Αν και το εχεις αλλαξει τωρα το στυλακι, στο ειχα ξαναποσταρει θυμασαι???
αγαπητε ΑΡΙΣΤΟ ναι το εχεις ξαναποσταρει και πρεπει να ντρεπεσαι γιατι γραφεις ανακριβιες σαν τον αλλον
και καλο ειναι να επεμβουν οι υπευθυνοι του σαιτ γιατι με ποιο δικαιωμα εσυ που εισαι και υπευθυνος σε μαγαζι κατηγορεις μελος τουσαιτ
και 3 φορες πελατης σου που εγραψα την κριτικη μου .την γνωμη μου αν θες , δεξοθτη φερσου πολιτισμενα και ανοιξε συζητηση
μην γινεσαι μικροπρεπης .
Εγω εγραψα την κριτικη μου και την γνωμη μου .οπως λεει και ο φιλος που δεν τον ξερω καθολου σου κανω και ντορο .
Λες οτι θες να μενουν οι πελατες σου ευχαριστημενοι??? γιατι τοτε δεν δεχεσαι καμια κριτικη παρα μονο αν γραψουμε οτι ολα ειναι μουρλια στο μαγαζι σου και ολες ειναι θεες .
καλο θα ειναι σε παρακαλω (βλεπεις οτι σου μιλαω ευγενικα ) καλο ειναι να σβησεις αυτη την ηλιθιοτητα που ποσταρησες με ανυποστατες κατηγοριες.
ειναι πολυ κακο για το μαγαζι σου.
φερσου ντομπρα ανδρικαι οπως λες και σβηστο και δεξου κριτικη καλη η κακη.
περιμενω να το σβησεις απο μονο σου η θα παρακαλεσω τους υπευθυνους να το κανουν.
ειναι ανηκουστο μαγαζατορας να ΜΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ και να εξαπολυει ΑΝΗΠΟΣΤΑΤΕς ΚΑΤΗΓΟΡΙΕς.
αυτα αγαπητε αριστο και σβηστο αυτο το εκτρομα αρκετα ταλαιπωρησε ολο το σαιτ η ολη υποθεση γιατι το συνεχιζεις?????????????
ειναι ΝΤΡΟΠΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΙΣΤΟ
αλλοιως ας3 κρινουν οι φιλοι σου και πελατες σου τι εισαι εαν το αφησεις