Ο κλώνος double vision, ήταν κλώνος -παγίδα που έφτιαξε
ο The Saint για να συλλάβει τον Πίκερ, να παραβιάζει το νόμο του.
Ο Πίκερ είχε στειλει πμ, ότι θα μπορούσε...να γίνει η
μητέρα των παιδιών του !
ΜΗΝ βιάζεσαι να κηνυγάς τα θηλυκά νικ, άσε
να γελάσουμε πρώτα !
Σας είχα για πιο προσεκτικό.
Ο Κλώνος ήταν του Μαρμπαρόσα, ή Ζιγκ, ή Βλαχάντερ, ή Κθούλου
:
Παράθεση από: DOUBLE VISION στις 12/07/16, 20:08
Παιδια κουραστηκα.
Πολυ ιντριγκα και παρασκηνιο για το τιποτα.
Για να μην το παω μακρια και να λυθουν αμεσα οι αποριες ολων σας να σας πω κατ αρχας οτι ειμαι ο ζιγκ η βλαχαντερ η μπαρμπαροσα η κθουλου.
Αυτος ο λογαριασμος οπως και οι προηγουμενοι εγιναν με σκοπο να κανουμε πλακιτσα και να χαβαλεδιασουμε για οσο κρατησει αλλα στην πορεια το εχασα..
Βλεπετε τα κεφια του φορουμ γερνουν πιο πολυ στο κουτσομπολιο και στην συνομωσια παρα στην πλακα που εγω τουλαχιστον επιδιωκω.
Για να πω την αληθεια οταν εφτιαξα το λογαριασμο πιστευα οτι ηταν θεμα χρονου να καταλαβετε οτι ενα νικ με 8 ποστ που μπαστακωνεται στα παππουδια ειμαι εγω και να παμε παρακατω αλλα στην αρχη ειχα τον μπλιζ να με περναει για την ροζυ και ολους τους αλλους να ψαχνετε ποιος κλωνος ειμαι...
Λεω ασε μην το καψεις πλακα θα εχει και αυτο ηταν και το μεγαλο λαθος... Μπηκα στο τριπ του τρολ και εκει αρχισαν να δουλευουν ολοι οι υπόγειοι μηχανισμοι του σαιτ.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ολοι κουβεντιαζαν για το ποιος κλωνος ειμαι αλλα μονο η ερη εστειλε ενα πμ να ρωτησει... Οι αλλοι φοβήθηκαν μην τους βγει το ονομα πιρφορος και διαλεξαν την κοντρα.
Οταν αρχισε να μαθαινεται το θεμα ειχε τελειωσει...
Δεν ξερω τι να πω.
Ενα μεγαλο συγνωμη στους φιλους στα πμ και στον αγιο που δεχθηκαν το μεγαλυτερο τρολαρισμα αλλα να ξερετε δεν ηταν αυτος ο στοχος μου εξ αρχης.
Φανταζομαι δεν χρειαζεται να πω οτι τα πμ δεν υπαρχουν πια και δεν υπαρχει περιπτωση να εκτεθει ΚΑΝΕΝΑΣ
Επισης οφειλω να παραδεχτω και την ηττα μου απο τον αντισθενη. Αδερφε κερδισες. Βαριεμαι να ξαναμπω αν και ξερεις καλα οτι μπορω.
3 σερι λογαριασμοι εγκριθηκαν απο τα χερακια σου. Μεχρι και μπαρμπαροσα περασα οι μονες άμυνες σου ειναι ηλεκτρονικες και χαζες αλλα ας ειναι. Δικο σου ειναι το μαγαζι δεν θελεις και οκ. Βεβαια το μονο που ζητησα ηταν να το πεις και τίποτα αλλο..
Αυτα απο μενα και καλα να περνατε