ypotaktikos97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.464
- Πόντοι
- 3.446
Στον χρόνο της συνεδρίας είναι σφιχτή ή χαλαρή; Επειδή έβγαλες και 2ο γύρο και συνήθως για τον 2ο χρειάζεται και λίγος χρόνος στο ενδιάμεσο για μια ανασύνταξη δυνάμεων, ώστε να μπορέσεις να τον βγάλεις ως το τέλος, γιαυτό ρωτάω.Συναντησα προσφατα τη κοπελα.μου πε οτι ειναι 37 ετων,μου φανηκε καμια 45αρια.γυμνασμενη,βαρια φωνη, καθαρη(δεν εκανε ντουζ οταν ηρθε)και συζητησιμος ανθρωπος.δεχεται τα παντα και προσπαθει να σε ικανοποιησει.δαχτυλα στις τρυπες της τσιμπουκι και ενας κωλος να τον γαμας οσο αντεχεις.τη δευτερη φορα εχυσα στα βυζια της.η τιμη ειναι στανταρ 150 παρεις δε παρεις κωλο.
Ειναι χαλαρη και επικοινωνιακη.εχυσα σχετικα γρηγορα μεσα στο κωλο της στο πρωτο γυρο μετα μιλαγαμε αλλα δε μπορεσα να καυλωσω καλα ωσπου τον επαιξα και εχυσα στις βυζαρες της.περιπου μιαμισι ωρα η,συναντηση χωρις να διαμαρτηρηθει για την ωρα.Στον χρόνο της συνεδρίας είναι σφιχτή ή χαλαρή; Επειδή έβγαλες και 2ο γύρο και συνήθως για τον 2ο χρειάζεται και λίγος χρόνος στο ενδιάμεσο για μια ανασύνταξη δυνάμεων, ώστε να μπορέσεις να τον βγάλεις ως το τέλος, γιαυτό ρωτάω.
Από φάτσα πως είναι;;;Συναντησα προσφατα τη κοπελα.μου πε οτι ειναι 37 ετων,μου φανηκε καμια 45αρια.γυμνασμενη,βαρια φωνη, καθαρη(δεν εκανε ντουζ οταν ηρθε)και συζητησιμος ανθρωπος.δεχεται τα παντα και προσπαθει να σε ικανοποιησει.δαχτυλα στις τρυπες της τσιμπουκι και ενας κωλος να τον γαμας οσο αντεχεις.τη δευτερη φορα εχυσα στα βυζια της.η τιμη ειναι στανταρ 150 παρεις δε παρεις κωλο.
Σκυλι του πολεμουΑπό φάτσα πως είναι;;;
Να είσαι καλά, σ' ευχαριστώ, με κάλυψες.Ειναι χαλαρη και επικοινωνιακη.εχυσα σχετικα γρηγορα μεσα στο κωλο της στο πρωτο γυρο μετα μιλαγαμε αλλα δε μπορεσα να καυλωσω καλα ωσπου τον επαιξα και εχυσα στις βυζαρες της.περιπου μιαμισι ωρα η,συναντηση χωρις να διαμαρτηρηθει για την ωρα.
Ηλικία περίπου;Σκυλι του πολεμου
37 μου πε αλλα δε παιζει με τιποτα45 πατημένα
Τωρα που λες ινστα, εχω παρατηρησει οτι περα απο το neraida1234 εχει και αλλο λογαριασμο το narnia και υπαρχουν δυο τηλεφωνα. Μηπως την χακαρανε δεν ξερω γιατι βλεπω και αναρτησεις πολλες στο ινστα αν το ψαξετε.Γιατί μονο ινστα ρε παιδια? Εγω έχω στο ινστα έναν λογαριασμο αλλά είναι επίσημος και δεν μπορώ να κάνω follow τέτοιους λογαριασμους!
Ενα νουμεράκι σε viber το ίδιο πράγμα δεν είναι?
εχει δυο και ειναι η ιδια.Τωρα που λες ινστα, εχω παρατηρησει οτι περα απο το neraida1234 εχει και αλλο λογαριασμο το narnia και υπαρχουν δυο τηλεφωνα. Μηπως την χακαρανε δεν ξερω γιατι βλεπω και αναρτησεις πολλες στο ινστα αν το ψαξετε.
Ειπε οτι έχει δύο τηλέφωνα δικά της και αν γράψεις σε προφίλ και σου δώσουν το ένα , τότε δεν ειναι η ιδια , αλλά το εχουν χακάρει. Υπάρχουν πολλά προφίλ δικά της ή μη στο ινστα απο οτι εχω δει. Μπέρδεμα για μένα η όλη φάση. Καλύτερα να έβαζε απο την αρχή το τηλέφωνο της στην αγγελία της και θα τελείωνε το θέμα. Ούτε ινστα, ούτε τίποτα .Τωρα που λες ινστα, εχω παρατηρησει οτι περα απο το neraida1234 εχει και αλλο λογαριασμο το narnia και υπαρχουν δυο τηλεφωνα. Μηπως την χακαρανε δεν ξερω γιατι βλεπω και αναρτησεις πολλες στο ινστα αν το ψαξετε.
ναι 150 μαζι με αναλ και γαμα οσο δυνατα θες. Εγω τωρα που θα κατεβω αθηνα θα δοκιμασω ιωαννα34 η καποια αλλη αν βρω να αντεχει το αναλ αλλιως θα παω στα σιγουρα στην νεραιδα150 ζηταει ειπαμε η θυμαμαι λαθος αδερφια?
Ιωαννα34 δυσκολο να τη πετυχεις ελευθερη,εκτος και αν κανονισει απο πριν το ραντεβου.η νεραιδα αντεχει κωλογαμησι και δαχτυλα στο κωλο χωρις να δυσανασχετει.ναι 150 μαζι με αναλ και γαμα οσο δυνατα θες. Εγω τωρα που θα κατεβω αθηνα θα δοκιμασω ιωαννα34 η καποια αλλη αν βρω να αντεχει το αναλ αλλιως θα παω στα σιγουρα στην νεραιδα
Καμια άλλη παιζει? εκτος απο αριανα απο ματζικ, αντριανα και μερι απο glamour υπαρχει καμια αλλη που να αντεχει το αναλ οπως η νεραιδα?Ιωαννα34 δυσκολο να τη πετυχεις ελευθερη,εκτος και αν κανονισει απο πριν το ραντεβου.η νεραιδα αντεχει κωλογαμησι και δαχτυλα στο κωλο χωρις να δυσανασχετει.
45 πατημένα
Ναι τόσο είναι νομίζω150 ζηταει ειπαμε η θυμαμαι λαθος αδερφια?