ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΤΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 790
- Πόντοι
- 81
πολλα τα λεφτα αδερφια για μενα αλλα αν αξιζει οσοι τα εχετε βουρΝαι τόσο είναι νομίζω
πολλα τα λεφτα αδερφια για μενα αλλα αν αξιζει οσοι τα εχετε βουρΝαι τόσο είναι νομίζω
ναι 150 μαζι με αναλ και γαμα οσο δυνατα θες. Εγω τωρα που θα κατεβω αθηνα θα δοκιμασω ιωαννα34 η καποια αλλη αν βρω να αντεχει το αναλ αλλιως θα παω στα σιγουρα στην νεραιδα
Πατημένα; δηλαδή παίζει να είναι και 50;
Πατημένα; δηλαδή παίζει να είνα
Πατημένα; δηλαδή παίζει να είναι και 50;
Έχω δει το πρόσωπο της Νεράιδας, δε μου αρέσει.
Αυτή όμως που αντέχει πρωκτικό σε βαθμό ανωμαλίασης είναι η Alexia AGN αλλά δυστυχώς πανάκριβη, και για αυτό δεν την είδα πάλι.
ευχαριστω φιλε , θα τσεκαρωΈχω δει το πρόσωπο της Νεράιδας, δε μου αρέσει.
Αυτή όμως που αντέχει πρωκτικό σε βαθμό ανωμαλίασης είναι η Alexia AGN αλλά δυστυχώς πανάκριβη, και για αυτό δεν την είδα πάλι.
Καλησπέρα συναγωνιστή μπορείς σε παρακαλώ πολύ μου στείλεις τα τηλέφωνα της νεράιδας σε πμ; Σε ευχαριστώ πολύ, καλό και ήσυχο βράδυ να έχεις!!εχει δυο και ειναι η ιδια.
Κανει συνεχεια κοινοποιησεις γιατι καποιος ειχε κανει και αλλο προφιλ οτι και καλα ηταν αυτη. Επισης στα στορυ της αναφερει και ποια ειναι τα σωστα νουμερα για να την καλεσεις.
Λογικα κάποια εκμεταλευτηκε το γεγονος οτι δεν δειχνει το προσωπο της η νεραιδα και επαιρνε κομματι απ την πιτα.
Το στέλνει η ίδια το τηλέφωνο μέσω του ινσταγκραμ. Ζήτα το και θα στο δώσει αμέσως!!!Καλησπέρα συναγωνιστή μπορείς σε παρακαλώ πολύ μου στείλεις τα τηλέφωνα της νεράιδας σε πμ; Σε ευχαριστώ πολύ, καλό και ήσυχο βράδυ να έχεις!!
Καλησπέρα συναγωνιστή και αν επιτρέπεται ποιο είναι το ινσταγκραμ της Νεράιδας;Το στέλνει η ίδια το τηλέφωνο μέσω του ινσταγκραμ. Ζήτα το και θα στο δώσει αμέσως!!!
Και παίζει κανονικά σε hotel σωστά;
Δεν το ξέρω, δεν έχω συναντηθεί ακόμα μαζί της!!!Και παίζει κανονικά σε hotel σωστά;
Σε ευχαριστώ πολύ συναγωνιστή!!
Για μένα προσωπικά είναι καρα VFM.Έχω δει το πρόσωπο της Νεράιδας, δε μου αρέσει.
κανε αναζητηση εγω την εχω βγαλει απο τις επαφες δε με πληρωνεΠως την βρίσκουμε παιδιά ατο insta ?
διαιταΚαι παίζει κανονικά σε hotel σωστά;
μπραβο Νικο παραμενεις αγνος σαν το χιονι ατομα σαν εσενα σπανιζουν στο χωρο της καντιναςπολλα τα λεφτα αδερφια για μενα αλλα αν αξιζει οσοι τα εχετε βουρ
Αφού δεν έχει δημιουργηθεί κάποια σελίδα για να γράψουμε τις κριτικές μας για την Νεράιδα, θα γράψω συνοπτικά την άποψή μου μετά από αρκετές συναντήσεις που είχα μαζί της την τελευταία 3ετία.
Η πρώτη διερευνητική συνάντηση πριν 3 χρόνια ήταν σούπερ PSE τόσο από για τις υπηρεσίες της και την εμφάνισή της όσο και του κόστους.
Στη συνέχεια προγραμμάτιζα μαζί της πολύωρα ραντεβού, αφού πέρναγα εξαιρετικά μαζί της.
Δυστυχώς τον τελευταίο ενάμιση χρόνο 3 στις 4 συναντήσεις έχει δείξει συμπεριφορές ξεπέτας, μη τήρησης των όσων έχουμε συμφωνήσει νωρίτερα για τις υπηρεσίες και αύξησης των τιμών.
Αποκορύφωμα χθες όπου ενώ είχαμε προγραμματίσει και συμφωνήσει συγκεκριμένη ώρα, μέρος, πολύωρο πρόγραμμα και ντύσιμο, εμφανίστηκε με σχεδόν μισή ώρα καθυστέρηση και με παλιά αθλητικά παπούτσια λες και ερχόταν από το γυμναστήριο, ενώ τις είχα πει να φορά ψηλοτάκουνα και είχε συμφωνήσει.
Επειδή, αυτή ήταν η 2η φορά που δεν τηρήθηκαν τα όσα είχαμε συμφωνήσει στο τηλέφωνο την έδιωξα.
Θεωρώ ότι πλέον εμφανίζει χαρακτηριστικά κλασσικής επαγγελματίας που έχει αποκτήσει δημοφιλία, γλυκάθηκε από το εύκολο χρήμα και όπως άλλε παλιότερα κοιτάζει να βγάλει όσο το δυνατό περισσότερα, αδιαφορώντας αν καίει και παλιούς πελάτες της που την στήριξαν με τα χρηματά τους όταν δεν ήταν γνωστή.
Άλλωστε ηλικιακά έχει περιορισμένο μέλλον στο επάγγελμα.