Συνάντηση Σάββατο μεσημέρι. Ήρθε απλά ντυμένη, ίσως και λόγω της ώρας, το γράφω επειδή κάποιοι έχουν πει πως ντύνεται προκλητικά. Σε εμφάνιση, κοντούλα, πάνω από 1,65 κάτω από 1,70. Κορμί για αμαρτίες, γυμνασμένο αλλά ΄όχι αντιαισθητικό, κώλος ποίημα, στήθος φτιαγμένο σκληρό στην αφή. Πρόσωπο, όχι αυτό το άγριο που έχω διαβάσει από αρκετούς, έχει γωνίες αλλά τα χαρακτηριστικά της δεν ε΄είναι έντονα. Την παρακάλεσα και έλυσε τα μαλλιά της και εκεί το πρόσωπο αλλάζει τελείως. Κουκλίτσα, με ένα χαμόγελο που δεν φεύγει ποτέ απ τα χείλη της. Φωνή ελαφρά βραχνή, στα δικά μου τα αυτιά αισθησιακή. Η Bonnie Tyler με τέτοια φωνή έκανε καριέρα. Συμπεριφορά άψογη. Ευγενική και εγκάρδια. Τύπος έξω καρδιά που λέμε. Φοβερή παρέα. Για το σεξ ότι έχει γραφτεί ισχύει. Τυφώνας και πυρηνική έκρηξη ταυτόχρονα. Δεν λέει όχι σε τίποτα (μόνο cif δεν κάνει αλλά και να έκανε δεν θα λέρωνα τέτοιο προσωπάκι). Σε γενικές γραμμές ο οποιοσδήποτε πιστεύω θα μείνει ικανοποιημένος από το ραντεβού. Μοναδικός λόγος για να καθυστερήσω επανάληψη είναι η τιμή. Η κυρία τα αξίζει αλλά για το δικό μου το πορτοφόλι είναι αρκετά.