Νέα

Nέο video από «σπίτι» (Φυλής 78)!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaomanoules
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
για να μηνπροδωθουμε,καλυτερα να δινουμε τις ιδεες μας σε Pm..ξερω πως το site ειναι αρκετα γνωστο σε αυτον τον κυκλο..

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν έχεις κι άδικο...Βλέπω να φεύγουν τα ποτενσιόμετρα από τα δωμάτια!!!!!

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Όπως σας είπα το βίνετο μπορεί να επεξεργαστεί και να προσυεθεί φωτισμός και πολλά άλλα όπως να κοπούν οι φάσεις που φαίνονται πρόσωπα. Δούλεψα λοιπόν με τον WMMaker, που υπάρχει ενσωματωμένος στα windows, το βίντεο που έστειλε ο φίλος και σας το ανέβασα στον ραπιντ. Όμως πρέπει προκαταβολικά να σας πω ότι ο WMMaker δεν εισάγει όλων των ειδών τα formats και για τον λόγο αυτόν προκαταβολικά μετέτρεψα σε μορφή avi το βίντεο.

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Πριν αρκετό καιρό έβαλα κάμερα στο πιπινάκι την Κορίνα. Το είχα καμουφλάρει καλά στα ρούχα. Όπως περίμενα ακούω τον τσάτσο να λέει σε κάποιο που περίμενε έξω ότι γίνετε χαμός με τα κινητά και έχει πιάσει πολλούς να τραβάνε. Εγώ ο μαλάκας το άφησα να τραβάει! Μπαίνει το Κορινάκι και αμέσως τσεκάρει από κοντά τα ρούχα και το βρίσκει. Πατάει κάτι στριγκλιές και δίνει το τηλ στον Τσάτσο. Αντί να φύγει κάθετε και μου μιλάει γιατί ήμουν καλός πελάτης. Μου είπε ότι σε άλλους έσπασε το κινητό. Δεν είχα σκοπό να κοινοποιήσω το βίντεο αλλά πραγματικά αισθάνθηκα πάρα πολλή άσχημα. Δεν ξαναπήγα στο Κορινάκι από ντροπή, και πραγματικά είναι μεγάλη τιμωρία γιατί με τρελαίνει αυτό το κορίτσι!
Δεν το ξανακάνω. 
(και ο τσάτσος μου την είπε όπως έπρεπε χωρίς να μαλακίες)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
σιγα σιγα αν "βγει βρωμα"για αυτες τις ληψεις τα "σπιτια" θα "αναγκασθουν"για δικια τους προφυλαξη να βαλουν καμερες να παρακολουθουν τα δωματια ,και μετα θα μας εχουν ολους φακκελωμενους και με προσωπο και με καλη εικονα και δεν θα μπορουμε και να διαμαρτυριθουμε ενω η ανωνυιμια μας θα εξαρταται απο την καλη τους διαθεση.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Κανενας συναδελφος εχει δοκιμασει να ξετρυπωσει καμια καμερα σε δωματιο μπουρδελου ή στουντιο με ανιχνευτη μικροκαμερας?

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Πριν αρκετό καιρό έβαλα κάμερα στο πιπινάκι την Κορίνα. Το είχα καμουφλάρει καλά στα ρούχα. Όπως περίμενα ακούω τον τσάτσο να λέει σε κάποιο που περίμενε έξω ότι γίνετε χαμός με τα κινητά και έχει πιάσει πολλούς να τραβάνε. Εγώ ο μαλάκας το άφησα να τραβάει! Μπαίνει το Κορινάκι και αμέσως τσεκάρει από κοντά τα ρούχα και το βρίσκει. Πατάει κάτι στριγκλιές και δίνει το τηλ στον Τσάτσο. Αντί να φύγει κάθετε και μου μιλάει γιατί ήμουν καλός πελάτης. Μου είπε ότι σε άλλους έσπασε το κινητό. Δεν είχα σκοπό να κοινοποιήσω το βίντεο αλλά πραγματικά αισθάνθηκα πάρα πολλή άσχημα. Δεν ξαναπήγα στο Κορινάκι από ντροπή, και πραγματικά είναι μεγάλη τιμωρία γιατί με τρελαίνει αυτό το κορίτσι!
Δεν το ξανακάνω. 
(και ο τσάτσος μου την είπε όπως έπρεπε χωρίς να μαλακίες)

Φιλε ετσι και μου ακουμπαγε το κντ η πουτανα της ειχα σπασει τα χερακια.
Ποσο μαλλον αν ερχοταν ο τσατσος να το παιξει μαγκας νατο σπασει κιολας.
Δε θελει αγχος ρε παιδια απλα μια πολυ καλη θηκη κντ και ενα καλο μοντελακι συσκευης.
Το δικο μου πριν μπω το βαζω αναποδα στη θηκη ουτως ωστε ο φωτισμος να μη φαινεται καν και το ματι της καμερας να τραβα μεσα απο το διαφανο της θηκης.Βοηθα πολυ βεβαια οτι ειναι περιπου 10μβ τα 10 λεπτα οποτε με τα 512 ξεχνας να το κλεισεις κιολας και δεν εκτειθεσαι αν τελειωσει ο χωρος μνημης.

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
σιγα σιγα αν "βγει βρωμα"για αυτες τις ληψεις τα "σπιτια" θα "αναγκασθουν"για δικια τους προφυλαξη να βαλουν καμερες να παρακολουθουν τα δωματια ,και μετα θα μας εχουν ολους φακκελωμενους και με προσωπο και με καλη εικονα και δεν θα μπορουμε και να διαμαρτυριθουμε ενω η ανωνυιμια μας θα εξαρταται απο την καλη τους διαθεση.
Συναγωνιστη αν τωρα νομιζεις οτι μπαινεις στο καθε μπουρδελο και εισαι ανωνυμος απατασαι οικτρα.Καμερες εχουν ακομα και τα περιπτερα σημερα.
Καταγραφεσαι απο τη στιγμη που μπαινεις στο δωματιο μεχρι τη στιγμη που βγαινεις.Ασχετα αν δε το καταλαβαινεις διοτι ετσι πρεπει να μη γινεται αντιληπτη μια τετοια συσκευη.

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
καλημερα... πος μπορω να δω το βιντεο? παατω την σελιδα και μου πεται αλα..

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
κατεβασε το απο το sendspace.com σε πιο πανω λινκ.

Κανενας συναδελφος εχει δοκιμασει να ξετρυπωσει καμια καμερα σε δωματιο μπουρδελου ή στουντιο με ανιχνευτη μικροκαμερας?

Κατι τετοια εκανε ο ευαγγελατος και επιανε καμπανα σημα,αλλα για να γινει αυτο ηταν ολοκληρο συνεργειο μεσα σε βαν,δε νομιζω να γινεται ευκολα απο ιδιωτη.Θελει μαλλον γνωσεις ηλεκτρονικου το θεμα.

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
παιδια πηρα βιντεακι απο Σονια και η καρδια μου πηγε να σπασει απο το αγχος.η μαλακια ειναι οτι φαινονται ξεκαθαρα ολα τα προσωπα........υπαρχει καποιο προγρμματακι να βαλω <<νερα>> στα προσωπα  για να μην φαινονται οπως κανουν και στην τηλεοραση  για να το ανεβασω υστερα και εδω??????

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Αρχιδουλη συναγωνιστη μη κοπτεσαι να ανεβασεις το βιντεο θα σου παρει ωρες να τη ψαξεις.Κανε μοντα και ανεβασε μονο τον ηχο.Οπως ειχα κανει παλαιοτερα με τη μινα.Αν εχεις και ωρα ανεβασε και κανα screenshot.
Μπες στο warezakias.info και κατεβασε all in one video converters.
Eκει θα βρεις τη λυση.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
κατεβασε το απο το sendspace.com σε πιο πανω λινκ.

Κατι τετοια εκανε ο ευαγγελατος και επιανε καμπανα σημα,αλλα για να γινει αυτο ηταν ολοκληρο συνεργειο μεσα σε βαν,δε νομιζω να γινεται ευκολα απο ιδιωτη.Θελει μαλλον γνωσεις ηλεκτρονικου το θεμα.

Νομιζω οτι ειναι πιο απλο να εντοπισει καποιος μια καμερα

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Το θεμα χρηζει παρακολουθησης καθως αυτες οι συσκευες αν οντως κανουν οτι λενε και ειναι στην αγορα τοτε πολλα μπορουν να γινουν!
Kανα λινκ απο μαγαζι στην ελλαδα παιζει?

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1

Υπάρχει τέτοιο γκατζετάκι ;; Πολύ σε james bond μου κάνει.  :cheesy:

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
πισω απο τους αμφιδρομους καθρεφτες εχει φανταστει κανεις τι γινεται?

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Το θεμα χρηζει παρακολουθησης καθως αυτες οι συσκευες αν οντως κανουν οτι λενε και ειναι στην αγορα τοτε πολλα μπορουν να γινουν!
Kανα λινκ απο μαγαζι στην ελλαδα παιζει?

στο emarket.gr ψαξε και στο skroutz.gr

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Απλα να ξερετε οτι ειμαστε στι διαδικτυο και οχι σε καποιο prive club.
Οτι λεγεται εδω μεσα μπορει να το διαβαζει μια πορνη η ενας νταβας.
Ιδιως στα στουντιο που ειναι πιο κυριλε ειναι πιθανοτερο.
Αν σας πιασουν να βινετοσκοπειτε μπορει να γινει φασαρια. Και να ξερετε οτι με ενα τηλεφωνο σκανε 2-3 μπραβοι και ψαχνετε τα δοντια σας και τον κωλο σας στο πεζοδρομειο του επομενου τετραγωνου.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΓΚΕΣ.

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για τις κάμερες το έχει πει η ίδια η πρόεδρος ότι υπάρχουν παντού.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom