taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
μαλλον θα φοβουνται την οργη της Νατασσας..
μαλλον θα φοβουνται την οργη της Νατασσας..
ναι μας έπεισες.............Ξερεις κατι που δεν γνωρίζουμε οι υπολοιποι η' εισαι από αυτους που σου αρεσει να βαζεις τους αλλους να τσακωνονται και να χασκογελάς μετα στη γωνια? Δεν νομιζω ότι η νατασσα εχει πρόβλημα με το συγκεκριμενο η" καποιο αλλο κατάστημα, από ότι λεει η ιδια τουλάχιστον, αν εσενα σου εχει πει κατι άλλο, παω πασο.
ααααααααααααα............. νεοσμυρνιοτη θα τα χαλασουμε! η νατασουλα είναι το καλυτερο και πιο τιμιο παιδι! Δεν εχει πειραξει ουτε μυρμηγκι, τα αγαπάει τα εντομα. Δεν φταιει αυτή που παει κάθε τυχαρπαστη-στος να την ανταγωνιστει στη δουλεια της, καλα τους εκανε, ας προσεχαν, ετσι είναι η κοινωνια, δεν εβγαλε αυτη τους κανονες, απλα τους ακολουθει και σε οποιον αρεσει!ναι μας έπεισες.............
τώρα με μπέρδεψεςααααααααααααα............. νεοσμυρνιοτη θα τα χαλασουμε! η νατασουλα είναι το καλυτερο και πιο τιμιο παιδι! Δεν εχει πειραξει ουτε μυρμηγκι, τα αγαπάει τα εντομα. Δεν φταιει αυτή που παει κάθε τυχαρπαστη-στος να την ανταγωνιστει στη δουλεια της, καλα τους εκανε, ας προσεχαν, ετσι είναι η κοινωνια, δεν εβγαλε αυτη τους κανονες, απλα τους ακολουθει και σε οποιον αρεσει!
Δεν καταλαβες σωστα, δικο μου το λαθος, ξεχασα να γραψω...... [move]οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα και καταστάσεις ειναι εντελως συμπτωματικη[/move]τώρα με μπέρδεψες![]()
![]()
τελικά έχει πειράξει κανέναν , δεν ασχολείται ή όντως τους κάρφωσε?
γιατί απο τα λεγόμενα σού τελικά τους κάρφωσε...
να σαι καλά , μας έγραψες την αλήθεια.
είχες ξαναπάει??
Γιατί πρέπει να είναι η Νατάσα και όχι ο ιδιοκτήτης του οίκου που υποκίνησε το ντου στον Αρίστο ?
Καλησπερα μαγκες. Ξερετε αν η Σισσυ ειναι ακομα εκει? η που εχει παει αν δεν ειναι εκει?
δεν χάνεις και τίποτα και να μην πας...Εκει ειναι !!!
Λεω να παω για το απατο λαρυγγι της. Δε με νοιαζει τιποτα αλλο. Μυθος?δεν χάνεις και τίποτα και να μην πας...![]()
λαγέ ξεροχύνω που έχεις γίνει ειδικός στα μασαζ...μου θυμίζεις ώρες ώρες κάποιον που άλλαξε επίπεδο κα έγινε γνώστης στα στούντιο.δεν χάνεις και τίποτα και να μην πας...![]()
είπα ότι έχω γίνει ειδικός?? να σου θυμίσω τη συνεδρία μου μαζί της?? μιλάω για όσα ξέρω κ έχω άποψη....όχι δεν θα έρθω...λαγέ ξεροχύνω που έχεις γίνει ειδικός στα μασαζ...μου θυμίζεις ώρες ώρες κάποιον που άλλαξε επίπεδο κα έγινε γνώστης στα στούντιο.
θα έρθεις για μπαλίτσα την Κυριακή?