Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ New Diamonds - Δάφνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aristo-telis2012
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 280K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

dani69

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
3
Like
1.013
Πόντοι
81
Δεν μπορω να δεχτω τον χαρακτηρισμο για τον εξης λογο, ο νταβατζης δεν κοπιαζει μαζι με την κοπελα,( μιλαω για το χωρο μου γενικα), αλλα την βαζει να δουλευει γι'αυτον, ενω την παρακολουθει εξ αποστασεως (καμερες) και εμφανιζεται μονο για να εισπραξει (βαζοντας και γκαζια αν το νουμερο δεν τον ικανοποιει!). Η εκμεταλλευση στην περιπτωση μου ειναι αμοιβαια. Οποτε ψαξε να βρεις ποιος ειναι νταβατζης πιανου?
δεν παιζει ρολο ποσεσ ωρεσ εισαι εκει  αλλα ποσα παιρνεισ απο τισ κοπελεσ αν παιρνεισ πανω απο τα μισα εισαι νταβανζησ αν παιρνεισ τα δωρακια το ιδιο η αν ζητασ να κανουν ποιο πολλα η κοπελεσ για να τα περνεισ εσυ και οχο αυτεσ 

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
6.495
Αριστο Δευτερουλα θα δειξεις, για να ζεσταινομαστε ?

dani69

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
3
Like
1.013
Πόντοι
81
επίσκεψη σήμερα το μεσημεράκι μαζί με τον "άτακτο"λαγό , στην υποδοχή η Αννα , τα δωμάτια γεμάτα και άτομα στην αναμονή  , καθισμένα όπου μπορούσαν ,
ευτυχώς που ο λαγός είχε ραντεβού και πέρασε διότι συναγωνιστής είχε βάλει ήδη στο μάτι τον στόχο του....εγώ δυστυχώς δεν πέρασα διότι την Κυριακή άρχισα
τα μπάνια μου και η πλάτη μου έχει καεί και θα ήταν κρίμα να περάσω και να μην ευχαριστηθώ το καλό μασάζ που ξέρουν όλες οι κοπέλες....ρόστερ λοιπόν

Αννα μελαχρινό μιλφάκι κανονικό σώμα 3άρια βυζιά ωραίο κώλο.
Εύα ξανθιά λεπτή ωραίο σώμα 2,5άρια βυζιά.
Μαργαρίτα καστανή μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα ωραίο κώλο 1.5άρι βυζί.
Ναταλία μιλφάκι με σώμα με ωραία πιασηματάκια 2άρι βυζί , ενώ η κοντή μοντέρνα κουπ της έχει πιά ρόζ χρώμα , αλλά πολύ ρόζ μιλάμε.
Τζένη η sexy booty λατίνα την οποία όντως την αδικούν οι φώτος της που έχει ανεβάσει ο aristotelis.
Σοφία(νομίζω)καστανή μίλφ με κανονικό σώμα και μάλλον μικρό βυζί , δεν με βοηθούσε η άσπρη ρόμπα που φορούσε να βυζομετρήσω  :grin:
Αφροδίτη ξανθιά ελληνίδα μίλφ με κανονικό σώμα πολύ ωραία πόδια σφιχτή με μεσαίο βυζί , αρκετά ενδιαφέρουσα παρουσία.
η Μαριλένα πιθανότατα σε άδεια.
φιλε απο νεα σμυρνη γειτονα μιση ενημερωση δεν μασ ειπεσ ουτε τι ρουχα φορουσαν ουτε χρωμα εσωρουχα θα σε μαλωσω μιση ενημερωση

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
αυτό που μου χει διδάξει η μικρή μου εμπειρία είναι ότι η εμφάνιση είναι συνήθως παγίδα; και σπάνια πάει μαζί με ποιότητα υπηρεσιών...εγώ προτιμώ πλεόν πιο μέτριες εμφανισιακά κοπέλες αλλά που ξέρω ότι από υπηρεσίες σκίζουν... :fuck2:

:rockon: :rockon: :rockon:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
6.495
Η Άννα τη Δευτέρα παίζει ?

OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους!!!

Συνημμένα

• markora10.jpg
    markora10.jpg
    5,8 KB · Εμφανίσεις: 22

dani69

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
3
Like
1.013
Πόντοι
81
καλημερααααααααα καλη εβδομαδα

OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
δεν παιζει ρολο ποσεσ ωρεσ εισαι εκει  αλλα ποσα παιρνεισ απο τισ κοπελεσ αν παιρνεισ πανω απο τα μισα εισαι νταβανζησ αν παιρνεισ τα δωρακια το ιδιο η αν ζητασ να κανουν ποιο πολλα η κοπελεσ για να τα περνεισ εσυ και οχο αυτεσ 
Καλημερα dani69, ηρεμησε αγορι μου, δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα. Το καθε μαγαζι δουλευει οπως νομιζει καλυτερα. Εγω ποτε δεν σε κατηγορησα, (δεν ξερω τι σου εχουν πει οι γυρολογοισες των μασαζ). Το τηλεφωνο μου το εχεις, οποτε θελεις το ενοχλεις για καθε διευκρινιση και απορια. Για το πως πληρωνω το προσωπικο εχω αναφερθει σε παλαιοτερο ποστ.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ποιά είναι αυτή; :think:

ο σωματότυπος που μου αρέσει...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Καλή εβδομάδα! Πραγματικά όμορφο σώμα έχει η "Δευτέρα" μας!  :dancing:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
:2funny: :2funny: σερβίρει κ τέτοια το κατάστημα?? :grin: :grin:

OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
πως νιώθεις που ξαναεπέστρεψες στον τόπο του "εγκληματος"??? πήγες πουθενά να χαλαρώσεις??? :grin: :grin:
Αστα, μη τα ρωτας, μαυρα χαλια! Κατ'αρχην δε μου σερβιραν πολυ παγωμενες τις μπυρες και επρεπε να τις περναω απο τεστ.........

Συνημμένα

• beer-boobs-test.jpg
    beer-boobs-test.jpg
    27,9 KB · Εμφανίσεις: 23
OP
OP
aristo-telis2012

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Και μετα με καταπιεζαν, με αποτελεσμα να μην μπορω να ανοιξω τον υπολογιστη.........

Συνημμένα

• beer-bou.jpg
    beer-bou.jpg
    67 KB · Εμφανίσεις: 21
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom