aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καλο Σ.Κ. σε ολους.........www.imagebam.com/image/3de425281256895]
[/URL]
Τι να κανω????????? Να σου κραταω το ...www.imagebam.com/image/3d3415280861786] [/URL]
Σήμερα Κυριακή κλειστόν ?
ψιτ! άρχοντα!! ναι σε σένα μιλάω...μην το ξανακάνεις αυτό....
ψιτ! άρχοντα!! ναι σε σένα μιλάω...μην το ξανακάνεις αυτό....
άργησε να ποστάρει καλημέρα και ανησύχησα....τι σου εκανε λαγε?
άργησε να ποστάρει καλημέρα και ανησύχησα....
Γιατι με μαλωνεις?????????www.imagebam.com/image/7f0809281721746] [/URL]ψιτ! άρχοντα!! ναι σε σένα μιλάω...μην το ξανακάνεις αυτό....
ανησύχησα άρχοντά μου...πήγε 12 και δεν είχες ποστάρει τίποτα...λέω κάτι έπαθε τούτος...Γιατι με μαλωνεις?????????www.imagebam.com/image/7f0809281721746] [/URL]
Εχουμε και δουλειες μικρουλη!!!ανησύχησα άρχοντά μου...πήγε 12 και δεν είχες ποστάρει τίποτα...λέω κάτι έπαθε τούτος...
Περιμενω!!!!!!!!!τραβαει φωτο νεο υλικο γιαυτο αργει εμενα μου εστειλε ηδη το υλικο και το αξιολογο.
και μεις έχουμε δουλειές αλλά τους φίλους δεν τους αφήνουμε παραπονεμένους...Εχουμε και δουλειες μικρουλη!!!
Εχουμε και δουλειες μικρουλη!!!
κααααααλλλλλλά τώρα...είναι δυνατόν να έχεις το βάζο με το μέλι και να μη βάζεις το δάχτυλάκι λίγο μέσα??? ο Αρίστος λες να είναι τόσο τέρας αυτοσυγκράτησης???test dive .....?? ........kαλά καλά ...ξέρουμε δεν κανεις τέτοια εσύ !
κααααααλλλλλλά τώρα...είναι δυνατόν να έχεις το βάζο με το μέλι και να μη βάζεις το δάχτυλάκι λίγο μέσα??? ο Αρίστος λες να είναι τόσο τέρας αυτοσυγκράτησης???
αφτερ σέιλς σέρβις....κουόλιτυ κοντρολ ,φόλοου απ σερβισες κλπ. κλπ ;)
πρέπει να είναι αποτέλεσμα των 20 χρόνων που πέρασε στο Θιβετ στο μοναστήρι....και ομως δεν το βαζει γιατι αν το βαλει μετα δεν θα εχει μαγαζι!!!!!!!!!!!!!!!! τοσες γυναικες εχει εξω δεν χαθηκε ο κοσμος!!!!
Ενα κινητο γεματο!!!!!!!!!και ομως δεν το βαζει γιατι αν το βαλει μετα δεν θα εχει μαγαζι!!!!!!!!!!!!!!!! τοσες γυναικες εχει εξω δεν χαθηκε ο κοσμος!!!!