aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καλημερααααααααα!!!!!!!!! www.imagebam.com/image/c38542281884194]
[/URL]
Σήμερα μάλιστα.... στην ώρα του...ο καφές... Καλημέρα άρχοντα...κανένα κουλουράκι παίζει??? ;) ;)Καλημερααααααααα!!!!!!!!! www.imagebam.com/image/c38542281884194] [/URL]
Καλημερααααααααα!!!!!!!!! www.imagebam.com/image/c38542281884194] [/URL]
Καλημερα Λαγε βεβαιως, μουστοκουλουρο!Σήμερα μάλιστα.... στην ώρα του...ο καφές... Καλημέρα άρχοντα...κανένα κουλουράκι παίζει??? ;) ;)
Καλημερα Λεοντα μου!!!Καλημερα και απο εμενα στον Αριστο, στον Λαγο και σε ολη την καλη παρεα !!!
Καλημερα Λαγε βεβαιως, μουστοκουλουρο!
Καλημερα Λεοντα μου!!!
Μου ειπαν να σου δωσω πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*, πες μου ποτε θα ερθεις να εχω ξυριστει.Δωσε πολλα :-* :-* :-* :-* :-*, στα κοριτσια σου !!!
Να ερθεις μικρουλη, καποια μερα η" μηνα θα βρουμε!!!Καλημέρα Αρίστο και σε όλη την παρέα.
Παρασκευούλα και Τεταρτούλες νυν και πρώην είναι στα πόστα τους σήμερα;
Λέω να κατέβω μια βόλτα αν τα καταφέρω.
Βγαινει με τη βροχη λες??? Δεν το ειχα προσεξει!!!Αριστο καλησπερα,
σημερα βρεχει και βλεπω τον λαγο να τον πιανουν τα ροματζα του και να κανει επιδρομη σου δινω τα διπλασια απο οτι διαλεξει ο λαγος για να μην περασει σε δωματιο!!!!!!!!!!!!!!!
Πέρασμα προ ολίγου απ΄το μαγαζί του Αρίστου, ησυχία σχετική λόγω βροχής...ήθελα κάτι καινούριο και ήσυχο και έτσι η επιλογή μου "κλείδωσε" στη Μαρία. Καστανόξανθη, με μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους, γαλανά υπέροχα μάτια, γλυκό πρόσωπο, φυσικό στήθος 1.5άρι, όμορφο κ συμμετρικό, ωραίο δέρμα και απαλό στην αφή, και καλοσχηματισμένος κώλος. Στο μασάζ πάρα πολύ καλή, όπως μου άρεσε ακριβώς κ κείνη λάτρης του απαλού, αισθησιακού, περιέλαβε κάθε εκατοστό του κορμιού μου, χωρίς βιασύνη...Και στο δεύτερο κομμάτι, πολύ "δυνατή" σαφώς σε gfe ρυθμούς, αργό κ απολαυστικό σεξ σε ποικιλία στάσεων και εναλλαγή θέσεων στο μικρό δωμάτιο...ήταν από τις καταθέσεις που θα θυμάμαι και θα φροντίσω να επαναληφθούν το συντομότερο... Ακολουθεί κ κριτική!!
Οχι, λεω μηπως το κανει απο ενστικτο. Κατι σαν σαλιγκαρι, ... ενα πραμα!!!τα λενε τα γραπτα του!!!!!!!!!!!
Αριστο καλησπερα,
σημερα βρεχει και βλεπω τον λαγο να τον πιανουν τα ροματζα του και να κανει επιδρομη σου δινω τα διπλασια απο οτι διαλεξει ο λαγος για να μην περασει σε δωματιο!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα άρχοντα...καποια μου θυμίζει η κοπελίτσα στο σκίτσο...