You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Αν γνωρίζει κάποιος κάποια καλή περίπτωση, ας μου στείλει π.μ. Να είναι όμως καλή περίπτωση και δοκιμασμένη.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Phantom Duck
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 111
- Πόντοι
- 0
Σοβαρά μιλάς? Αυτή είναι φοβερό μωρό αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη. Είναι κάθε μέρα εκεί?
Οντως το παρατηρησα κι εγω πριν μια βδομαδα....
Το κορμι της εχει σπασει λιγο...,..
Τα πολλα και σκληρα γαμ@@@@ ισως αυτο κανουν. Το θετικο ειναι οτι δειχνει να το ευχαριστιεται αν και υπερβαλλει καποιες φορες. Την εχω παρει 4 φορες.
Το κορμι της εχει σπασει λιγο...,..
Τα πολλα και σκληρα γαμ@@@@ ισως αυτο κανουν. Το θετικο ειναι οτι δειχνει να το ευχαριστιεται αν και υπερβαλλει καποιες φορες. Την εχω παρει 4 φορες.
Giorgos_Papadopoulos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 822
- Πόντοι
- 1.590
Αν θυμάμαι καλά είχε φύγει λόγω εγκυμοσύνης, ίσως το πέσιμο να οφείλεται σε αυτό. Από συμπεριφορά όμως η κοπέλα τα σπάει.
ropalompixtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
το αποκλειεις να ηταν 2 η και 3 μηνων το δεκ. και να δουλευε?
giant123
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 174
- Πόντοι
- 1
Και city tour τουλαχιστον εγώ έχω καιρό να δω κάτι. Εχει κανεις κάνα καλό site να παρουμε καμια ιδέα? Εστω και σε προσωπικό μύνημα.
Αν γνωρίζει κάποιος κάποια καλή περίπτωση, ας μου στείλει π.μ. Να είναι όμως καλή περίπτωση και δοκιμασμένη.
Giorgos_Papadopoulos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 822
- Πόντοι
- 1.590
Ναι, μόλις πήρα τηλέφωνο και κατάλαβα ότι είναι σόλο.
καλησπερα καταρχην εντοπισα τον ενλογο οικο ανοχης ψαχνωντας σε μια εφημεριδα ηλεκρονικη!!!και λεω δεν παω???πιγα παρκαρα δισκολευτικα να το βρω λιγο γιατι ειναι στο στενακι!!!ενας πολυ καθαρος χωρος,με υποδεχτικε ενας αντρας για τσατσα ομολογο πως λιγες φορες το βλεπω αυτο!!!βγικε η ναντια!!!πανεμορφη με τεραστια βυζια!!!μπικα κατευτιαν στο δοματιο και το προγραμα που επελεξα ηταν με τα 60 ευρο το γνοστο φουλ...η ναντια δεν αργισε να ερθει και αξεζει πραγματικα μεχρι και το τελευτεο ευρο που περνει!!!!λιπον ξαπλοσε λιγα χαδια και μερικα γλοσοφιλα ηταν αρκετα για να με φτιαξου!!!ξεκινισε ενα γριγορο και ριθμικο στριφοτσιμπουκο,στην σηνεχια ηρθε απο πανο μου και καρφονοταν κιριολεκτικα πανω..στην συνεχεια την πιρα στα 4
τεσσερα οπου και τελιοσα!!!μου σκουπισε το εργαλιο συζιτισαμε λιγο για την κριση και την καθημερινοτητα μας και μετα με αποχερετισε!!!φιλοι μου ανιπομονω να ξαναπαω σας μηλο ιλικρινα!!η σελιδα που επισκευτικα αν καποιος δεν γνωριζει το μαγαζι και την ναντια ειναι αυτη εδω!!!!
τεσσερα οπου και τελιοσα!!!μου σκουπισε το εργαλιο συζιτισαμε λιγο για την κριση και την καθημερινοτητα μας και μετα με αποχερετισε!!!φιλοι μου ανιπομονω να ξαναπαω σας μηλο ιλικρινα!!η σελιδα που επισκευτικα αν καποιος δεν γνωριζει το μαγαζι και την ναντια ειναι αυτη εδω!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις