Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ New Personal - Πλατεία Βικτωρίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Φωτεινη εσύ μπαίνεις στο δωμάτιο;

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ποιο κουδουνι ειναι ρε παιδια ?

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
H Φωτεινή δεν μπαίνει στο δωμάτιο πλεόν. Αν είναι λάθος ας με διαψεύσει η ίδια

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
πολιτικη του μαγαζιου σαφως και δεν ειναι αυτη και το κατακρινω το γεγονος . Η συγκυρια της απουσιας μου και της νεας κοπελας ηταν . Αλλωστε τοσοι πελατες το γνωριζουν αυτο ισως και εσυ ο ιδιος οτι ο χρονος ειναι υπερ του πελατη !!!!! Ντανυ πάντα υπαρχει ο τροπος για να επανορθωσουμε και οταν μιλησουμε θα το καταλαβεις !!!! ποτε κανενας δεν εφυγε με παραπονο τον χρονο !!!

Εντάξει fotini τα πήρα τότε αλλά μου πέρασε τώρα. Ούτε υπάρχει λόγος να γίνει επανόρθωση. Εξάλλου είσαι πολύ ευγενική και εγώ δεν είμαι εμπαθείς. Ξέρω ότι έχεις και μικρό παιδί, αλλά πρόσεχε ποιόν αφήνεις στην θέση σου.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Εσυ εισαι ο εκπροσωπος τυπου της σουφρας της????
Όχι ενημερώνω καθότι σε πρόσφατο πέρασμα μου είπε ότι δεν περνάει και θέλω να ξέρω αν είναι κάτι μόνιμο για να ξαναπεράσω άμα είναι όταν θα έχει (?) τα κέφια της.Εϊναι μυστικό ή δεν πρέπει να μάθουμε; Εσένα σε πειράζει;

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Όχι ενημερώνω καθότι σε πρόσφατο πέρασμα μου είπε ότι δεν περνάει και θέλω να ξέρω αν είναι κάτι μόνιμο για να ξαναπεράσω άμα είναι όταν θα έχει (?) τα κέφια της.Εϊναι μυστικό ή δεν πρέπει να μάθουμε; Εσένα σε πειράζει;

Φιλική συμβουλή.......δεν τα χειρίζεσαι καλά τα θέματα και τρως ήττες....από τα γραφόμενά σου,φαίνεσαι σοβαρός και μορφωμένος άνθρωπος,κρίμα είναι......κάποια πράγματα λέγονται και δεν γίνονται,και κάποια άλλα γίνονται και δεν λέγονται....με καταλαβαίνεις? στα θέματα αυτά χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί.........

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Φιλική συμβουλή.......δεν τα χειρίζεσαι καλά τα θέματα και τρως ήττες....από τα γραφόμενά σου,φαίνεσαι σοβαρός και μορφωμένος άνθρωπος,κρίμα είναι......κάποια πράγματα λέγονται και δεν γίνονται,και κάποια άλλα γίνονται και δεν λέγονται....με καταλαβαίνεις? στα θέματα αυτά χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί.........
Καλά δεν έφαγα και καμιά ήττα, υπάρχουν παντού πορτοκαλιές,σιγά μην παρακαλέσω κιόλας.Δεν  νομίζω ότι έθιξα την Φωτεινή.Το site έχει ως σκοπό την ενημέρωση

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ναι με πειραζει γιατι οταν ημουνα πελατης στο Χαλάνδρι τα εσκαγα χοντρα και μου εκανε την παρθενα,τωρα που ηρθε η ωρα να γαμισει κι ο φτωχός που λενε,εχετε μαζευτεί (δεν το λεω για σενα προσωπικά) οι πυρφοροι και χαλάτε την πιάτσα παλι...

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Ναι με πειραζει γιατι οταν ημουνα πελατης στο Χαλάνδρι τα εσκαγα χοντρα και μου εκανε την παρθενα,τωρα που ηρθε η ωρα να γαμισει κι ο φτωχός που λενε,εχετε μαζευτεί (δεν το λεω για σενα προσωπικά) οι πυρφοροι και χαλάτε την πιάτσα παλι...
Καλά εντάξει σου κάναμε χαλάστρα με την γκόμενα...άσε με ρε αδερφέ....πώς δηλαδή την χάλασα την πιάτσα;...τα ξαναμάζεψε και τώρα ξανακάνει την παρθένα ,τόσα απλά.

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Εγω με την αννα τα εχω βρει οπως κ με την φωτεινη

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Καλά εντάξει σου κάναμε χαλάστρα με την γκόμενα...άσε με ρε αδερφέ....πώς δηλαδή την χάλασα την πιάτσα;...[size=10pt]τα ξαναμάζεψε και τώρα ξανακάνει την παρθένα ,τόσα απλά.[/size]
Αυτό ακριβώς,τρέχουν οι σαλιάριδες και την παρακαλάνε λες και θα γαμησετε την Σκλεναρίκοβα,τα ιδια κανετε και με τις ντοπιες τα ιδια με τις αλλοδαπές,γι' αυτο καβαλανε καλάμι....Κόψτε το πυρφοριλικι ρεεεεεεε,μην εισαστε λιγούρια.Εχει φτασει στην Ελλάδα πιο ακριβό το γαμησι απο το Αμστερνταμ

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Περασμα το απογευμα για το μωρο την Αννα .ΟΛα τα δωματια δουλευανε κ εξω η Λια κ η Χριστινα.εφυγα αλλα η πηρα την πληροφορια οτι βρισκοταν κ η Ευα εκει

Deadpool669

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
7
Like
48
Πόντοι
1
Αννα και Χριστινα τα δικα μου στανταρακια  μου !!!

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Τσαχπινογαργαλιάρα Άννα  :dancing: :dancing:

Περασμα το απογευμα για το μωρο την Αννα .ΟΛα τα δωματια δουλευανε κ εξω η Λια κ η Χριστινα.εφυγα αλλα η πηρα την πληροφορια οτι βρισκοταν κ η Ευα εκει

Η Εύα η γνωστή από Μακεδονίας??

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom