GeorgePapadopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 101
- Πόντοι
- 6
Καλημερα μικρουλη, να τρως μελι, κανει καλο!!!
Χαχαχα μην φοβασαι δεν εχω αναγκη απο τιποτα ανενα κιλο λεω να παρω μονο
Καλημερα μικρουλη, να τρως μελι, κανει καλο!!!
Καλημερα φιλε, να εισαι παντα καλα!Καλημέρα!
Κουραγιο φιλε!!!Από τα χαράματα στο γραφείο δύσκολο να είμαι καλά...
Καλά που πίνω ωραίο καφέ...
Καλωστον. Οχι ακομα αλλα παιζουν δυο νεα αξιολογα!Καλημέρα Αρίστοοοο!!!! Πες μου ότι γύρισε η "ψηλή"....
Καλωστον. Οχι ακομα αλλα παιζουν δυο νεα αξιολογα!
.... ...δεν πιστευω να ειναι ντροπαλα....?...φωτος?....Καλωστον. Οχι ακομα αλλα παιζουν δυο νεα αξιολογα!
Καλωστον. Οχι ακομα αλλα παιζουν δυο νεα αξιολογα!
Θα δουμε! Το ενα ισως σε ενδιαφερει!!!.... ...δεν πιστευω να ειναι ντροπαλα....?...φωτος?....
Mια γλυκια καλημερα στον Νικολα και σε ολους τους συμφορουμιτες! www.imagebam.com/image/4afe05275614429] [/URL]
Google!!!η κορασιδα με το μελι ανηκει στο δυναμικο του μαγαζιου η ειναι φωτο γενικησ χρησεωσ???
Γραφεις οτι γουσταρεις στο google, και μετα κλικαρεις εκει που λεει εικονες!δεν ξερω να γουγλαρω εικονεσ...για βοηθα πλιζ
Κανε λιγο υπομονη αν δεχτει το καινουριο 4αρακι (με κανονικο προς αδυνατο σωμα) θα εχουμε οριτζιναλ.ναι τωρα με εκανεσ φωτη
εδωσα honey on breast κ μου εβγαλε αυτο χαχαχα
ε οχι!!!!!!...πανω που εσπασα τον κουμπαρα μου..!!!! :S :S :S :SΘα δουμε! Το ενα ισως σε ενδιαφερει!!!
Μηπως καποιο απο αυτά εντάσσεται στις Αμερικάνικων προδιαγραφων Απαιτήσεις μου (νομιζω οτι ταυτιζονται με του spunky, χωρις να ειμαι σιγουρος.... )Καλωστον. Οχι ακομα αλλα παιζουν δυο νεα αξιολογα!
Μηπως καποιο απο αυτά εντάσσεται στις Αμερικάνικων προδιαγραφων Απαιτήσεις μου (νομιζω οτι ταυτιζονται με του spunky, χωρις να ειμαι σιγουρος.... )