Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ New Personal - Πλατεία Βικτωρίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 258K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.513
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα νωρίς το απόγευμα μετά απο πάρα πολύ καιρό περισσότερο για να δώ τις Ουκρανές που έχουν έρθει
και δεν είχα καταφέρει να τις δω , παρόλο που έχει φύγει η Βαλέρια το μιλφάκι, τώρα  το μαγαζί έχει το ποιο δυνατό ρόστερ που είχε από τότε που άνοιξε. Στην υποδοχή η πάντα σέξι Φωτεινή , πέρασμα στο σαλόνι  και παρέλαση κοριτσιών.

Μαρία η ξανθοκάστανη κοπέλα(πολυεργαλείο μέσα) κανονικό σώμα 2άρι βυζί .
Βίκυ η μελαχρινή κοπέλα με τον ωραίο κώλο , κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί .
Κατερίνα γνωστή , αν και δεν την έχουν πάρει τα χρόνια παλιά καραβάνα με φανατικό κοινό.
Βικτόρια μελαχρινή ψηλή με κάπως άγριο πρόσωπο κανονικό σώμα και τέλος
Γιάννα η δεύτερη Ουκρανή της παρέας , καστανή γύρω στο 1.75 χωρίς τα τακούνια(την είδα μετά στο δωμάτιο)με ωραίο λεπτό μοντελέ σώμα σφιχτό , 1.5άρι σφιχτό βυζί , πολύ ωραία επιδερμίδα και ένα μουνάκι για πολύ γλύψιμο , έχει και ένα τατού κάθετα στην σπονδυλική στήλη (ξεκινάει απο πάνω)που όταν την ρώτησα τι σημαίνει μου είπε τα πάντα(μιλάει μόνο αγγλικά), η επιλογή τής ήταν σχεδόν μονόδρομος , τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική , αν πάντως βελτιωθεί στο μασάζ θα είναι σούπερ.

CAZODURO36

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
0
επίσκεψη σήμερα νωρίς το απόγευμα μετά απο πάρα πολύ καιρό περισσότερο για να δώ τις Ουκρανές που έχουν έρθει
και δεν είχα καταφέρει να τις δω , παρόλο που έχει φύγει η Βαλέρια το μιλφάκι, τώρα  το μαγαζί έχει το ποιο δυνατό ρόστερ που είχε από τότε που άνοιξε. Στην υποδοχή η πάντα σέξι Φωτεινή , πέρασμα στο σαλόνι  και παρέλαση κοριτσιών.

Μαρία η ξανθοκάστανη κοπέλα(πολυεργαλείο μέσα) κανονικό σώμα 2άρι βυζί .
Βίκυ η μελαχρινή κοπέλα με τον ωραίο κώλο , κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί .
Κατερίνα γνωστή , αν και δεν την έχουν πάρει τα χρόνια παλιά καραβάνα με φανατικό κοινό.
Βικτόρια μελαχρινή ψηλή με κάπως άγριο πρόσωπο κανονικό σώμα και τέλος
Γιάννα η δεύτερη Ουκρανή της παρέας , καστανή γύρω στο 1.75 χωρίς τα τακούνια(την είδα μετά στο δωμάτιο)με ωραίο λεπτό μοντελέ σώμα σφιχτό , 1.5άρι σφιχτό βυζί , πολύ ωραία επιδερμίδα και ένα μουνάκι για πολύ γλύψιμο , έχει και ένα τατού κάθετα στην σπονδυλική στήλη (ξεκινάει απο πάνω)που όταν την ρώτησα τι σημαίνει μου είπε τα πάντα(μιλάει μόνο αγγλικά), η επιλογή τής ήταν σχεδόν μονόδρομος , τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική , αν πάντως βελτιωθεί στο μασάζ θα είναι σούπερ.
κατερινα ?? παλια απο που ?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Τα δίμετρα είναι εκεί ακόμα ξέρει κανείς;

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Μπηχτώρια και το ουρί του παραδείσου η Γιαννα η καύλα;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.513
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα το απόγευμα γύρω στις 2000 , ενώ βρισκόμουν Φυλής σε στανταράκι μου χτυπάει το τηλέφωνο από φίλο παλιό μέλος
που ζεί πια μόνιμα στο εξωτερικό εδώ και 5 χρόνια και ήρθε για τις γιορτές στο Ελλάντα... είπαμε να περάσουμε απο εδώ για να δει
αν του αρέσει καμία απο τις δυο ουκρανές . Στην υποδοχή κλασσικά η σέξι Φωτεινή , κοπέλες 5 , ουκρανές δυο ,αλλά η σύνθεση διαφορετική
Παρούσες λοιπόν Μαρία , Βίκυ , Κατερίνα , Γιάννα , απούσα η Βικτόρια αλλά υπήρχε νέα κοπέλα απο την Ουκρανία η Νίκα , μελαχρινή με σχετικά μακρύ μαλλί , μπλε ματάρες , κανονικό σώμα , περίπου 27 ετών , γύρω στο 1.70-1.73 δεν μπόρεσα να υπολογίσω ακριβώς όπως την είδα με τα τακούνια και στήθος αν δεν κάνω λάθος λόγω του φορέματος που φορούσε 3.5  περίπου .Αποφάσισε να περάσει ο φίλος μου , μασάζ λίγα πράγματα κάτι που ποσώς ενδιαφέρει τον φίλο μου αλλά στο κυρίως πιάτο τα πάντα όλα...ακα κώλους χυσίματα κλπ , λόγω ώρας αλλά περισσότερο λόγω της διπλής κατάθεσης σε στανταράκι μου δεν την δοκίμασα αλλά μπήκε στο στο στόχαστρο .   

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.018
Πόντοι
96
επίσκεψη σήμερα το απόγευμα γύρω στις 2000 , ενώ βρισκόμουν Φυλής σε στανταράκι μου χτυπάει το τηλέφωνο από φίλο παλιό μέλος
που ζεί πια μόνιμα στο εξωτερικό εδώ και 5 χρόνια και ήρθε για τις γιορτές στο Ελλάντα... είπαμε να περάσουμε απο εδώ για να δει
αν του αρέσει καμία απο τις δυο ουκρανές . Στην υποδοχή κλασσικά η σέξι Φωτεινή , κοπέλες 5 , ουκρανές δυο ,αλλά η σύνθεση διαφορετική
Παρούσες λοιπόν Μαρία , Βίκυ , Κατερίνα , Γιάννα , απούσα η Βικτόρια αλλά υπήρχε νέα κοπέλα απο την Ουκρανία η Νίκα , μελαχρινή με σχετικά μακρύ μαλλί , μπλε ματάρες , κανονικό σώμα , περίπου 27 ετών , γύρω στο 1.70-1.73 δεν μπόρεσα να υπολογίσω ακριβώς όπως την είδα με τα τακούνια και στήθος αν δεν κάνω λάθος λόγω του φορέματος που φορούσε 3.5  περίπου .Αποφάσισε να περάσει ο φίλος μου , μασάζ λίγα πράγματα κάτι που ποσώς ενδιαφέρει τον φίλο μου αλλά στο κυρίως πιάτο τα πάντα όλα...ακα κώλους χυσίματα κλπ , λόγω ώρας αλλά περισσότερο λόγω της διπλής κατάθεσης σε στανταράκι μου δεν την δοκίμασα αλλά μπήκε στο στο στόχαστρο .   
...τα παντα ολα...ακα κωλους ??

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Τέτεια πετάει ο νεοσμύρνης και η ουρά φτάνει μέχρι την πλατεία....

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
καλημερα συναγωνιστες!! :hi: λοιπον η καινουργια Νικα μουναρα ψηλη οχι οσο η γιαννα με 3αρι βυζομπαλο και ωραια ποδια μου εσκασε μυτη μπροστα με κοκκινο σετ εσωρουχων σκετη καβλα!εχει και κατι ματια αλλο πραμα μαγκες!!εκτος τα αλλα ματια απο κατω χαχα οι υπολοιπες στο ποστο τους Μαρια Κατερινα και το μοντελο Γιαννα!πηρα τη μαρια καλα περασα και στην επομενη επισκεψη βουρ για Νικα!!  :fuck1: :fuck1:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Καλά ρε μάστορα... σε εντυπωσίασε η Νίκα με τις ματάρες και τα βυζόμπαλλα και τα ωραία πόδια....
και συ πήρες Μαρία...;;;; αντί να πάρεις την καινούργια για να μας ενημερώσεις;
Μήπως έχεις πυρετό;
Άβυσσος....

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Καλά ρε μάστορα... σε εντυπωσίασε η Νίκα με τις ματάρες και τα βυζόμπαλλα και τα ωραία πόδια....
Μήπως έχεις πυρετό;
Άβυσσος....

Την επομενη θα τη τιμησω δεοντως!μην τρελαινεσε!!η μαρια με μαγνητισε μου εκανε κλικ και την πηρα!!  :wanker: :wanker: :wanker:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Μήπως έχεις πυρετό;
Άβυσσος....

ναι και χτυπησα 2 αναβραζον μελομακαρουνα τυπε!!!ασε ο πυρετος της καβλας με τρελανε τι να λεμε τωρα!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
ναι και χτυπησα 2 αναβραζον μελομακαρουνα τυπε!!!ασε ο πυρετος της καβλας με τρελανε τι να λεμε τωρα!!

σχολειο εχεις πάει η δεν?.............μας εβγαλες τα ματια ρε φίλε..........εκτός κι αν εισαι ξενος......αλλά ξενος και "αναβράζον"....δύσκολο!

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.898
Πόντοι
2.846
καλημερα συναγωνιστες!! :hi: λοιπον η καινουργια Νικα μουναρα ψηλη οχι οσο η γιαννα με 3αρι βυζομπαλο και ωραια ποδια μου εσκασε μυτη μπροστα με κοκκινο σετ εσωρουχων σκετη καβλα!εχει και κατι ματια αλλο πραμα μαγκες!!εκτος τα αλλα ματια απο κατω χαχα οι υπολοιπες στο ποστο τους Μαρια Κατερινα και το μοντελο Γιαννα!πηρα τη μαρια καλα περασα και στην επομενη επισκεψη βουρ για Νικα!!  :fuck1: :fuck1:
 Ομορφη  ειναι  η Νικα ,  σκυλι  βεβαια  στη  φατσα  με  ωραιες  γαλαζογκρι γατισιες πονηρες  ματαρες , καυλοφατσα εν ολιγοις , ωραιος  βυζος  φυσικοτατος της τα  τεσταρισα οταν μου τα πεταξε οξω στο καναπεδακι χθες  ,  αλλα οταν  την  ρωταγα για  υπηρεσιες  και μου ελεγε εξτρα γιουρο για το ενα κι εξτρα γιουρο  για το αλλο , απλα χαμογελασα  και την  εστειλα  πισω  στο δωματιακι  που  αραζουνε , και  ευτυχως για καλη μου τυχη  διοτι ειχα ηδη βγαλει  την  πορτοφολα  να πληρωσω .... :birdman: :birdman: :birdman:
   Επισης στα ορια  ηταν  να την χεσει κι  η  Φωτεινη  διοτι τα  ειχε παρει  στο κρανιο  με την συμπεριφορα της  και το μεγαλο της  στομα  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
   Θα  επερνα  Γιαννα  επιτοπου  αλλα μολις  ειχε  μπει  στο  δωματιο  οποτε  βαριομουν να περιμενω ,  επισης  αυτη που ηταν απιστευτη  καυλα χθες  ηταν  το  ψηλο  αλογο  η Κατερινα  μεσα σε ενα βελουδινο  εφαρμοστο  παντελονι  χρωματι βυσσινι που αναδεικνυε απιστευτα  την  κωλαρα της και τις μπουταρες της , καυλιαρα  απιστευτη  η  Κατερινα  θα τιμηθει  συντομα  αυτη  η μουναρομουνιτσα ... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ψήλωσε κι η Κατερίνα τώρα....
Εμ αν είναι η Γιάννα δωμάτιο..... φαίνεται πιό ψηλή από τις άλλες

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Μπας και γύρισε η Βικτώρια να μπούν τα ύψη στην θέση τους;

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.898
Πόντοι
2.846
Ψήλωσε κι η Κατερίνα τώρα....
Εμ αν είναι η Γιάννα δωμάτιο..... φαίνεται πιό ψηλή από τις άλλες
  Ηταν  η  Γιαννα  στο  δωματιο γι  αυτο  βρε  χορχε  φαινοτανε αψηλο το  Κατερινακι  μας , παντως και κοντη  δεν την λες την  Κατερινα  :hi: :hi: :hi:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom