Νέα

Netbook Sony Vaio psg 21313M πωλείται

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Είναι σαν καινούργιο καθώς έχει δουλέψει ελάχιστα

Πωλείται για 250 €

Όποιος ενδιαφέρεται πμ

netbook-sony-vaio-pcg-21313m.jpg

Επισκέπτης
40 ευρώ και το κωλαράκι σου για μια νύχτα κι είμαστε οκ  :thumbsup:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Επισκέπτης
τυπε ενας ηλεκτρονικος υπολογιστης μπορει να εχει ενα καρο προβληματα πως μπορει να διαπιστωσει καποιος οτι ειναι οκ; με το ματι;

ο τύπος που θα το πάρει θα το τεστάρει και για μετά θα έχει το κινητό μου. Αν έχει ήδη κάποιο πρόβλημα -που δεν έχει- θα εμφανιστεί τις πρώτες μέρες ή βδομάδες και εκεί μου τηλεφωνεί και τακτοποιείται το ζήτημα, ακόμη και με πλήρη επιστροφή χρημάτων

Δε θέλω να κλέψω κανέναν, δίνω ένα προιόν που δε χρησιμοποιώ εδώ και καιρό και που έχω πληρώσει με περισσότερα από 500 ευρώ, στην τιμή που κυκλοφορεί στην αγορά για το εν λόγω προιόν

Υποψήφιος πελάτης είναι κάποιος που δε θέλει να δώσει 500 ευρώ για καινούργιο, αλλά 250 για μισοκαινούργιο

Αυτά

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο τύπος που θα το πάρει θα το τεστάρει και για μετά θα έχει το κινητό μου. Αν έχει ήδη κάποιο πρόβλημα -που δεν έχει- θα εμφανιστεί τις πρώτες μέρες ή βδομάδες και εκεί μου τηλεφωνεί και τακτοποιείται το ζήτημα, ακόμη και με πλήρη επιστροφή χρημάτων

Δε θέλω να κλέψω κανέναν, δίνω ένα προιόν που δε χρησιμοποιώ εδώ και καιρό και που έχω πληρώσει με περισσότερα από 500 ευρώ, στην τιμή που κυκλοφορεί στην αγορά για το εν λόγω προιόν

Υποψήφιος πελάτης είναι κάποιος που δε θέλει να δώσει 500 ευρώ για καινούργιο, αλλά 250 για μισοκαινούργιο

Αυτά
ok παω πασο τοτε!καλα εκανες και επεξηγησες το θεμα;

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.915
Πόντοι
9.275
Φίλε skiouros7 δύσκολα θα πουληθεί πάνω από 150 ευρώ, δεν έχουν πέραση τα netbook στην εποχή μας, είναι πολύ αδύνατα και τα φάγανε οι ταμπλέτες. Αν και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, φιλικά προτείνω να ρίξεις κάπου εκεί την τιμή και επίσης σου εύχομαι τύχη, για να μην σου μείνει στο ράφι να σκονίζεται...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
εχει μηπως καρτα γραφικων ? οχι της motherboard
μοντεμ κανονικα??
δωσε κανενα χαρακτηριστικο φιλαρακι και κανε καμια καλυτερη τιμη ,εχω στο μυαλο μου κατι
dvd rom εχει?

Επισκέπτης
εχει μηπως καρτα γραφικων ? οχι της motherboard
μοντεμ κανονικα??
δωσε κανενα χαρακτηριστικο φιλαρακι και κανε καμια καλυτερη τιμη ,εχω στο μυαλο μου κατι
dvd rom εχει?

φίλε δεν έχω κάνει καμία αλλαγή, όπως το πήρα το χω

το είχα πάρει με επιδότηση από cosmote και όταν μου το είχανε προτείνει η λιανική του ήταν 560 €

το δούλεψα λίγο αλλά μετά πήρα tablet και το παράτησα

Η τιμή μπορεί να πέσει, άμα θέλεις στείλε μου πμ

Υποδοχή για dvd αν εννοείς αυτό, δεν έχει

Πάντως σε κάποια θέματα μπορεί να υστερεί σε σχέση με το tablet (φορητότητα, μπαταρία, αφή, κλπ) αλλά σε κάποια είναι καλύτερο (windows, office, εργασία με ποντίκι και πληκτρολόγιο, κλπ)

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Αυτο δεν ειναι ενα μικρο, με 10-11 οθονη, που δεν εχει Drive και εχει νομιζω atom επεξεργαστη; και win7 starter?

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16

Εχω ενα σχεδον ιδιο, ισως λιγο πιο παλιο, αλλα του εχω περασει XP για πιο ελαφριά.
γενικα αν σε βολευει η οθονη λογω μεγεθους και δεν εχεις τιποτα κουπια για χερια,
ειναι ωραιο εργαλειακι.
Το κουβαλαω παντα μαζι σε ταξιδια κλπ.
βέβαια λογω επεξεργαστη (δλδ ταχυτητας), και απουσιας Drive εχει καποια ορια σ αυτα που μπορεις να κανεις

με λιγο καλυτερη τιμη, σιγουρα θα πουληθει πιο ευκολα  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom