Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Νέο μασαζάδικο!Λ.Συγγρού 318 besides anatoli live show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 404
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία

blade35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ Ειρήνη δεν βρήκα,βρήκα κάποια Χριστίνα πολύ λεπτή με μικρό στήθος αλλά πολύ ωραίο προσωπάκι.Και επίσης κάποια Μαριάννα πολύ ζουμερή, αλλά την είδα φεύγοντας.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Εγώ Ειρήνη δεν βρήκα,βρήκα κάποια Χριστίνα πολύ λεπτή με μικρό στήθος αλλά πολύ ωραίο προσωπάκι.Και επίσης κάποια Μαριάννα πολύ ζουμερή, αλλά την είδα φεύγοντας.
...για την ειρηνη δεν τρελλαθηκα...καλη ευγενικη..αλλα δεν το χει το θεμα..απο ολες τις μεριες.σε ξεγελαει λιγο με το που σκασει στο σαλονι....αλλα...δεν θα ξαναπαρω.

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
κανά μουνί της προκοπής θα δούμε σε αυτό το ίδρυμα ή πάλι μπαζόλες?

blade35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Χάλια σε γένικεσ γραμμές.....Βρήκα 3 χτες μάλλον καινούριες και την Αλινα..Οι 2 καλές η αλλη κατο του μετρίου.Τουλαχηστον ειναι καθαρά και εχει καποιο επήπεδο ο χώρος.Οσο για της γκομενήτσες αυτες έρχονται και περέρχονται.Απλα γούστα...Οι μουνάρες παντος σπανίζουν παντού.... :-

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
ενα γρηγορο ρεπορτο απο περασμα τις προηγουμενης εβδομαδας.....μεσημερακι,χτυπαω και ανεβαινω στον οροφο...με υποδεχεται μια πιτσιρικα που παλια εκανε χρεη μασαζ....μου λεει αν εχω ξαναρθει κτλ,κτλ,και μου κανει περιμενε να δεις τις κοπελες.....βγαινει....μια κοντουλα με καλο σωματακι και βυζι μετριο,καστανο μαλι.....μια αλισα,ψηλη,αλογα,που μαλιστα εκατσε και στα ποδια μου(η αναδουλεια παει συννεφο),μια μαιρη,ξανθια καλο σωμα...και μια αλιοσα,αλιονα..καπως ετσι...βυζι 2,5αρι,καλο κολι,αδυνατη σχετικα,μελαχρινη....περασα μ'αυτη....ντους,και βουρ στο δωματιο...δεν καταλαβαινει γρι ελληνικα,και οταν με ρωτησε αν ξερω αγγλικα και τις απαντησα ναι,αρχισα να τις μιλαω και ΠΑΛΙ δεν καταλαβαινε....τι το ηθελε και με ρωτησε....?τεσπα...μασαζ κανα 15λεπτο και γυριζω μπροστα οπου τα πεταξε με γρηγορες κινησεις....η κατασταση ξεκινησε με gfe,αγκαλιστα...φιλακια,χαδακια...αλλα μετα το κλαρινο,και αφου ηθελε να κανει τον αναβατη,αλλα δεν την αφησα,πηγαμε στον καναπε οπου εδωσε ρεσιταλ...γουσταρει σφυροκοπημα και το δειχνει ,και στα 4,και ιεραποστολικο....ΔΕΝ της αρεσει να παιζεις με το γατακι της(περιεργο...._)και γενικα ειναι καλη στην μαχη...καταθεση στο σωμα της,και ολιγολεπτο χαλαρωμα....γενικα καλη φαση,ησυχια,και σχετικα καλο service....τιμη 80...(αλμηρουλα)....

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.196
Πόντοι
216

Καλά υπάρχουν ακόμα μαγαζιά που χρεώνουν 80€..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Να μας πεις ποια δεν χρεώνουν 80...πλην βεβαιως Καίτης και Μελινόσπιτου.....όσα κάνουν έκπτωση,κάνουν μεγαλύτερη έκπτωση στο χρόνο και στις υπηρεσίες....ασε που και τα 100 αρια πέφτουν σύννεφο....

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.196
Πόντοι
216
Να μας πεις ποια δεν χρεώνουν 80...πλην βεβαιως Καίτης και Μελινόσπιτου.....όσα κάνουν έκπτωση,κάνουν μεγαλύτερη έκπτωση στο χρόνο και στις υπηρεσίες....ασε που και τα 100 αρια πέφτουν σύννεφο....
Ρε μεγάλε σαν νά'σαι χθεσινός κάνεις, είμαστε και κοντοκληρούχες, στο site εννοώ ;),
λοιπόν στα γρήγορα, υπάρχουν σίγουρα τουλάχιστον τρία με 50€, με μασάζ και φουλ πρόγραμμα στα 45 λεπτά,
Χέυδεν 19, Γ' Σεπτεμβρίου 166 και Φορμίωνος 212.
Οσον αφορά την εμφάνιση των κοριτσιών........περί ορέξεως......κλπ. κλπ.

Από κει και πέρα στα 100€ προτιμώ πλέον να παίρνω call girl που ξεφυτρώνουν πλέον σαν τα μανιτάρια (πάντα στα 100€, όποτε μου περισσεύουν) παρά να τα δώσω σε μασατζίδικο και να φάω και καμιά φόλα ;) ;) ;)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
"Κοντοκληρούχες" ε? στο Ναυτικό έχεις κάνει?

απο αυτά που ανέφερες,δεν έχω πάει σε κανένα...όμως για την Φορμίωνος ξέρω ότι δεν υπάρχει μασαζ καθόλου....στούντιο ειναι που έχει και μασαζοκρέβατα,στα οποία δεν εχει πατήσει κανένας!!!!

Οταν λές call-girl με 100,εννοείς σε ξενοδοχείο η να την καλέσεις σπίτι? το ξενοδοχείο +20,η παραπάνω? θα το εκτιμούσα αν μου έδινες κάποιο τηλέφωνο (εννοείται απο δοκιμασμένη) η αν υπάρχουν κάπου κριτικές στο site...

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.196
Πόντοι
216
"Κοντοκληρούχες" ε? στο Ναυτικό έχεις κάνει?

απο αυτά που ανέφερες,δεν έχω πάει σε κανένα...όμως για την Φορμίωνος ξέρω ότι δεν υπάρχει μασαζ καθόλου....στούντιο ειναι που έχει και μασαζοκρέβατα,στα οποία δεν εχει πατήσει κανένας!!!!
Οταν λές call-girl με 100,εννοείς σε ξενοδοχείο η να την καλέσεις σπίτι? το ξενοδοχείο +20,η παραπάνω? θα το εκτιμούσα αν μου έδινες κάποιο τηλέφωνο (εννοείται απο δοκιμασμένη) η αν υπάρχουν κάπου κριτικές στο site...
Ναι ναυτικό έχω κάνει....

Όσον αφορά την Φορμίωνος, αν και δεν έχω πάει, αλλά έχω συνεργάτη που μένει πάρα πολύ κοντά και μ'έχει ενημερώσει γι' αυτό το μαγαζί, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, γιατί όπως έχουμε ξαναπεί, σε όλα αυτά τα μαγαζιά, οι κοπέλες είναι όπως τις μάθεις και πιστεύω πως και σ'αυτό το μαγαζί αν το ζητήσεις θα σου κάνουν μασάζ.

Εγώ όταν πάω σε καινούργιο μαγαζί, το πρώτο πράγμα που λέω στη σερίφισσα,είναι, θέλω οπωσδήποτε κοπέλα που να ξέρει μασάζ, τουλάχιστον για 20 λεπτά θέλω μασάζ, οπότε τις μαθαίνω από την αρχή έτσι και μετά ξέρουν, οπότε  9 στις 10 φορές φεύγω ευχαριστημένος.
Έχω φάει και φόλες δε λέω, αλλά εντάξει, όλα στο πρόγραμμα είναι.
Για τα υπόλοιπα σου στέλνω πμ.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
Όσον αφορά την Φορμίωνος, αν και δεν έχω πάει, αλλά έχω συνεργάτη που μένει πάρα πολύ κοντά και μ'έχει ενημερώσει γι' αυτό το μαγαζί, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, γιατί όπως έχουμε ξαναπεί, σε όλα αυτά τα μαγαζιά, οι κοπέλες είναι όπως τις μάθεις και πιστεύω πως και σ'αυτό το μαγαζί αν το ζητήσεις θα σου κάνουν μασάζ.
ετσι ακριβως!!υπαρχει θεραπευτρεια η οποια κανει πολυ καλο μασαζ αρκει βεβαια να ζητηθει...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
σχετικα,μελαχρινη....περασα μ'αυτη....ντους,και βουρ στο δωματιο...δεν καταλαβαινει γρι ελληνικα,και οταν με ρωτησε αν ξερω αγγλικα και τις απαντησα ναι,αρχισα να τις μιλαω και ΠΑΛΙ δεν καταλαβαινε....τι το ηθελε και με ρωτησε
  δεν καταλαβαινε  τι τηs ελεγεs ,  γιατι επειδη δεν ξερειs αγγλικα, συνεχισεs να τηs μιλαs ελληνικα.        μην βαραs ε?  :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Πειράζει που μου φαίνεται για μπουρδελάκι  :grin:  :think:

Stories

Νέο!

Stories