Επισκέπτης
Είναι σαν καινούργιο καθώς έχει δουλέψει ελάχιστα
Πωλείται για 250 €
Όποιος ενδιαφέρεται πμ
Πωλείται για 250 €
Όποιος ενδιαφέρεται πμ
Πωλείται για 250 €
Όποιος ενδιαφέρεται πμ
Mε ενα 40αρι ευρουλακια και το πηρα!
DEAL???
και πολλα προσφερεις,θα εχει 500 προβληματαMε ενα 40αρι ευρουλακια και το πηρα!
DEAL???
και πολλα προσφερεις,θα εχει 500 προβληματα
τυπε ενας ηλεκτρονικος υπολογιστης μπορει να εχει ενα καρο προβληματα πως μπορει να διαπιστωσει καποιος οτι ειναι οκ; με το ματι;τι προβλήματα τύπε;
τυπε ενας ηλεκτρονικος υπολογιστης μπορει να εχει ενα καρο προβληματα πως μπορει να διαπιστωσει καποιος οτι ειναι οκ; με το ματι;
ok παω πασο τοτε!καλα εκανες και επεξηγησες το θεμα;ο τύπος που θα το πάρει θα το τεστάρει και για μετά θα έχει το κινητό μου. Αν έχει ήδη κάποιο πρόβλημα -που δεν έχει- θα εμφανιστεί τις πρώτες μέρες ή βδομάδες και εκεί μου τηλεφωνεί και τακτοποιείται το ζήτημα, ακόμη και με πλήρη επιστροφή χρημάτων
Δε θέλω να κλέψω κανέναν, δίνω ένα προιόν που δε χρησιμοποιώ εδώ και καιρό και που έχω πληρώσει με περισσότερα από 500 ευρώ, στην τιμή που κυκλοφορεί στην αγορά για το εν λόγω προιόν
Υποψήφιος πελάτης είναι κάποιος που δε θέλει να δώσει 500 ευρώ για καινούργιο, αλλά 250 για μισοκαινούργιο
Αυτά
Πωλείται για 250 €
Όποιος ενδιαφέρεται πμ
40 ευρώ και το κωλαράκι σου για μια νύχτα κι είμαστε οκ
Τι χαρακτηριστικα:;;;
εχει μηπως καρτα γραφικων ? οχι της motherboard
μοντεμ κανονικα??
δωσε κανενα χαρακτηριστικο φιλαρακι και κανε καμια καλυτερη τιμη ,εχω στο μυαλο μου κατι
dvd rom εχει?
Αυτο δεν ειναι ενα μικρο, με 10-11 οθονη, που δεν εχει Drive και εχει νομιζω atom επεξεργαστη; και win7 starter?