Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ New Diamonds - Δάφνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aristo-telis2012
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Το Diamond's spa Γλυφαδας μεταφερθηκε και επαναλειτουργει στην Εθναρχη Μακαριου 18 στη Δαφνη. Μιλωντας εκ μερους της διευθυνσης, θα γινει καθε δυνατη προσπαθεια προς την κατευθυνση του πιο V.F.M. χωρου. Αντιπαραθεσεις, με εξυπνακιδες και παπαγαλακια, οπως και ενημερωσεις του τυπου (σημερα δουλευει η Σουλα η Μπουλα και η Τουλα) δεν προκειται να υπαρξουν, οπως και απαντηση σε ερωτησεις του τυπου (η ταδε τα φτυνει η" τα καταπινει). Αυτη τη περιοδο υπαρχουν δυο προγραματα, μισης ωρας με 60 ευρω και μιας ωρας με 80 ευρω. Ευχαριστω καλο υπολοιπο.

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
οπότε κάπου εδώ αυτό το θεματακι τελειώνει επιτόπου :priest: :priest: :priest:

OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
οπότε κάπου εδώ αυτό το θεματακι τελειώνει επιτόπου :priest: :priest: :priest:
Να εισαι καλα. θεωρησα οτι οτι δεν θα ηταν σωστο να το παιξω πελατης που ξαφνικα ανακαλυψε ενα νεο χωρο (κατα τη συνηθη πρακτικη). Οταν θα υπαρχει λογος να εισαι σιγουρος οτι θα μιλησω.

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
Να εισαι καλα. θεωρησα οτι οτι δεν θα ηταν σωστο να το παιξω πελατης που ξαφνικα ανακαλυψε ενα νεο χωρο (κατα τη συνηθη πρακτικη). Οταν θα υπαρχει λογος να εισαι σιγουρος οτι θα μιλησω.

και καλα κανεις.Αν τα κοριτσια σου τιμανε τα λεφτα τους και σεβονται τον πελατη μια χαρα θα τα πας.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ευχαριστω καλο υπολοιπο.

Ενημέρωσε την κοινότητα αν το ωράριο είναι παρόμοιο με των υπολοίπων καταστημάτων καθώς και για τα τηλέφωνα (κινητό ή/και σταθερό) τα οποία θα πρέπει να καλέσει ο δυννητικός πελάτης αν επιθυμεί να έχει κάποια πιό ενδελεχή πληροφόρηση.

placebo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.831
Πόντοι
201
Αναμενουμε ενημερωση και λεπτομερειες απο οποιον συναγωνιστη το δοκιμασει.. :think:

OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ενημέρωσε την κοινότητα αν το ωράριο είναι παρόμοιο με των υπολοίπων καταστημάτων καθώς και για τα τηλέφωνα (κινητό ή/και σταθερό) τα οποία θα πρέπει να καλέσει ο δυννητικός πελάτης αν επιθυμεί να έχει κάποια πιό ενδελεχή πληροφόρηση.
Καθημερινα απο 11 το πρωι, μεχρι 8¨30 το βραδυ η προσελευση, και το Σαββατο μεχρι 6¨30. Τηλ. επικοινωνιας 6978300938.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Πσσσσσσς! Καλα ε! Επιστημονικη προσεγγηση του θεματος!  :rockon:

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
κανεις να δοκιμασε να μας ενημερωσει?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.513
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι , πρώτη επίσκεψη στο μαγαζί για να δώ τι παίζει....καταρχήν για όσους γνωρίζουν την περιοχή είναι στο ύψος   ένα στενό(στρίβεις δεξιά) μετά  το σινεμά Νανά και την Alpha τράπεζα που βρίσκονται επί της Βουλιαγμένης , το parking είναι πολύ δύσκολο και θέμα τύχης εγώ βρήκα μετά απο 15λέπτο ψάξιμο , στο κουδούνι δεν έχει όνομα αλλά ένα μπλε διαμάντι
0473_001.jpg
  , στην υποδοχή ο κύριος ήταν πολύ ευγενικός με έβαλε σε ένα δωμάτιο το οποίο ήταν μεγάλο ωραίο και με ντουζιέρα , ρόστερ Ζωή μελαχρινή με ίσια μαλλιά κανονικό σώμα μεσαίο βυζί , Ευα ξανθιά πολύ λεπτή με ωραίο κώλο μικρό στήθος , Τζούλια ξανθιά λεπτή με 3άρια βυζιά και πρόστυχο πρόσωπο , μου είπε ότι άλλες 2 κοπέλες ήταν σε δωμάτιο και κάποιες δεν είχαν έρθει λόγω απεργιών....θέλω να πώ ότι πρώτη φορά είδα 3 κοπέλες που θα πέρναγα και με τις 3.....το πρόγραμμα αυτό που έχει γράψει στο σαίτ τα 30 λεπτά 60 ευρώ τα 48 λεπτά 80 ευρώ  

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
και αν εσυ περναγες με τις τρεις που καθοντουσαν και ειχε δυο μεσα σε δωματια που συνηθως σημαινει οτι ειναι οι καλυτερες... τοτε να αναψουμε κανα κερακι? και προγραμματακι 60/30...!!! νομιζω πρεπει να αρχισουμε τα τεστ ντραιβ!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.513
Πόντοι
46.232
και αν εσυ περναγες με τις τρεις που καθοντουσαν και ειχε δυο μεσα σε δωματια που συνηθως σημαινει οτι ειναι οι καλυτερες... τοτε να αναψουμε κανα κερακι? και προγραμματακι 60/30...!!! νομιζω πρεπει να αρχισουμε τα τεστ ντραιβ!!!
ναι για να δούμε....εγώ θα ξαναπάω για κατάθεση αυτή τη φορά σε λίγο καιρό.....
πάντως απο τις 3 αν έπρεπε να διαλέξω  μία θα ήταν η Τζούλια για τους βύζους της.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
ναι για να δούμε....εγώ θα ξαναπάω για κατάθεση αυτή τη φορά σε λίγο καιρό.....
πάντως απο τις 3 αν έπρεπε να διαλέξω  μία θα ήταν η Τζούλια για τους βύζους της.
Αν το μαγαζί είναι τελικά η εξέλιξη του Ποσειδώνος 67 θα δούμε πολύ καλά τεμάχια αλλά είναι αμφίβολο αν θα τα κρατήσει. Το ρόστερ στην Ποσειδώνος είχε ανέκαθεν τρελά σκαμπανεβάσματα

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ποιός κύριος; άντρας ανοίγει την πόρτα:
δεν ξέρω τι ακριβως γίνεται στο νεο μαγαζι, δεν καταφερα να παω ακομα...

Στο Ποσ 67, καποιες φορές αν ελλειπε η Αννα και οι κοπέλες ηταν busy, τυχαινε να σου ανοίξει ο Γιάννης, ο οποιος γενικώς ηταν εκει ... αραχτος σε ενα γραφειο με ενα λαπτοπ... :rolleyes:

Γενικά είναι ΟΚ τύπος, δε θα εχει κανενας θεμα μαζί του νομιζω...

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Και γιατί ρε παίδες να πάω σε ένα μαγαζί και να μου ανοίξει ένας μαντράχαλος και να μην πάω σε όποιο θέλω από τα άλλα και να μου ανοίξει μια κοπέλα. Και που μπορείς να πεις και τι ακριβώς θέλεις.  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Θα σου απαντήσει εκ μέρους της διεύθυνσης, η διεύθυνση. Μάλλον φοβάται μην του κλέβουν ραντεβού ή για οικονομία. Τι άλλο να σκεφτώ?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom