TheRatPack
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 13
- Like
- 21
- Πόντοι
- 11
Rat Pack να πας διοτι το New Personal μαζι με το Συγγρου 40-42 ειναι απ τα πιο τιμια και σωστα λαδομαγαζα αυτη την στιγμη στην Αθηνα , με ωραιες και καυλερες λαδοκορες που τα δεινουνε ολα για την χαλαρωση και την ευεξια του συνχρονου ανδρα , επισης να πεις στον φιλο σου οτι τα λεφτα των στουντιο ειναι πεταμενα λεφτα , καλυτερα και με πιο καλες υπηρεσιες και ανεση χρονου περνας στις μασσαζερι , απο εμενα αστε τα στουντιο και πιαστε τις μασσαζιες
Chicharito συμφωνώ για τα studio, αλλά λάβε υπόψιν τον τόπο διαμονής μου (Θεσ/νίκη) και το γεγονός οτι η κατάσταση που επικρατεί εδώ με τα μασάζ είναι απλά τραγική και δυσανάλογα ακριβή γι'αυτό που "προσφέρει". Όταν σε ζητάνε κάτι 60αρια για φραπέ και κάτι 80αρια για σκέτο πιπέτο, τι να πάω να δώσω;; Στούντιο θα πάω (όχι οτι είναι πολύ καλύτερη κι εκεί η κατάσταση, αλλά αν βρεις κανα 2 στανταράκια, ξεγελιέσαι ) με το 30αρι για απλό ξεμπούκωμα. Ευτυχώς κατεβαίνω καμιά Αθήνα κάπου κάπου και τιμώ τριβεία. Το Σ40-42 το'χω δοκιμάσει (Τζέσσικα, Αλίσια-υπάρχουν και οι κριτικές μου) αλλά όχι το New Personal. Είχα δοκιμάσει και Δημ9 Κολωνάκι, αλλά ψιλοάνοστη η σούπα. Το μόνο πρόβλημα για αυτή τη φορά είναι οτι κατεβαίνω Σ/Κ και το New Personal, που μου προτείνατε αρκετοί, είναι κλειστό. Αν και η 1η επιλογή μου γι'αυτή τη φορά όπως έγραψα είναι η Ζωή..
Ευχαριστώ πάντως άπαντες για τις απαντήσεις και τις προτάσεις σας