Νέα

Νέο Μασατζίδικο Ηρώων Πολυτεχνείου 8- Πειραιάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotomoto64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

Συνάδελφοι, διάβασα στη σημερινή Εspresso για ένα καινούριο ίδρυμα στο Πειραιά...ά ρε Μιχαλολιάκο ακόμα δεν βγήκες και ανοίγουν νέα ιδρύματα στη πόλη σου! :2funny:.... Ηρώων Πολυτεχνείου 8....θα το επισκεφθώ σύντομα και θα σας πω εντυπώσεις...εν τω μεταξύ οι Πειραιώτες συνάδελφοι ας κάνουν καμια βόλτα και να μας ενημερώσουν γιατί εγώ μένω Β.Π :grin:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Συνάδελφοι, διάβασα στη σημερινή Εspresso για ένα καινούριο ίδρυμα στο Πειραιά...ά ρε Μιχαλολιάκο ακόμα δεν βγήκες και ανοίγουν νέα ιδρύματα στη πόλη σου! :2funny:.... Ηρώων Πολυτεχνείου 8....θα το επισκεφθώ σύντομα και θα σας πω εντυπώσεις...εν τω μεταξύ οι Πειραιώτες συνάδελφοι ας κάνουν καμια βόλτα και να μας ενημερώσουν γιατί εγώ μένω Β.Π :grin:

Αυτό υπήρχε και παλιότερα, ρε φίλε.

Κάτι υπερώριμες θείτσες (2) είχε, μπάζα ανατολικής προέλευσης.

OP
OP
S

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Αυτό υπήρχε και παλιότερα, ρε φίλε.

Κάτι υπερώριμες θείτσες (2) είχε, μπάζα ανατολικής προέλευσης.

η αγγελία γράφει υπό νέα δ/νση, μάλλον θα έχει ανανεωθεί το ρόστερ ;)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
φίλε μου, μάλλον το μπέρδεψες με το μασατζίδικο στην Ηρώων Πολυτεχνείου 85 ;)

Όχι, φίλε μου, στο 85 είναι μία (1) θείτσα μόνο.

Στο 8 ήταν δύο οι γριές.

Μιλάω για 1-2 χρόνια πριν.

Οι παλαιότεροι θυμούνται.

Το 8 είναι πριν το Δημοτικό Θέατρο, το 85 είναι στην απέναντι πλευρά, μετά το Δημοτικό Θέατρο.

Οκ;

OP
OP
S

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

Στο 8 ήταν δύο οι γριές.

Το 8 είναι πριν το Δημοτικό Θέατρο, το 85 είναι στην απέναντι πλευρά, μετά το Δημοτικό Θέατρο.

Οκ;

...οκ μάλλον έχεις δίκιο, ας ελπίσουμε τότε ότι η νέα δ/νση θα φέρει νεότερες και εμφανίσιμες λαδοκόρες :sunglasses:

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
675
Πόντοι
96

Στο 8 ήταν δύο οι γριές.

Οκ;

έχεις δίκιο. Υπήρχε παλιά και ήταν τελιωμένο κατάστημα. Ούτε τυφλός δεν πρέπει να πάταγε.

συνύθως δεν αλλάζει κάτι υπο νέα διεύθυνση. Μούφα το βλέπω

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
σε αυτο το μαγαζί δούλευαν όταν πρωτάνοιξε κάτι μίλφ από λέκκα,η βικτώρια και άλλη μία....μιλάμε για την απόλυτη γκρανοκατάντια!!!

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
195
Πόντοι
6
σε αυτο το μαγαζί δούλευαν όταν πρωτάνοιξε κάτι μίλφ από λέκκα,η βικτώρια και άλλη μία....μιλάμε για την απόλυτη γκρανοκατάντια!!!
Αυτο το μαγαζι πρωτολειτουργησε με την πολυ γλυκια Μαιρη ,μετα , οταν παντρευτηκε,  το πουλησε στις θειαδες που αναφερεις

OP
OP
S

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

το είπα και το έκανα :rockon: πήγα Πειραιά σήμερα το μεσημέρι και τίμησα το καινούριο κατάστημα. Καμια σχέση με τις παλιές γκρανοκαταστάσεις που αναφέραν οι συνάδελφοι...το κατάστημα έχει ανανεωθεί και είχε δύο πιπίνια και δύο μιλφ...εγώ πήρα το πιπίνι την Άννα-Μαρία 19 ετών με καβλέ φάτσα και σώμα λαμπάδα! Από υπηρεσίες πολύ καλή! :pipa1: :fuck1:

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.775
Πόντοι
6.555
το είπα και το έκανα :rockon: πήγα Πειραιά σήμερα το μεσημέρι και τίμησα το καινούριο κατάστημα. Καμια σχέση με τις παλιές γκρανοκαταστάσεις που αναφέραν οι συνάδελφοι...το κατάστημα έχει ανανεωθεί και είχε δύο πιπίνια και δύο μιλφ...εγώ πήρα το πιπίνι την Άννα-Μαρία 19 ετών με καβλέ φάτσα και σώμα λαμπάδα! Από υπηρεσίες πολύ καλή! :pipa1: :fuck1:
Υπηρεσιες ? τιμες ? μια απο τα ιδια η εχουμε κατι διαφορετικο? για τα δεδομενα του πειραια παντα μιλαω....

Επισκέπτης

Είχα βρεθεί για δουλειά Πειραιά και λέω δεν δοκιμάζω να δω τι λόγο βαράει το νέο μασατζίδικο. Εγώ επέλεξα το μιλφ Λάουρα μελαχρινό ψηλό με γαλανά μάτια.Οι υπηρεσίες που προσέφερε πολύ καλές και σε όλα τα επίπεδα μασάζ και :pipa1: :fuck1:. Αν βρεθώ και πάλι Πειραιά θα το ξανατιμήσω το ίδρυμα.

dhmosthenhs

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οκ ευχαριστω καμια προταση?

Επισκέπτης

επιτέλους άνοιξε στο Πειραιά ένα καινούριο μασατζίδικο :rockon: το βαρέθηκα πλεόν το Καραίσκου 88. Θα το επισκεφτώ αύριο και θα ποστάρω σχόλια για το επίπεδο των εργαζομένων κοριτσιών :rockon:

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
Υπηρεσιες ? τιμες ? μια απο τα ιδια η εχουμε κατι διαφορετικο? για τα δεδομενα του πειραια παντα μιλαω....

τελικα ειπα μια που ειναι κοντα μου να παω ,
οντως ειναι υπο νεα διευθυνση 3 μερες εχει ανοιξει ηταν 2 μεσα την δευτερη δεν την ειδα (μαλλον το μιλφ) εγω πηρα αννα μαρια 19 ρουμανακι ωραιο κορμακι μοσχομυρωδατο και μιλαμε γαμω τις πιπες τ ρ ε λ α θ η κ α α α α !!!!! το συνιστω 100% τιμουλα 80 φουλ προγραμμα
καλο βολι σε οποιον παει και περιμενουμε κριτικες
υγ : θα ξαναπαω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom