μια χαρα ειναι ειναι η κυροα αλλα σε αυτο το μαγαζυ οπως κ σε πολλα αλλα εχει τοδες ενδιαφερουσες περιπτωσεις που δεν δικαιολογριτακ το απωθημενο... δεν είσαι και ο μόνος φίλε μου...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ New Personal - Πλατεία Βικτωρίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 259K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
ναι αλλα εδω μιλαμε για Ενα χωρο με συγκεκρομενο σκοπο το κεφι μας κ την προσκαιρη σωματικη απολαυση . Ειναι λαθος κ τα θεωρω εκτος οτιδηποτε αλλοΤο αντρικό το μυαλό ξέρεις πως ειναι φίλε μου. 100 να σου πούνε ναι, μια να σου πει όχι, κολάς.
ναι αλλα εδω μιλαμε για Ενα χωρο με συγκεκρομενο σκοπο το κεφι μας κ την προσκαιρη σωματικη απολαυση . Ειναι λαθος κ τα θεωρω εκτος οτιδηποτε αλλο
Για να λέμε και την αλήθεια και εγώ την είχα αποθημένο από Μακεδονίας και με την πρωτη ευκαιρία την πήρα εδώ........
εγω μιλαω για κολληματα αυτα ειναι επικινδυνα .εσυ καλα το εκανεςΓια να λέμε και την αλήθεια και εγώ την είχα αποθημένο από Μακεδονίας και με την πρωτη ευκαιρία την πήρα εδώ........
Giannis 1900
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Παιδία η Φωτεινή είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Δεν είναι μόνο ότι δεν μας καθόταν στο Μακεδονίας. Είναι και το ότι έκανε παιχνίδι και μάλιστα έντονο μαζί μας.Για να λέμε και την αλήθεια και εγώ την είχα αποθημένο από Μακεδονίας και με την πρωτη ευκαιρία την πήρα εδώ........
Στο Μακεδονίας ήμουν τακτικός πελάτης. Τη πρώτη φορά που πήγα ήταν πρωί και βρήκα μόνη της η Σοφία. Μου λέει πέρασε αργότερα που θα έρθουν και οι άλλες κοπέλες, πράγματι ύστερα από 2 ώρες ξαναγύρισα. Περπατώντας στη 3ης Σεπτεμβρίου βλέπω μπροστά μου μια ξανθιά με μια κωλάρα σε μαύρο κολάν…. Αμάν βαγγελίστρα μου λέω και ακολουθώ. Στριβεί στη Μακεδονίας, εγώ από πίσω. Σταματάει στο 5, εγώ δίπλα χαμογελώντας. Μπαίνουμε στο ασανσέρ, πατάει 3ο, όπα λέω, εδώ είμαστε. Μπαίνουμε μέσα, εγώ σε τρελές καύλες και ακούω το παραμύθι ότι δηλ η Φωτεινή δεν μπαίνει στο δωμάτιο…. Οκ, περνάω με μία που κάθισε λίγο εκεί και δεν θυμάμαι όνομα. Ύστερα από λίγες μέρες ξαναπάω, τίποτα, περνάω με Σοφία. Τρώω ένα κόλημα με τη Σοφία (λόγω της εξαιρετικής της πίπας) και επισκέπτομαι το μαγαζί σταθερά ανά δεκαπενθήμερο. Τις παίρνω όλες εκεί μέσα, πολλές φορές και σε διπλά (Σοφία-Βαλέρια, Σοφία-Σάρα, Έυα, Πέρι, Νάνσυ). ‘Όλες;;;; όχι βέβαια. Η Φωτεινή αντιστεκόταν, βρε καλή μου, βρε χρυσή μου, τίποτα. Όμως συνέχεια με έβαζε στη μπρίζα λέγοντας ¨άντε σήμερα θα μπω κι εγώ να σας παίρνω μάτι¨ και κάτι τέτοια, αλλά ποτέ δεν έμπαινε. Ένα απόγευμα αργά ήταν γεμάτα τα δωμάτια και εγώ περίμενα στο δωμάτιο που καθόντουσαν τα κορίτσια για να περάσω με Σοφία, τότε λοιπόν η Σοφία της λέει ¨ξέρεις τι ωραία γλύφει¨, για μένα. Α, θέλω κι εγώ απαντά η Φωτεινή. Αυτό ήταν… μόλις άδειασε δωμάτιο μπήκαμε… θυμάμαι και καυλώνω ακόμα και τώρα, τη φάση που η Φωτεινή ήταν ξαπλωμένη με ανοιχτά πόδια στο μασαζοκρέββατο, εγώ γονατιστός να την γλύφω ενώ η Σοφία είχε μπει ανάμεσα στα πόδια μου και με πίπωνε… και φυσικα το τελείωμα με εμένα όρθιο, τη Φωτεινή να με πιπώνει και να μου τον παίζει μπροστά στο πρόσωπο της καθιστής στο καναπέ Σοφίας. Έγινε το Σοφάκι κάτασπρο και η Φωτεινή γελούσε και την πείραζε. Το καλύτερο cif που έχω κάνει ποτέ…. Φεύγοντας ήμουν πιο καυλωμένος απ ότι πήγα αλλά 2*80 δεν μπορούσα να ξαναδώσω… Ξαναμπήκα σε δωμάτιο μαζί της εδώ, τις πρώτες μέρες που άνοιξε…
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Ρε συ έχυσες το αλλοίθωρο... Δεν ντρέπεσαι?
καλημέρα αγοράκια...από σήμερα είναι και ι Σοφια μαζί μας ξανά.....Παιδία η Φωτεινή είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Δεν είναι μόνο ότι δεν μας καθόταν στο Μακεδονίας. Είναι και το ότι έκανε παιχνίδι και μάλιστα έντονο μαζί μας.
Στο Μακεδονίας ήμουν τακτικός πελάτης. Τη πρώτη φορά που πήγα ήταν πρωί και βρήκα μόνη της η Σοφία. Μου λέει πέρασε αργότερα που θα έρθουν και οι άλλες κοπέλες, πράγματι ύστερα από 2 ώρες ξαναγύρισα. Περπατώντας στη 3ης Σεπτεμβρίου βλέπω μπροστά μου μια ξανθιά με μια κωλάρα σε μαύρο κολάν…. Αμάν βαγγελίστρα μου λέω και ακολουθώ. Στριβεί στη Μακεδονίας, εγώ από πίσω. Σταματάει στο 5, εγώ δίπλα χαμογελώντας. Μπαίνουμε στο ασανσέρ, πατάει 3ο, όπα λέω, εδώ είμαστε. Μπαίνουμε μέσα, εγώ σε τρελές καύλες και ακούω το παραμύθι ότι δηλ η Φωτεινή δεν μπαίνει στο δωμάτιο…. Οκ, περνάω με μία που κάθισε λίγο εκεί και δεν θυμάμαι όνομα. Ύστερα από λίγες μέρες ξαναπάω, τίποτα, περνάω με Σοφία. Τρώω ένα κόλημα με τη Σοφία (λόγω της εξαιρετικής της πίπας) και επισκέπτομαι το μαγαζί σταθερά ανά δεκαπενθήμερο. Τις παίρνω όλες εκεί μέσα, πολλές φορές και σε διπλά (Σοφία-Βαλέρια, Σοφία-Σάρα, Έυα, Πέρι, Νάνσυ). ‘Όλες;;;; όχι βέβαια. Η Φωτεινή αντιστεκόταν, βρε καλή μου, βρε χρυσή μου, τίποτα. Όμως συνέχεια με έβαζε στη μπρίζα λέγοντας ¨άντε σήμερα θα μπω κι εγώ να σας παίρνω μάτι¨ και κάτι τέτοια, αλλά ποτέ δεν έμπαινε. Ένα απόγευμα αργά ήταν γεμάτα τα δωμάτια και εγώ περίμενα στο δωμάτιο που καθόντουσαν τα κορίτσια για να περάσω με Σοφία, τότε λοιπόν η Σοφία της λέει ¨ξέρεις τι ωραία γλύφει¨, για μένα. Α, θέλω κι εγώ απαντά η Φωτεινή. Αυτό ήταν… μόλις άδειασε δωμάτιο μπήκαμε… θυμάμαι και καυλώνω ακόμα και τώρα, τη φάση που η Φωτεινή ήταν ξαπλωμένη με ανοιχτά πόδια στο μασαζοκρέββατο, εγώ γονατιστός να την γλύφω ενώ η Σοφία είχε μπει ανάμεσα στα πόδια μου και με πίπωνε… και φυσικα το τελείωμα με εμένα όρθιο, τη Φωτεινή να με πιπώνει και να μου τον παίζει μπροστά στο πρόσωπο της καθιστής στο καναπέ Σοφίας. Έγινε το Σοφάκι κάτασπρο και η Φωτεινή γελούσε και την πείραζε. Το καλύτερο cif που έχω κάνει ποτέ…. Φεύγοντας ήμουν πιο καυλωμένος απ ότι πήγα αλλά 2*80 δεν μπορούσα να ξαναδώσω… Ξαναμπήκα σε δωμάτιο μαζί της εδώ, τις πρώτες μέρες που άνοιξε…
Giannis 1900
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
πλάκα κάνεις….. δε μελετούσα τα νούμερα του τζόκερ ο μαλάκας…..καλημέρα αγοράκια...από σήμερα είναι και ι Σοφια μαζί μας ξανά.....
Giannis 1900
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Αλλήθωρη δεν είναι, υπερβάλειςΡε συ έχυσες το αλλοίθωρο... Δεν ντρέπεσαι?
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Μπορεί στην πίπα να επικεντρώνεται στον μπούτσο και να ψιλοστραβώνει το βλέμμα... Και να της κόλλησε...
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Ελιωσα !!!!Μπορεί στην πίπα να επικεντρώνεται στον μπούτσο και να ψιλοστραβώνει το βλέμμα... Και να της κόλλησε...
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.923
- Πόντοι
- 7.815
Κυριακή ανοιχτά???
Σήμερα από τις 12μιση μέχρι την μια κ κάτι, τα ξεπατώσατε τα κορίτσια κ δεν άνοιγαν ή δεν δούλευε το μαγαζί λόγω ημέρας ? (ούτε στο τηλ απαντούσε κανείς ..)
ηλιίες?Καλημέρα αγόρια!!!!σήμερα θα έχουμε δύο καινούργιες παρουσίες μαζί με τις παλιές μας κοπέλες...σας περιμένουμε...
Η ευα θα είναι?
δεν εκανα ποτε παιγνιδι . Απλως ειχα δουλεψει τοτε για 10 μερες .Παιδία η Φωτεινή είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Δεν είναι μόνο ότι δεν μας καθόταν στο Μακεδονίας. Είναι και το ότι έκανε παιχνίδι και μάλιστα έντονο μαζί μας.
η ευα ειναι λιγες ωρεςηλιίες?
Η ευα θα είναι?
Η Ηλικια εναι περιπου 20 χρονων
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.