Νέα

Nέο video από «σπίτι» (Φυλής 78)!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaomanoules
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
And the Oscar goes to... GAMAOMANOULES...
Sigxaritiria...
Καλη γωνια ληψης και σωστο δυνατο γαμησακι...
Η πουτανα φολα τελειως και δεν ακουγαμε και τι ελεγε εκτος απο το "Ποσο χρονων εισαι" και το "Ποναωωωωωω"...
Στο επομενο βαλε σε παρακαλω και υποτιτλους...

Υ.Γ:Ολα τα λεφτα το κλεισιμο του βιντεο με το ξεφυσημα και την αφιερωση στο site...

+1  :thumbsup:

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αξιος σωστος μας εδωσες ιδεες ?. Γμτ το δικομου το μοτορολα δεν δειχνει σε σκοταδι καθολου ?..θα παρω την καμερα  και θα βαλω υπερυθρες ?..
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
οποιος φερει βιντεο απο Σονια  πρωτος νομιζω οτι δικαιωματικα αξιζει τον τιτλο Μπουρδελοπαπαρατσι 2007!

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Πολύ καριόλα μου φάνηκε η γκόμενα. Στο τέλος πριν τελιώσεις τη χουφτώνεις και σου λέει ''το χέρι'' ? ή λάθος κατάλαβα?

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
"Thanoss", δεν φτανει που ο ανθρωπος εστειλε και το βιντεο, θα κανουμε και χαζες κριτικες τώρα? Οταν πας εσυ και μας φερεις κανα μισωρο βιντεο απο την σκηνή του "εγκλήματος", τότε να κρίνεις.

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
παίδες με 20 ευρώ που έδωσε ο άνθρωπος θα την γαμούσε 1 ώρα, θα την έχυνε πατώκορφα, θα , θα. έλεος. Το παλικάρι έδωσε ένα 20ρικάκι και έχει το βιντεάκι και καλά να είναι που μας το έδωσε. Παρατήρηση, μπορεί να γίνει επεξεργασία φωτισμού και να φαίνεται καλύτερο.

alan2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Like
7
Πόντοι
0
τι της ειπες και γελασε?

alan2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Like
7
Πόντοι
0
"εχεις απαλο δερμα" δεν ειπε?

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
491
Πόντοι
26
Τα μάτια σας 14 !!!!! ...εχω 2-3 βιντεάκια απο Ντορίν πρίν κανα χρόνο (Φένομαι πολύ καλά δυστηχως... και τα κρατάω για μένα) αλλα την τελευταία φορα παραλίγο να με πάρει χαμπάρι,επιδή δέν είχα βάλει το κινητό μεσα σε πακέτο απο τσιγάρα όπως έκανα,,και στην τσέπη μου που το είχα βάλει, φώτηζε η οθόνη επιδή ήταν το μισό έξω...Μπορούσε να το δεί πολύ έυκολα...

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Τα μάτια σας 14 !!!!! ...εχω 2-3 βιντεάκια απο Ντορίν πρίν κανα χρόνο (Φένομαι πολύ καλά δυστηχως... και τα κρατάω για μένα) αλλα την τελευταία φορα παραλίγο να με πάρει χαμπάρι,επιδή δέν είχα βάλει το κινητό μεσα σε πακέτο απο τσιγάρα όπως έκανα,,και στην τσέπη μου που το είχα βάλει, φώτηζε η οθόνη επιδή ήταν το μισό έξω...Μπορούσε να το δεί πολύ έυκολα...

Στειλε μονο ηχο. Εχω πεθυμισει τα φφφφφφφφςςςςςςςς της Ντοριν  :2funny: :2funny:

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Πολύ καριόλα μου φάνηκε η γκόμενα. Στο τέλος πριν τελιώσεις τη χουφτώνεις και σου λέει ''το χέρι'' ? ή λάθος κατάλαβα?

απλα τη στιγμη που πεφτανε οι τελικες και λιγο μετα τα πρωτα φλοκια τη πονεσα στο χερι καθως την εσφιξα παραπανω απο οτι επρεπε!
Μολις το αιμα ξαναπηγε στον πανω εγκεφαλο αυτοματως εκανα το disengage και η λαβη ξεκλειδωθηκε..

Επισκέπτης
παιδια αυτα κανετε και μπηκα τις προαλλες στην σαμπινα και οταν μπηκε εβαζα το κινητο στο αθορυβο... με το που το βλεπει τρελαθηκε μου λεει ασε κατω το κινητο και σβησ' το και τι εκανες με το κινητο... λες και κρατουσα οπλο μπροστα στους μπατσους!!!!!!!

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
ποπο μονο εξι λεπτα την πηδηξε....!!!!τι διαολο...!!!τοσο γρηγορα!!!!εγω δεν θα δινα τοσα λεφτα για 5-6 λεπτα...και δεν την πεζω να μου μεινουνε και τα φραγκα...!! :jerking:

φιλε θανο  με την μαλακια εκτος απο οικονομια θα κανεις και μπρατσα. Ξεκινα αμεσως φιλε πλησιαζει καλοκαιρι

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Αντί κινητών οι μικρές ψηφιακές φωτογραφικές τραβούν καλύτερα βίντεο και δεν έχουν όγκο, κρύβονται εύκολα δηλαδή.
Εχω βίντεο που τα τραβούσα με compact φωτογραφική κατάλληλα καμουφλαρισμένη με πολύ ικανοποιητικό φωτισμό (διακρίνομαι οπότε είναι αυστηρά προσωπικά έχομεν οικογένεια)
Από "φίρμες" την γαλοισπανίδα Αννί.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
Προσοχή όμως στο καμουφλαζ, έγινα τσακωτός κάποτε και για να ηρεμήσουν τα πνεύματα έδωσα την flashcard ολόκληρη ...

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλό φωτισμό έχουν 2 από τα 3 δωμάτια στο 134Α το ισόγειο.Προσοχή:Αν έχετε επιλογή,μην μπείτε στο δεξιά όπως βλέπετε από την είσοδο.Έχει χαλάσει το ποτενσιόμετρο και είναι χάος!Τα άλλα 2 μπορούν να φωτιστούν πολύ καλά.Το έχω ψάξει όχι για να κινηματογραφήσω,αλλά επειδή μου αρέσει να βλέπω τι πηδάω!Με λίγα λόγια μου αρέσει το φως!Επίσης καλό φωτισμό έχει στο 71 με την μπλε πόρτα,το πρώτο δωμάτιο δεξιά.

Παλιότερα είχα τραβήξει με κάμερα.Μιλάμε για 2-3 χρόνια πριν.Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω υλικό για ευνόητους λόγους.Αλλά θέλει καλό σχέδιο για να την καλύψεις την κάμερα.Λόγω όγκου φυσικά!

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Προσοχή όμως στο καμουφλαζ, έγινα τσακωτός κάποτε και για να ηρεμήσουν τα πνεύματα έδωσα την flashcard ολόκληρη ...

Λάθος σου.Εκτός αν την έσβησες πρώτα.Αν δεν την έσβησες μπορεί να βρεις τον εαυτό σου σε κάποιο video "ερασιτεχνικό" κάποια φορά.

Επισκέπτης

Μέσα στο πακέτο με τα τσιγάρα??? Και είχες ανοίξει τρύπα για την κάμερα δηλαδή? Χμμμ... τι γίνεται όταν κάποιος καπνίζει καπνό? :)

Αλήθεια πάντως, πρέπει να υπάρχει τρόπος ο οποίος και να έχει καλό αποτέλεσμα και να μην πάρει χαμπάρι τίποτα η πουτάνα. Το δικό μου κινητό (Νokia N73) είναι σχετικά μεγάλο κι έχει και μεγάλη οθόνη (η οποία φωτίζεται και φαίνεται). Φαντάζομαι αν το βάλω κάτω από τα ρούχα, προσεκτικά έτσι ώστε να "βλέπει" η κάμερα, μάλλον είναι η καλύτερη λύση. Καμιά άλλη ιδέα? Έχω και βιντεοκάμερα (μία Sony) αλλά είναι αρκετά μεγάλη να κρυφτεί. Την είχα πάρει κάποτε μαζί μου και είχα προσπαθήσει να την κρεμάσω στον καλόγερο με το λουρί της αλλα... δεν πρόλαβα να την στήσω καλά, θες χρόνο για τέτοιο πράγμα (ίσως να μπορείς να το κάνεις στην Ντενίζ που περιμένεις κάνα μισάωρο τουλάχιστον!).

Για ρίχτε καμιά ιδέα πάντως. Είμαι σίγουρος ότι οι "εγκέφαλοι" εδώ μέσα όλο και κάτι θα έχουν σκεφτεί!

Metz

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ την κάμερα την είχα βάλει μέσα στο κράνος της μηχανής.Είχα φιμέ ζελατίνα και την είχα κατεβάσει ώστε να μένει λίγο ανοιχτή μόνο για το φακό.Το σώμα της μηχανής δε φαινόταν.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom