεις !!!! ποτε κανενας δεν εφυγε με παραπονο τον χρονο !!!
Εντάξει fotini τα πήρα τότε αλλά μου πέρασε τώρα. Ούτε υπάρχει λόγος να γίνει επανόρθωση. Εξάλλου είσαι πολύ ευγενική και εγώ δεν είμαι εμπαθείς. Ξέρω ότι έχεις και μικρό παιδί, αλλά πρόσεχε ποιόν αφήνεις στην θέση σου.
Όχι ενημερώνω καθότι σε πρόσφατο πέρασμα μου είπε ότι δεν περνάει και θέλω να ξέρω αν είναι κάτι μόνιμο για να ξαναπεράσω άμα είναι όταν θα έχει (?) τα κέφια της.Εϊναι μυστικό ή δεν πρέπει να μάθουμε; Εσένα σε πειράζει;Εσυ εισαι ο εκπροσωπος τυπου της σουφρας της????
Όχι ενημερώνω καθότι σε πρόσφατο πέρασμα μου είπε ότι δεν περνάει και θέλω να ξέρω αν είναι κάτι μόνιμο για να ξαναπεράσω άμα είναι όταν θα έχει (?) τα κέφια της.Εϊναι μυστικό ή δεν πρέπει να μάθουμε; Εσένα σε πειράζει;
Φιλική συμβουλή.......δεν τα χειρίζεσαι καλά τα θέματα και τρως ήττες....από τα γραφόμενά σου,φαίνεσαι σοβαρός και μορφωμένος άνθρωπος,κρίμα είναι......κάποια πράγματα λέγονται και δεν γίνονται,και κάποια άλλα γίνονται και δεν λέγονται....με καταλαβαίνεις? στα θέματα αυτά χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί.........
Καλά δεν έφαγα και καμιά ήττα, υπάρχουν παντού πορτοκαλιές,σιγά μην παρακαλέσω κιόλας.Δεν νομίζω ότι έθιξα την Φωτεινή.Το site έχει ως σκοπό την ενημέρωσηΦιλική συμβουλή.......δεν τα χειρίζεσαι καλά τα θέματα και τρως ήττες....από τα γραφόμενά σου,φαίνεσαι σοβαρός και μορφωμένος άνθρωπος,κρίμα είναι......κάποια πράγματα λέγονται και δεν γίνονται,και κάποια άλλα γίνονται και δεν λέγονται....με καταλαβαίνεις? στα θέματα αυτά χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί.........
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Ναι με πειραζει γιατι οταν ημουνα πελατης στο Χαλάνδρι τα εσκαγα χοντρα και μου εκανε την παρθενα,τωρα που ηρθε η ωρα να γαμισει κι ο φτωχός που λενε,εχετε μαζευτεί (δεν το λεω για σενα προσωπικά) οι πυρφοροι και χαλάτε την πιάτσα παλι...Όχι ενημερώνω καθότι σε πρόσφατο πέρασμα μου είπε ότι δεν περνάει και θέλω να ξέρω αν είναι κάτι μόνιμο για να ξαναπεράσω άμα είναι όταν θα έχει (?) τα κέφια της.Εϊναι μυστικό ή δεν πρέπει να μάθουμε; Εσένα σε πειράζει;
Καλά εντάξει σου κάναμε χαλάστρα με την γκόμενα...άσε με ρε αδερφέ....πώς δηλαδή την χάλασα την πιάτσα;...τα ξαναμάζεψε και τώρα ξανακάνει την παρθένα ,τόσα απλά.Ναι με πειραζει γιατι οταν ημουνα πελατης στο Χαλάνδρι τα εσκαγα χοντρα και μου εκανε την παρθενα,τωρα που ηρθε η ωρα να γαμισει κι ο φτωχός που λενε,εχετε μαζευτεί (δεν το λεω για σενα προσωπικά) οι πυρφοροι και χαλάτε την πιάτσα παλι...
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Αυτό ακριβώς,τρέχουν οι σαλιάριδες και την παρακαλάνε λες και θα γαμησετε την Σκλεναρίκοβα,τα ιδια κανετε και με τις ντοπιες τα ιδια με τις αλλοδαπές,γι' αυτο καβαλανε καλάμι....Κόψτε το πυρφοριλικι ρεεεεεεε,μην εισαστε λιγούρια.Εχει φτασει στην Ελλάδα πιο ακριβό το γαμησι απο το ΑμστερνταμΚαλά εντάξει σου κάναμε χαλάστρα με την γκόμενα...άσε με ρε αδερφέ....πώς δηλαδή την χάλασα την πιάτσα;...[size=10pt]τα ξαναμάζεψε και τώρα ξανακάνει την παρθένα ,τόσα απλά.[/size]
Deadpool669
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
Αννα και Χριστινα τα δικα μου στανταρακια μου !!!
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
Τσαχπινογαργαλιάρα Άννα
Η Εύα η γνωστή από Μακεδονίας??
Περασμα το απογευμα για το μωρο την Αννα .ΟΛα τα δωματια δουλευανε κ εξω η Λια κ η Χριστινα.εφυγα αλλα η πηρα την πληροφορια οτι βρισκοταν κ η Ευα εκει
yesΤσαχπινογαργαλιάρα Άννα
επειδη εχω αρκετα pmενημερωνω οτι εχθες απογευμα ηταν κ η ευα μαζυ με το σταρνταρακι την αννα κ τις αλλες καλλονες χριστινα βαλερια λια μαρινα κ το πιπινι την σαρα
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.