megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
για να μηνπροδωθουμε,καλυτερα να δινουμε τις ιδεες μας σε Pm..ξερω πως το site ειναι αρκετα γνωστο σε αυτον τον κυκλο..
Πριν αρκετό καιρό έβαλα κάμερα στο πιπινάκι την Κορίνα. Το είχα καμουφλάρει καλά στα ρούχα. Όπως περίμενα ακούω τον τσάτσο να λέει σε κάποιο που περίμενε έξω ότι γίνετε χαμός με τα κινητά και έχει πιάσει πολλούς να τραβάνε. Εγώ ο μαλάκας το άφησα να τραβάει! Μπαίνει το Κορινάκι και αμέσως τσεκάρει από κοντά τα ρούχα και το βρίσκει. Πατάει κάτι στριγκλιές και δίνει το τηλ στον Τσάτσο. Αντί να φύγει κάθετε και μου μιλάει γιατί ήμουν καλός πελάτης. Μου είπε ότι σε άλλους έσπασε το κινητό. Δεν είχα σκοπό να κοινοποιήσω το βίντεο αλλά πραγματικά αισθάνθηκα πάρα πολλή άσχημα. Δεν ξαναπήγα στο Κορινάκι από ντροπή, και πραγματικά είναι μεγάλη τιμωρία γιατί με τρελαίνει αυτό το κορίτσι!
Δεν το ξανακάνω.
(και ο τσάτσος μου την είπε όπως έπρεπε χωρίς να μαλακίες)
Συναγωνιστη αν τωρα νομιζεις οτι μπαινεις στο καθε μπουρδελο και εισαι ανωνυμος απατασαι οικτρα.Καμερες εχουν ακομα και τα περιπτερα σημερα.σιγα σιγα αν "βγει βρωμα"για αυτες τις ληψεις τα "σπιτια" θα "αναγκασθουν"για δικια τους προφυλαξη να βαλουν καμερες να παρακολουθουν τα δωματια ,και μετα θα μας εχουν ολους φακκελωμενους και με προσωπο και με καλη εικονα και δεν θα μπορουμε και να διαμαρτυριθουμε ενω η ανωνυιμια μας θα εξαρταται απο την καλη τους διαθεση.
Κανενας συναδελφος εχει δοκιμασει να ξετρυπωσει καμια καμερα σε δωματιο μπουρδελου ή στουντιο με ανιχνευτη μικροκαμερας?
κατεβασε το απο το sendspace.com σε πιο πανω λινκ.
Κατι τετοια εκανε ο ευαγγελατος και επιανε καμπανα σημα,αλλα για να γινει αυτο ηταν ολοκληρο συνεργειο μεσα σε βαν,δε νομιζω να γινεται ευκολα απο ιδιωτη.Θελει μαλλον γνωσεις ηλεκτρονικου το θεμα.
Κανενας συναδελφος εχει δοκιμασει να ξετρυπωσει καμια καμερα σε δωματιο μπουρδελου ή στουντιο με ανιχνευτη μικροκαμερας?
Το θεμα χρηζει παρακολουθησης καθως αυτες οι συσκευες αν οντως κανουν οτι λενε και ειναι στην αγορα τοτε πολλα μπορουν να γινουν!
Kανα λινκ απο μαγαζι στην ελλαδα παιζει?
πισω απο τους αμφιδρομους καθρεφτες εχει φανταστει κανεις τι γινεται?