suvlakimepita
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Εισαι φοβερός!!
απλά δεν υπάρχει τέτοιος κώλος...ευτυχώς ξέρω σε ποια ανήκει οπότε θα μου είναι εύκολο να οδηγηθώ κοντά του....Αφηστε τα μιση και πιαστε ......... μια "Πεμπτουλα" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! www.imagebam.com/image/ada0ba275464675] [/URL] www.imagebam.com/image/1485e9275464923] [/URL]
Παρομοιως Μικρουλη!Καλημερα σε ολους/ες . Τα Σεβη μου Mr.Aristo
απλά δεν υπάρχει τέτοιος κώλος...ευτυχώς ξέρω σε ποια ανήκει οπότε θα μου είναι εύκολο να οδηγηθώ κοντά του....
Λαγε μου τι κανεις? Ολα καλα?απλά δεν υπάρχει τέτοιος κώλος...ευτυχώς ξέρω σε ποια ανήκει οπότε θα μου είναι εύκολο να οδηγηθώ κοντά του....
Εεεεεεεεελα βρε Μπιλη!!!!!!!!! Ειναι φως φαναρι!Σε ποία ανήκει;
όλα καλά όλα ανθηρά...έχω αγωνία για το σημερινο ματς Ελλάδα-Ισπανία στο μπάσκετ....θα τους κάνουμε άργε...ισπανικό???Λαγε μου τι κανεις? Ολα καλα?
υπερβάλλεις λίγο κ συ τώρα....Λαγε εσυ που εισαι καθε μερα στον "Αγωνα" απο οτι εχω καταλαβει δεν χρειαζεται να δειχνουν καν κωλο για να καταλαβεις ποιες ειναι απλα τα εσωρουχα τους χαχαχα !!!
Εεεεεεεεελα βρε Μπιλη!!!!!!!!! Ειναι φως φαναρι!
Να εισαι αισιοδοξος!!! Μπορει και να κανουν Ισπανικη υποχωρηση.όλα καλά όλα ανθηρά...έχω αγωνία για το σημερινο ματς Ελλάδα-Ισπανία στο μπάσκετ....θα τους κάνουμε άργε...ισπανικό???
Συγνωμη για την αργοπορια...www.imagebam.com/image/085cf0275476681] [/URL]καλημερα
Τελη , μπορεις να μου πεις ποια κοριτσια (σε λεπτο - νεανικο) εχεις σημερα, λεω να περασω κατα τις 5
ευχαριστω
Τελικα ειχες δικιο. Να παιξουμε κανα Λοτο μαζί ?Να εισαι αισιοδοξος!!! Μπορει και να κανουν Ισπανικη υποχωρηση.
Mια γλυκια καλημερα στον Νικολα και σε ολους τους συμφορουμιτες! www.imagebam.com/image/4afe05275614429] [/URL]Τελικα ειχες δικιο. Να παιξουμε κανα Λοτο μαζί ?
Στο Λαγο να τα πεις που του ειχαν πεσει τα αυτια!!!Τελικα ειχες δικιο. Να παιξουμε κανα Λοτο μαζί ?
Καλημερα μικρουλη, να τρως μελι, κανει καλο!!!Καλημερα σε ολους...