You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
ακομα την ναντια? τα ιδια κ τα ιδια...Τι νεο θες απο εκει; nantias studio λερι. Την Ναντια θα εχει. Γνωστη και δοκιμασμενη πολλακις. Αν δεν ανανεωθουν λιγο τα πραγματα.....
Pastoras13
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Καινούργια κοπέλα στον εν λόγω σπιτάκι.ξανθουλα με ωραίο σωμα και αν δώσεις το 30αρι το τιμαει .βρισκεταιι εκεί 4 μέρες κι τη έχω πάρει 3 φορές.. .θα Ναι πάλι από το Σάββατο εκεί.. .
Pastoras13
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Επιτέλους πάλι η μουναρα Νάντια στο πρόγραμμα κορμάρα από τις λιγες
Apeiros1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 529
- Πόντοι
- 81
Συναγωνιστές καλησπέρα ξέρει κανείς τι παίζει με το nantias studio;
palikariomorfo
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2015
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
δουλευει ακομα η ναντια?
Διαγραμμένο μέλος 33549
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.581
- Πόντοι
- 3.665
Όχι.Το έχει άλλο άτομο τώρα..δουλευει ακομα η ναντια?
palikariomorfo
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2015
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
Άρα η Νάντια σταμάτησε να δουλεύει Πατρα;Όχι.Το έχει άλλο άτομο τώρα..
ikarus1967
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 386
- Πόντοι
- 301
Η Νάντια έφυγε πριν το πρώτο Lock down. Από τότε που ξανανοιξαν τα μαγαζιά εκεί δουλειά μια Βίκυ. Την πήρα μια φορά - δεν ήταν άσχημα αλλά ούτε κάτι ιδιαίτερο. Προσφέρει και πρωκτικό.
Διαγραμμένο μέλος 33549
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.581
- Πόντοι
- 3.665
Η Βίκυ μύστες είναι απίστευτη!!Μια δοκιμή ήταν αρκετή!!Η κοπέλα είναι άψογη και θα περάσεις καλά μαζί της αν είσαι όπως πρέπει και όχι κανάς αγροίκος που κυκλοφορεί λες και βγήκε από σπηλιά με ρόπαλο....!!!!
Αδερφε λειτουργεί κανονικά το στούντιο; Το έψαξα στο Google αλλά δε μου το βγάζει και ένα τηλ που βρηκα, πάλι τίποταΗ Βίκυ μύστες είναι απίστευτη!!Μια δοκιμή ήταν αρκετή!!Η κοπέλα είναι άψογη και θα περάσεις καλά μαζί της αν είσαι όπως πρέπει και όχι κανάς αγροίκος που κυκλοφορεί λες και βγήκε από σπηλιά με ρόπαλο....!!!!
Χωρίς να είμαι σίγουρος θα πω ότι λειτουργεί, αφού η τελευταία κριτική στο forum ήταν πριν από 17 μέρες, λογικό να μην το βγάζει στο Google δεν νομίζω ότι η κοπέλα ασχολείται καθόλου με αυτά και εγώ ότι πληροφορίες έχω βρει τις είχε ανεβάσει η προηγούμενη ιδιοκτήτρια πριν από 2 χρόνια . Αν πας πες μας γνώμη σκεφτόμουν να επισκεφτώ και εγώ αυτή την βδομάδαΑδερφε λειτουργεί κανονικά το στούντιο; Το έψαξα στο Google αλλά δε μου το βγάζει και ένα τηλ που βρηκα, πάλι τίποτα
Apeiros1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 529
- Πόντοι
- 81
Το Monica's που είναι δίπλα έχει πάει κανείς παιδιά?
KS rebranded
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 88
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει ακόμη η Βίκυ στο στούντιο?Η Βίκυ μύστες είναι απίστευτη!!Μια δοκιμή ήταν αρκετή!!Η κοπέλα είναι άψογη και θα περάσεις καλά μαζί της αν είσαι όπως πρέπει και όχι κανάς αγροίκος που κυκλοφορεί λες και βγήκε από σπηλιά με ρόπαλο....!!!!
Εγώ ξέρω πως η Βίκη σταμάτησε στο τέλος του Φεβρουαρίου. Δεν είναι πια στο στούντιο.Υπάρχει ακόμη η Βίκυ στο στούντιο?
Λύθηκε το μυστήριο ή θα μείνουμε με την απορία για πάντα;Με εναν τυπο μακρυμαλλη με μουσια σαν αστεγο που ειναι παντα μεσα στο στουντιο τι φαση παιζει με αυτον????
Soksok9990
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2024
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Εδω τι παιζει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294