lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΦΩΣ!!!! πωπω φοβερό πίσω σύστημα...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΦΩΣ!!!! πωπω φοβερό πίσω σύστημα...
Bιτσιόζε λαγέ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΦΩΣ!!!! πωπω φοβερό πίσω σύστημα...
τώρα δείχνει κα;νονικά...και έχω εκστασιαστεί!!!!Σαμποτάζ μυρίζομαι........
Άστο Αρίστο...ρίξτο στην περιγραφή.
Θα προσλαβω τον μεγαλο!!!Σαμποτάζ μυρίζομαι........
Άστο Αρίστο...ρίξτο στην περιγραφή.
Αρίστο λύθηκε το πρόβλημα....άμα θες αξιόπιστη κ αντικειμενική περιγραφή πάρε....Θα προσλαβω τον μεγαλο!!!
Θα χρειαστω ισχυρο antivirus λες???Σαμποτάζ μυρίζομαι........
Καλο βραδυ σε ολοι την παρεα!!!
καλά πεθαίνω με τη Μαρίζα!!!Απίστευτο βιντεάκι!!! είδες τι κάνει ο ζορμπάς εεε???Καλημερα σε ολους!!!
Καλημερα, αν εσυ αλλου βρισκεις καλυτερες μαγκια σου, ευτυχως ομως η συντριπτικη πλειοψηφια των πελατων δεν εχει την ιδια γνωμη με εσενα. Σου εχω ξαναπει, μην εισαι τοσο εμπαθης με εμενα, ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ!!!!!!!!!καλημερα αριστο μηπως πρεπει να σκεφθης να ριξεις τις τιμες γιατι οι υπηρεσιες των κοριτσιων ειναι πολυ κατωτερες της τιμης που περνεις
ουτε καν τις αγγιζουν. οι εποχες τωρα ειναι φοβερα δυσκολες και ερχεται και αλλο μνημονιο.
αγαπητε αριστο δεν ειμαι καθολου εμπαθης με εσενα.Καλημερα, αν εσυ αλλου βρισκεις καλυτερες μαγκια σου, ευτυχως ομως η συντριπτικη πλειοψηφια των πελατων δεν εχει την ιδια γνωμη με εσενα. Σου εχω ξαναπει, μην εισαι τοσο εμπαθης με εμενα, ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ!!!!!!!!!
Το οτι "ενημερωνεσαι" για το μαγαζι ειναι σιγουρο, οπως και το οτι δεν εχεις κανει ποτε συνεδρια σε αυτο. Το οτι σε ενοχλει που χαλαω την "πιατσα" προσφεροντας χρονο και μασαζ, επισης φαινεται! Δεν ειναι τυχαιο νομιζω που γραφεις γλυκαναλατα στα αλλα, και σε εμενα παριστανεις τον δυσαρεστημενο (και μαλιστα τρεις) πελατη!!! Το μισα-μισα στο τζιρο δεν νομιζω να ειναι ασχημα! Δειξε το προσωπο σου αγορι μου και μην υποτιμας τη νοημοσυνη μας, ξερουμε ποιος εισαι.αγαπητε αριστο δεν ειμαι καθολου εμπαθης με εσενα.
δεν καρφωνομαι καθολου. εχω περασει 3 φορες απο το μαγαζι σου.
και τις 3 φορες η συνεδριαση ηταν μετρια ουτε καν αγγιζε την διαφημηση και τα κακαρισματα καποιων.
αγαπητε μου ποια συντριπτηκη πλειοψειφια??? 4-5 ατομα μονο λιβανιζουν συνεχεια .
χρεωνεις 80 την συνεδρια , αναλυουμε το πρωτο μερος μασαζ δεν κανει παραπανω απο 30 το δε δευτερο μερος
ειναι περιπου της ταξης των 20 οπως σε ενα συνιθησμενο μπουρδελο.
βεβαια μπορουμε να εξερεσουμε την περιπτωση μιας εκει την οποια εχω δοκιμασει που κανει cim.
Εκει μπορουμε να πουμε οτι παει παραπανω η τιμη.
αρα με ενα 50ρι 60ρι οπως σχεδον ολα τα μαγαζια θα εισαι οκ .
μηπως ομως η υπηρεσιες των κοριτσιων οσο πανε γινονται και χαλια επειδη
το ποσοστο τους ειναι μικρο ενω την μεγαλυτερη μεριδα την περνει το καταστημα?
ΕΜΠΑΘΗς αγαπητε μου αριστο δεν ειμαι κανουμε ενα διαλογο εδω εφοσον βγαινεις εδω αρα πρπει να
δεχεσαι ολες τις γνωμες και να μην εισαι εσυ εμπαθης και να αρχιζεις να λες διαφορα.
ενα ειδος κριτικη ειναι και αυτο.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ