Εδω και αρκετο καιρο λειπω επαρχια (γ....νη κριση)οσο ομως ημουν Αθηνα την ειχα στανταρακι την εβλεπα πολυ συχνα ναι ωραια βυζομπαλα και ωραιο προσωπακι καλο πακετακι κατ εμε παντα και γουσταρα με τα χιλια. Απο καποιο σημειο κ υστερα το πραγμα αρχισε να γινεται πιο προσωπικο μεταξυ μας ξεφευγωντας απο τα τυπικα και εγω αρχισα να τσιμπαω και να επαυξανω. Η καυλα και ο ερωτισμος μου με αυτη την κοπελα ειχε χτυπησει κοκκινο και πανω σε αυτη τη φαση η τυχη μου με αναγκασε να μετακομισω μακρια απο την Αθηνα.Οταν ηρθα στα ισια μου και αρχισα να σκεπτομαι πιο λογικα και να αναλυω καταστασεις στο μυαλο μου μαλλον εμμεσα προσπαθουσε να μου προκαλεσει το φιλοτιμο για ενισχυση σε δικα της προβληματα (συζητουσαμε πολλα) και ποιος ξερει αν τελικα με περιμεναν μπελαδες. Να σημειωσω οτι ειμαι ενας αντρας που δυσκολα θα γυρισει να με κοιταξει ωραια γυναικα.
Απο περιεργεια ειμαι ο μοναδικος? Εχουν κι αλλοι βιωσει παρομοια φαση με την συγκεκριμενη?
Απο περιεργεια ειμαι ο μοναδικος? Εχουν κι αλλοι βιωσει παρομοια φαση με την συγκεκριμενη?