Αριστο, σου ερχομαι πάλι με 2 φίλους. Ετοίμασε δωμάτια. Τα λεμε απο κοντά.
Εγω ερχομαι με 6 φιλους. με την προυποθεση οτι θα διωξεις αυτους.
Αριστο, σου ερχομαι πάλι με 2 φίλους. Ετοίμασε δωμάτια. Τα λεμε απο κοντά.
Χμμμ......... κατοχυρωνεται σε οποιον ερθει με 9 !!!!!!!!!Εγω ερχομαι με 6 φιλους. με την προυποθεση οτι θα διωξεις αυτους.
Κλείσαμε! Κατεβαίνω 11δάτος! Σφύρα την έναρξη!!!!Χμμμ......... κατοχυρωνεται σε οποιον ερθει με 9 !!!!!!!!!
Τι κανεις φιλαρακι? Ξερω οτι δεν σε βολευει η Δαφνη, οποτε μπορεσεις να πιουμε καφεδακι, σου εχω νεα.Εγω ερχομαι με 6 φιλους. με την προυποθεση οτι θα διωξεις αυτους.
Κατοχυρωθηκε!!!!!!!!! www.imagebam.com/image/e10ee7278253620] [/URL]Κλείσαμε! Κατεβαίνω 11δάτος! Σφύρα την έναρξη!!!!
www.imagebam.com/image/ea2b1a278258178] [/URL]
Είσαι μορφή τελικά! ;)
Πως μου ξεφυγες μικρουλη??? Τουλαχιστον περασες καλα???.....αριστο,εγω παντως χτες που περασα ,ουτε ενα καφε(με γαλα),δεν μου προσφερες,και στο τελος την εκανες,και σε εψαχνα...!!!!...ευτυχως η αννα,το εσωσε....
...πετυχα και μια παλια γνωριμη,απο μαγαζι του κεντρου...ονοματα δεν λεμε,υποληψεις δεν θιγουμε...Πως μου ξεφυγες μικρουλη??? Τουλαχιστον περασες καλα???
Καλο βραδυ.........σε ολους!!!www.imagebam.com/image/8ad067278276546] [/URL]...πετυχα και μια παλια γνωριμη,απο μαγαζι του κεντρου...ονοματα δεν λεμε,υποληψεις δεν θιγουμε...
Συντομα φίλε μου, σύντομα.Τι κανεις φιλαρακι? Ξερω οτι δεν σε βολευει η Δαφνη, οποτε μπορεσεις να πιουμε καφεδακι, σου εχω νεα.
Τρεχα εσυ και μη σε νιαζει!!!Καλως τον.
Καλημέρα.
Τρέχω απο το πρωί με δουλειές. Αν κουραστώ πολύ θα με βοηθήσει το team σου να ανακάμψω ?
Δεν την εχει τεσταρει ακομα κανενας απο τους αξιολογητες του site!!!Μια ντονα κοντη αδυνατη γιατι εχει περασει απαρατηρητη ρε παιδια, δεν εχει αξιολογηση
Δεν την εχει τεσταρει ακομα κανενας απο τους αξιολογητες του site!!!