Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ New Personal - Πλατεία Βικτωρίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Αγόρια από αύριο θα είναι μαζί μας διό καινούργιες παρουσίες..ιΜαριαννα και Κατερίνα..

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Η Ευα χαθηκε?

rdeliaris

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Κριτικές
29
Like
1.218
Πόντοι
3.910
Η Εύα, κάποιος φίλος μου είπε, ότι πλέον δουλεύει σαν Call- Girl 120 € την ώρα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.993
Πόντοι
46.232
επίσκεψη χθες το απόγευμα για να δω τις καινούργιες κοπέλες
στην υποδοχή η γλυκιά Φωτεινή που είχε αλλάξει λίγο το μαλλί και ήταν στα πάνω της...
μαζί της ακόμα ήταν από τις παλιές η Βαλερια και η Περι, τρεις ήταν οι καινούργιες
δύο κοπέλες από τον Άγιο Δομινηκο
Κατερίνα μαυριδερη σώμα με λίγα πιασιματακια στην περιφέρεια και 1.5 άρα βυζι
Μαριάννα μαυριδερη με κανονικό σώμα και 2.5-3αρι βυζι
και η 3η καινούργια(εδω) κοπέλα η Άννα, μελαχρινη κοντουλα με καρε μαλλιά μέχρι τους ωμους κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
επίσκεψη χθες το απόγευμα για να δω τις καινούργιες κοπέλες
στην υποδοχή η γλυκιά Φωτεινή που είχε αλλάξει λίγο το μαλλί και ήταν στα πάνω της...
μαζί της ακόμα ήταν από τις παλιές η Βαλερια και η Περι, τρεις ήταν οι καινούργιες
δύο κοπέλες από τον Άγιο Δομινηκο
Κατερίνα μαυριδερη σώμα με λίγα πιασιματακια στην περιφέρεια και 1.5 άρα βυζι
Μαριάννα μαυριδερη με κανονικό σώμα και 2.5-3αρι βυζι
και η 3η καινούργια(εδω) κοπέλα η Άννα, μελαχρινη κοντουλα με καρε μαλλιά μέχρι τους ωμους κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι
:thumbsup: :thumbsup:

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
η Αννα μεσα στο δωματιο τι λεει ? ειναι τοσο καλη οσο εξω !

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
καμμια απαντηση !!! δεν πειραζει την δοκιμασα και δεν το μετανοιωσα !!! εξαιρεση το μετριο μασαζ !!!

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
Μεσημεριανό πέρασμα, μου είπαν από το θυροτηλεφωνο ότι είναι δύο κοπέλες και ότι είναι απασχολημενες και αν μπορώ να επιστρέψω σε μισή ώρα. Δεν περίμενα και πήγα παρακάτω. ..

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
Μεσημεριανό πέρασμα, μου είπαν από το θυροτηλεφωνο ότι είναι δύο κοπέλες και ότι είναι απασχολημενες και αν μπορώ να επιστρέψω σε μισή ώρα. Δεν περίμενα και πήγα παρακάτω. ..
λάθος ποστ.αναφερομαι στο Σολωμού 33 7ος οροφος. Αν μπορεί κάποιος ας το διορθώσει.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.993
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα το απογευματάκι , γινόταν ο κακός χαμός ....μόνο στα ντουλάπια και στις ντουλάπες δεν με έβαλαν λόγω του κόσμου...
μετά απο περιπέτειες είδα εκτός των παλιών Βαλέρια και Φωτεινή , την Αννα την μελαχρινή κοπελίτσα με το καρέ μαλλάκι , θέλω να πώ
ότι όταν την είχα πρωτοδεί στο Συγγρού 18 , κάτι ο μετριότατος και παλιός χώρος κάτι ότι ήταν μέσα στην μουτζούφλα δεν την είχα προσέξει..
την πρώτη φορά που την είδα εδώ μου έκανε κλίκ(εεεε guru????) , σήμερα που την είδα για αρκετή ώρα θεωρώ ότι είναι πολύ καυλέ κοντοπούτανο 
με ωραία πόδια και καλό κορμί , δούλευε ακόμα και μία καινούργια εδώ κοπέλα(αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχει δουλέψει και στις  Καίτης  )η
Χριστίνα , ένα καστανό ενδιαφέρον στιλιάρι , λόγω του χαμού έφυγα άπραγος μίας και δεν είχα χρόνο...
Η Μαρίνα η Μαρλέν η Πέρι και οι κοπέλες απο τον Αγιο Δομίνικο έλειπαν .

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Τρελό πιπίνι η Αννούλα!!  :rockon:
Μασάζ τώρα μαθαίνει βέβαια οπότε μην έχετε απαιτήσεις. Στο πρόγραμμα όμως μια χαρά αλλά στο gfe. Όχι αγριάδες. Με το μαλακό.... :kissass: :kissass:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
επίσκεψη σήμερα το απογευματάκι , γινόταν ο κακός χαμός ....μόνο στα ντουλάπια και στις ντουλάπες δεν με έβαλαν λόγω του κόσμου...
μετά απο περιπέτειες είδα εκτός των παλιών Βαλέρια και Φωτεινή , την Αννα την μελαχρινή κοπελίτσα με το καρέ μαλλάκι , θέλω να πώ
ότι όταν την είχα πρωτοδεί στο Συγγρού 18 , κάτι ο μετριότατος και παλιός χώρος κάτι ότι ήταν μέσα στην μουτζούφλα δεν την είχα προσέξει..
την πρώτη φορά που την είδα εδώ μου έκανε κλίκ(εεεε guru????) , σήμερα που την είδα για αρκετή ώρα θεωρώ ότι είναι πολύ καυλέ κοντοπούτανο  
με ωραία πόδια και καλό κορμί , δούλευε ακόμα και μία καινούργια εδώ κοπέλα(αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχει δουλέψει και στις  Καίτης  )η
Χριστίνα , ένα καστανό ενδιαφέρον στιλιάρι , λόγω του χαμού έφυγα άπραγος μίας και δεν είχα χρόνο...
Η Μαρίνα η Μαρλέν η Πέρι και οι κοπέλες απο τον Αγιο Δομίνικο έλειπαν .
yep!...στο ειχα αναφερει... ;)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Η Αννα από που  προέρχεται;

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ευκαιρία να ξετρύψετε τα γαλλικά σας.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom