lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
Καλημέρα Λιονταρή!!!Καλημερα Αριστο !!!
Καλημέρα Λιονταρή!!!Καλημερα Αριστο !!!
Καλημερα Λεοντα μου!!!!!!!!!
Ενταξει βρε Λαγε μου, καλη ειναι δε λεω, αλλα μη τρελαθουμε κιολας!!!σηκωθείτε από ντιβάνια,καναπέδες, καρέκλες, τραπέζια....
γούστα είναι αυτά...περί ορέξεως...Ενταξει βρε Λαγε μου, καλη ειναι δε λεω, αλλα μη τρελαθουμε κιολας!!!
γούστα είναι αυτά...περί ορέξεως...
Τα "μοντελε" στυλ δεν με τρελαινουν, τις προτιμω με γαμοχερουλα!!!γούστα είναι αυτά...περί ορέξεως...
Καλημέρα Λιονταρή!!!
ελληνιστί lovehandles!!!Τα "μοντελε" στυλ δεν με τρελαινουν, τις προτιμω με γαμοχερουλα!!!
Τα "μοντελε" στυλ δεν με τρελαινουν, τις προτιμω με γαμοχερουλα!!!
Εεε... γι'αυτο δεν υπαρχει καμια αμφιβολια...Ψηφίζω και εγώ υπέρ
Παλιε μου... www.imagebam.com/image/0483c8274186449] [/URL]καιρος ηταν
Ουτε για πλακα, με τον παρα σου, γ...ς και τη κυρα σου!!!Ναι αλλά τώρα σκέφτομαι να δοκιμάσω και τίποτα άλλο και ανησυχώ για τις σκηνές...ζηλοτυπίας
www.imagebam.com/image/085cf0274360134] [/URL]Καλημέρα Αρίστο. Μου φαίνεται ότι έχω πρόβλημα με κάποιες μέρες
Δεν μου κάνεις μια ιδιωτική ενημέρωση για τις αντιστοιχίες; Αλλιώς πάω για νέα γυαλιά, κοντινά ή μακρινά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Υπερμεγιστε μου, καλημερα!!!εγω θα σου προτινα να πας απο κοντα να δεις τα κοριτσια να σε κερασουν μια πορτοκαλαδα και τοτε ελα να μας πεις..... με τα πμ δεν θα καταλαβεις τιποτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν τις δοκιμασεις ολες δεν θα εχεις τετοιο θεμα!!!Καλημέρα larousse, αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημά μου, ότι έχω πάει 4-5 φορές, έχω δει σχεδόν όλα τα κορίτσια, αλλά μετά στις φωτό δεν τις αναγνωρίζω. Ίσως πρέπει να κάνω ενδοσκοπήσεις σε όλες για να μου είναι αναγνωρίσιμες
Καλή συνέχεια!