Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ New Personal - Πλατεία Βικτωρίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
H "καινούργια" Μαρίνα δεν είναι άλλη από τη Μέρλιν, γνωστή από την θητεία της στην Δάφνη (Εθναρ. Μακαρίου) & Γλυφάδα (ΛΠ 80).
Μελαχρινή με ωραία μάτια πλούσιο στηθος 3αρι και σώμα με ¨καμπύλες"..

..A...τα τριάρια εννοούσε η άλλη με το "πλούσια προσόντα"...

maba

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
καλημερα! μπορει καποιος που εχει παει να περιγραψει σωματοτυπους? η εσυ ρε fotini κανε μια περιγραφη και ηλικιες σημερα που εχουμε χρονο να περασουμε!!!

maba

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
ηλικιες; κορμια; αποψη κανεις;;;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Eπειδή είμαι εντελώς άσχετος ως προς αυτά τα "ιδρύματα" (και μάλλον θα παραμείνω), ας μου πεις ωστόσο κάποιος ποια είναι η βασική τους διαφορά από τα στούντιος; Να υποθέσω οι ηλικίες και οι σωματότυποι των εργαζομένων κορασίδων ή και οι υπηρεσίες;

Κι ακόμα κάτι. Κάποιος που δεν του αρέσει το μασάζ έχει έννοια να επισκεφθεί τέτοιο "θεραπευτήριο", θέλω να πω γίνεται να προχωρήσει κάποιος χωρίς προκαταρκτικά;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Nαι γιατρε μπορεις να προχωρησεις αμεσα στη συνουσια
Μπορεις να διακοψεις για λιγο και να πας για μασαζ
Μπορεις να ξεκινησεις ξανα την συνουσια
Μπορεις να κανεις οτι θελεις μεσα στην προβλεπομενη ωρα
Συνηθως υπαρχει καναπες και πολυθρονα,οποτε μπορεις να πας με την κοπελα και εκει

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.392
Πόντοι
6.575
Η  φωτεινή  πάντως  "τα σπάει" !!  :knockinb: :knockinb:

FOTINI

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα! μπορει καποιος που εχει παει να περιγραψει σωματοτυπους? η εσυ ρε fotini κανε μια περιγραφη και ηλικιες σημερα που εχουμε χρονο να περασουμε!!!
αγάπη μου καλό δεν σου κοστίζει κάτι να έρθεις να μας  γνώριζεις από κοντά..σε περιμένουμε..φιλία

maba

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
αγάπη μου καλό δεν σου κοστίζει κάτι να έρθεις να μας  γνώριζεις από κοντά..σε περιμένουμε..φιλία
αγαπη μου καλο... τελικα κοστιζει! τουλαχιστον καυσιμα-χρονο και αν κανεις και την μαλακια και πεις "τι στον π@@τσο τοσα καλα εχουν γραψει οι (γνωστες).. και παλιοι του φορουμ  ας δοκιμασω" τοτε και χρημα! περασμα απο το κρεοπωλειο, πασαρελα τα κρεατα ολα πολυ κατω του μετριου ακομα και για τον χορο του μασαζ  με εξερεση φωτεινη κ βαλερια(νομιζω την λενε) απο εμφανηση αλλα αρκετα μεγαλες στην ηλικια. εκανα την μα....κια για τον λογο που ειπα πριν με την μια απο τις δυο δεν θα πω ποια. μασαζ του πουτσου και τα υπολοιπα αδιαφορα. δεν μπορω να καταλαβω ακομα με τιποτα τι βρισκουν οι αλλοι που γραφουν οσα γραφουν...

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.170
Πόντοι
5.916
καλημέρα θεότητες!!! :rockon: :rockon:

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Παίδες επειδή δεν έχω πάει ποτέ στο εν λόγω ίδρυμα,αξίζει τόν κόπο,έχει κανένα αξιόλογο μωρό;;;;

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
......δεν μπορω να καταλαβω ακομα με τιποτα τι βρισκουν οι αλλοι που γραφουν οσα γραφουν...

Γιατί δεν μας γράφεις εσύ λοιπόν?? Πες μας σε ποια μαγαζιά πας, με ποιες περνάς που κάνουν καλό μασάζ να μάθουμε και εμείς.......

Παίδες επειδή δεν έχω πάει ποτέ στο εν λόγω ίδρυμα,αξίζει τόν κόπο,έχει κανένα αξιόλογο μωρό;;;;
Δεν ξέρω τί εννοείς με τη λέξη "μωρό". Αυτά είναι σχετικά....
Από παρεχόμενες υπηρεσίες πάντως το τρίο Φωτεινή, Βαλέρια, Μαρίνα (που έχω δοκιμάσει) είναι μια χαρά  :dancing: :dancing:

maba

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Γιατί δεν μας γράφεις εσύ λοιπόν?? Πες μας σε ποια μαγαζιά πας, με ποιες περνάς που κάνουν καλό μασάζ να μάθουμε και εμείς.......
καλό μασάζ δεν παίζει πουθενά για μένα ή  κάποιο που να έχει αισθητή διαφορά από τα Υπόλοιπα! με λίγο να ξεχωρίζει  της ελενας. αλλά από τεμάχια  και λοιπές  υπηρεσίες  υπάρχουν πολύ  καλύτερα ομορφότερα νεότερα και που παλεύουν τουλάχιστον να ευχαριστήσουν τουν πελάτη ._  γνώμη  μου.

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
καλό μασάζ δεν παίζει πουθενά για μένα ή  κάποιο που να έχει αισθητή διαφορά από τα Υπόλοιπα! με λίγο να ξεχωρίζει  της ελενας. αλλά από τεμάχια  και λοιπές  υπηρεσίες  υπάρχουν πολύ  καλύτερα ομορφότερα νεότερα και που παλεύουν τουλάχιστον να ευχαριστήσουν τουν πελάτη ._  γνώμη  μου.

Πες μας και εμας λοιπόν. Ποιες?? Πού??
Ντρέπεσαι να πεις?

maba

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom