Καλημέρα Λεοντα μου, σε περιμενω για καφε.
Ελπιζω συντομα, αλλα δεν ξερω που θα εισαι, Δαφνη η Γλυφαδα ???
Καλημέρα Λεοντα μου, σε περιμενω για καφε.
Χωρις να την ξερω τη κοπελα, ρωτησα τη Ριτα και μου ειπε ότι δεν εχει ξαναγινει κατι παρομοιο. Αβυσσος η ψυχη της θεραπευτριας!!!κανείς δεν εγγυάται ούτε για τον κώλο του πια....
Γλυφαδα, παντα!!!Ελπιζω συντομα, αλλα δεν ξερω που θα εισαι, Δαφνη η Γλυφαδα ???
Γλυφαδα, παντα!!!
για πες για τζένηΧθεσινο πέρασμα απο το μαγαζί με φίλο. Κοπέλλες αξιολογες για όλα τα γούστα. Ο φίλος πηρε Τζένη, αξιόλογη μικρή που μπήκε στο στόχαστρο για next time. Πέρασα με Χριστίνα, με αθλητικό σώμα, ψηλή, δυνατό μασάζ και ακόμα πιο δυνατή στο δεύτερο μερος. Αν και πήρα το μισάωρο , υπήρξε πλήρη ικανοποίηση σε όλους τους τομείς.
παει η ενημερωση με τα γυμνα κορμια εδω? τι γινεται πολυ νεκραμαραΚαλησπέρα καλησπέρα σημερα ειναι ανοιχτά;εχουμε καμία ενημέρωση και απο το ρόστερ;
...ο αριστος θα ηταν στο δωματιο,για μασαζ...Πέρασα σήμερα από εδώ. Στην πόρτα μια μικροκαμομένη. Σαν παραδουλεύτρα σε παλιά Ελληνική ταινία ήτανε. Μου έστειλε μια κοπέλα, Χριστίνα ονόματι. Μετρίου αναστήματος, προγκιλφ, άστα να πάνε. Δεν υπήρχε άλλη κοπέλα. Μιζέρια αλλά στη θέση του Αρίστου καθόταν ένας τύπος. Με τέτοιο ρόστερ μάλλον τζάμπα κάθεται.
...ο αριστος θα ηταν στο δωματιο,για μασαζ...