You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέο βιβλίο «Οι πουτάνες κι εγώ»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Epicuros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Αρχιδοεμπορας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2022
- Like
- 951
- Πόντοι
- 81
εχει και τηλεφωνα αλλα και κριτικες απο κορασιδες?
'Οχι συναγωνιστή. Δεν είναι οδηγός της αγοράς. ένα ευχάριστο οδοιπορικό σχετικά με τις πουτάνες που γάμησε (όλες ειδικές περιπτώσεις).εχει και τηλεφωνα αλλα και κριτικες απο κορασιδες?
Δειγμα γραφ΄΄ης υπάρχει?'Οχι συναγωνιστή. Δεν είναι οδηγός της αγοράς. ένα ευχάριστο οδοιπορικό σχετικά με τις πουτάνες που γάμησε (όλες ειδικές περιπτώσεις).
Συναγωνιστή εγώ μια πληροφορία δίνω. Δεν κάνω διαφήμιση ούτε μπορώ να σκανάρω σελίδες για να δώσω δείγμα. Φτηνό είναι, αγόρασέ το και διάβασέ το. Εμένα μου άρεσε πάντως.Δειγμα γραφ΄΄ης υπάρχει?
Ηρεμησε αδερφε δε σε είπαμε και καμπούρη.Συναγωνιστή εγώ μια πληροφορία δίνω. Δεν κάνω διαφήμιση ούτε μπορώ να σκανάρω σελίδες για να δώσω δείγμα. Φτηνό είναι, αγόρασέ το και διάβασέ το. Εμένα μου άρεσε πάντως.
Ολοκληρο νήμα ανοιξες για Εγω νόμιζα οτι είσαι ο συγγραφεας του βιβλιου. Και με τετοιο nickname γιατι να μην το υποθεσω.
Τεσπα αστο
Δεν ενοχλήθηκα αδερφέ. Μακάρι να ήμουν ο συγγραφέας να τα οικονομήσω :-) Απλλώς σου απάντησα στις ερωτήσεις σου. Αν είχα σκαναρισμένα κείμενα θα σου έστελνα.Ηρεμησε αδερφε δε σε είπαμε και καμπούρη.
Ολοκληρο νήμα ανοιξες για Εγω νόμιζα οτι είσαι ο συγγραφεας του βιβλιου. Και με τετοιο nickname γιατι να μην το υποθεσω.
Τεσπα αστο
Που το βρηκες το βιβλιο?Δεν ενοχλήθηκα αδερφέ. Μακάρι να ήμουν ο συγγραφέας να τα οικονομήσω :-) Απλλώς σου απάντησα στις ερωτήσεις σου. Αν είχα σκαναρισμένα κείμενα θα σου έστελνα.
Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.094
- Πόντοι
- 1.056
αξιοσ ο συναγωνιστησ.μπραβο του.Συναγωνιστής κυκλοφόρησε τις αναμνήσεις του με πουτάνες από νεαρή ηλικία μέχρι τα γεράματα. Το διάβασα και το διασκέδασα. Μόνο που περίμενα να δω και τίποτε τολμηρές φωτογραφίες, αλλά ήταν μάλλον σεμνές και διακοσμητικές. 'Εκδοση Ελκυστής. Το συνιστώ.
Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.094
- Πόντοι
- 1.056
συναγωνιστη εγω παντοσ αν το βρω θα το αγορασω και θα το διαβασω.Συναγωνιστή εγώ μια πληροφορία δίνω. Δεν κάνω διαφήμιση ούτε μπορώ να σκανάρω σελίδες για να δώσω δείγμα. Φτηνό είναι, αγόρασέ το και διάβασέ το. Εμένα μου άρεσε πάντως.
Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.094
- Πόντοι
- 1.056
συναγωνιστεσ εγω θα ελεγα ολλοι οσοι ειμαστε του σπορ να το διαβασουμε.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Εδώ υπάρχει: https://elkistis.gr/product/oi-poutanes-ki-ego/Που το βρηκες το βιβλιο?
Thanks Αντισθενη !
Θα το παρω για να δω αν εχει βιωσει αυτα που βιώνω εγω!
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.893
- Πόντοι
- 746
Το υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων να μηλίσει το συντομότερο με τον συγγραφέα του μελλοντικού για νόμπελ λογοτεχνίας ώστε να μπεί στα σχολεία μπάς και ξεστραβωθούν οι νέοι
Ανδράποδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2017
- Like
- 897
- Πόντοι
- 86
και εμεις εδω ως αρθρογράφοι, συγγραφείς είμαστε στην ουσία
τα βιβλία είναι για γέρους που δε ξερουν ιντερντέτ
τα βιβλία είναι για γέρους που δε ξερουν ιντερντέτ
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.183
- Πόντοι
- 1.056
ειχε γραψει κατι παρομοιο πριν πολλα χρονια ο πανσοφος..Συναγωνιστής κυκλοφόρησε τις αναμνήσεις του με πουτάνες από νεαρή ηλικία μέχρι τα γεράματα. Το διάβασα και το διασκέδασα. Μόνο που περίμενα να δω και τίποτε τολμηρές φωτογραφίες, αλλά ήταν μάλλον σεμνές και διακοσμητικές. 'Εκδοση Ελκυστής. Το συνιστώ.
Συνημμένα
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Συναγωνιστής κυκλοφόρησε τις αναμνήσεις του με πουτάνες από νεαρή ηλικία μέχρι τα γεράματα. Το διάβασα και το διασκέδασα. Μόνο που περίμενα να δω και τίποτε τολμηρές φωτογραφίες, αλλά ήταν μάλλον σεμνές και διακοσμητικές. 'Εκδοση Ελκυστής. Το συνιστώ.
Φαντάζομαι πόσα θα έσκασε στον εκδοτικό οίκο: Εκδόσεις Ελκυστής ο τύπος για να λανσάρει την καύλα του...
Εξυπακούεται πως θα έχει κρατήσει μεγάλο ποσοστό απ'τις πωλήσεις για τις δύσκολες μέρες...
* Εν τω μεταξύ μου προκαλεί εντύπωση πώς ΔΕΝ έχει τεθεί το σύνηθες ερώτημα που στην προκειμένη περίπτωση ταιριάζει γάντι.. ποιο μέλος είναι...
** Αλλά 12€ για τις προσωπικές εμπειρίες ενός άγνωστου μπουρδελιάρη θεωρώ πολύ δύσκολα να δώσει κάποιος βιβλιοφάγος...
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.310
- Πόντοι
- 3.656
Σε βουλκανιζατέρ δεν πουλάνε βιβλία ;Που το βρηκες το βιβλιο?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?
- Απαντήσεις
- 20