Καλημεραααα......... σε ολους!!!!!!!!!
Καλημερα και απο εμενα !!!
Καλημεραααα......... σε ολους!!!!!!!!!
Καλημέρα Αρίστο.
Ποια είναι η ομάδα σήμερα; Βάλε και καμιά φωτό της αδυναμίας μου :-*
Καλή συνέχεια.
Εφτασεεεεεεεεε!!!!!!!!! Μια "Τριτουλα" ζουμερη στο 4 παρακαλω!!!!!!!!!Γεια σου φίλε μου Λέοντα!
Το μαγαζί του Αρίστου είναι κατάλληλο για παραγγελιές
Γεια σου φίλε μου Λέοντα!
Το μαγαζί του Αρίστου είναι κατάλληλο για παραγγελιές
Εφτασεεεεεεεεε!!!!!!!!! Μια "Τριτουλα" ζουμερη στο 4 παρακαλω!!!!!!!!!
Εισαι αγορι μου, εισαι.........Τι να κάνω, φαίνεται πολύ ότι είμαι ανατολίτης ε;;
Εισαι αγορι μου, εισαι.........
Απο αυριο, εκτος Ευας που θα ερθει αρχες Σεμπτεμβρη.πότε περιμένουμε πλήρη συμπλήρωση του ρόστερ??πότε όλες οι κορασσίδες θα είναι στη θέση τους??Αφροδίτη, Εύα, Άννα, Μαργαρίτα, Μαριλένα και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις???
Μεσα εισαι! Τα γουσταρουμε τα χανουμακια και τη πασαδικη ζωη!!!Ολοι λιγο πολυ, εχουμε μια αιγλη απο ανατολιτη !!!
Μεσα εισαι! Τα γουσταρουμε τα χανουμακια και τη πασαδικη ζωη!!!
καλησπερα δεν ειμαι η μαργαριτα ουτε εχω σχεση με το μαγαζι ουτε ειμαι παλιοσ χρηστησ που αλλαξε ονομα για τουσ φιλουσ που ρωτανε οκ
Παντως, χωρις παρεξηγηση φιλε dani69, και εγω την εχω μια απορια για το ατομο σου!καλησπερα δεν ειμαι η μαργαριτα ουτε εχω σχεση με το μαγαζι ουτε ειμαι παλιοσ χρηστησ που αλλαξε ονομα για τουσ φιλουσ που ρωτανε οκ
Παντως, χωρις παρεξηγηση φιλε dani69, και εγω την εχω μια απορια για το ατομο σου!
Καλα για Μαργαριτα δεν το συζηταμε. Ουτε πως μπαινουμε στο bou.... δεν ξερει!καλησπερα δεν ειμαι η μαργαριτα ουτε εχω σχεση με το μαγαζι ουτε ειμαι παλιοσ χρηστησ που αλλαξε ονομα για τουσ φιλουσ που ρωτανε οκ