Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ New Diamonds - Δάφνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aristo-telis2012
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 281K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
μαλλον θα φοβουνται την οργη της Νατασσας..
  :think: Ξερεις κατι που δεν γνωρίζουμε οι υπολοιποι η' εισαι από αυτους που σου αρεσει να βαζεις τους αλλους να τσακωνονται και να χασκογελάς μετα στη γωνια? Δεν νομιζω ότι η νατασσα εχει πρόβλημα με το συγκεκριμενο η" καποιο αλλο κατάστημα, από ότι λεει η ιδια τουλάχιστον, αν εσενα σου εχει πει κατι άλλο, παω πασο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.741
Πόντοι
46.232
   :think: Ξερεις κατι που δεν γνωρίζουμε οι υπολοιποι η' εισαι από αυτους που σου αρεσει να βαζεις τους αλλους να τσακωνονται και να χασκογελάς μετα στη γωνια? Δεν νομιζω ότι η νατασσα εχει πρόβλημα με το συγκεκριμενο η" καποιο αλλο κατάστημα, από ότι λεει η ιδια τουλάχιστον, αν εσενα σου εχει πει κατι άλλο, παω πασο.
ναι μας έπεισες.............

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
ναι μας έπεισες.............
ααααααααααααα.............    νεοσμυρνιοτη θα τα χαλασουμε!  η νατασουλα είναι το καλυτερο και πιο τιμιο παιδι! Δεν εχει πειραξει ουτε μυρμηγκι, τα αγαπάει τα εντομα. Δεν φταιει αυτή που παει κάθε τυχαρπαστη-στος να την ανταγωνιστει στη δουλεια της, καλα τους εκανε,  ας προσεχαν, ετσι είναι η κοινωνια, δεν εβγαλε αυτη τους κανονες, απλα τους ακολουθει και σε οποιον αρεσει!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.741
Πόντοι
46.232
ααααααααααααα.............    νεοσμυρνιοτη θα τα χαλασουμε!   η νατασουλα είναι το καλυτερο και πιο τιμιο παιδι! Δεν εχει πειραξει ουτε μυρμηγκι, τα αγαπάει τα εντομα. Δεν φταιει αυτή που παει κάθε τυχαρπαστη-στος να την ανταγωνιστει στη δουλεια της, καλα τους εκανε,  ας προσεχαν, ετσι είναι η κοινωνια, δεν εβγαλε αυτη τους κανονες, απλα τους ακολουθει και σε οποιον αρεσει!
τώρα με μπέρδεψες  :think: :think: :think: τελικά έχει πειράξει κανέναν , δεν ασχολείται ή όντως τους κάρφωσε?
γιατί απο τα λεγόμενα σού τελικά τους κάρφωσε...
να σαι καλά , μας έγραψες  την αλήθεια.

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
τώρα με μπέρδεψες  :think: :think: :think: τελικά έχει πειράξει κανέναν , δεν ασχολείται ή όντως τους κάρφωσε?
γιατί απο τα λεγόμενα σού τελικά τους κάρφωσε...
να σαι καλά , μας έγραψες  την αλήθεια.
Δεν καταλαβες σωστα, δικο μου το λαθος, ξεχασα να γραψω......    [move]οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα και καταστάσεις ειναι εντελως συμπτωματικη[/move] 

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Γιατί πρέπει να είναι η Νατάσα και όχι ο ιδιοκτήτης του οίκου που υποκίνησε το ντου στον Αρίστο ?

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Καλησπερα μαγκες. Ξερετε αν η Σισσυ ειναι ακομα εκει? η που εχει παει αν δεν ειναι εκει?

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.806
Πόντοι
6.495
Το Σάββατο εκεί ήταν.
Πήρα Βάνα.. Veru Good indeed,,,

Vyzolover

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά είναι η Βάνα από Δεριγνύ, με τις βυζάρες?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.741
Πόντοι
46.232
δεν χάνεις και τίποτα και να μην πας... :(
λαγέ ξεροχύνω που έχεις γίνει ειδικός στα μασαζ...μου θυμίζεις ώρες ώρες κάποιον που άλλαξε επίπεδο κα έγινε γνώστης στα στούντιο.
θα έρθεις για μπαλίτσα την Κυριακή?

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
λαγέ ξεροχύνω που έχεις γίνει ειδικός στα μασαζ...μου θυμίζεις ώρες ώρες κάποιον που άλλαξε επίπεδο κα έγινε γνώστης στα στούντιο.
θα έρθεις για μπαλίτσα την Κυριακή?
είπα ότι έχω γίνει ειδικός?? να σου θυμίσω τη συνεδρία μου μαζί της?? μιλάω για όσα ξέρω κ έχω άποψη....όχι δεν θα έρθω...

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
καλησπερα

υπαρχει καποια προσφατη ενημερωση για τις κορασιδες που δουλευουν στο ιδρυμα, αυτο τον καιρο ;;

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.697
Πόντοι
206
Πήρα τηλέφωνο την προηγούμενη εβδομάδα, για να μην τρέχω τσάμπα, μου είπε  έχει νέες κοπέλες να διαλέξω και ότι η Σίσσυ έχει σταματήσει. Επειδή έχω φάει ένα μικρό κόλλημα μαζί της αν ξέρει κανείς κάτι για Σίσσυ, υπόχρεος.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom