HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Αν και θα προτημουσα αντι το κινηση να γινει ΚΙΝΗΜΑ ;)
Κίνηση νομίζω είναι σωστότερο διότι παραπέμπει και στο γαμήσι...
Αν και θα προτημουσα αντι το κινηση να γινει ΚΙΝΗΜΑ ;)
Οι gay σαφως και θα ειναι με το μερος μας
Αφου θα νομιμοποιησουμε το γαμο τους
Προσωπικα, λεω να νομιμοποιησουμε και την υιοθεσια παιδιων, αλλα ισως αυτο παραειναι προωθητικο για να το αντεξει η εκλογικη μας βαση
Κίνηση νομίζω είναι σωστότερο διότι παραπέμπει και στο γαμήσι...
Επιπροσθετως, η λεξη "Κινημα" εχει πλεον βεβαρημενο ιστορικο μητρωο, κι ειναι φορτισμενη αρνητικα
Η "Κινηση" ειναι πιο αναλαφρη
Κατοχυρωνεται!
Τιθεται ως εναλλακτικη στο τραπεζι της διαβουλευσης και το ακολουθο σχημα:
Κοινοβουλευτικη Οργανωση Μπουρδελιαρηδων με Αποψη
Γιατί, μπήκαμε ήδη στην βουλή και δεν το πήρα πρέφα???
''κοκκινοφαναριώτες'' κάντο να περάσει από την λογοκρισία.Μα αυτη ειναι ολη η ουσια ρε φιλε..η λεξη μπουρδελιαριδες ΠΡΕΠΕΙ να ειναι στο ονομα
Μα αυτη ειναι ολη η ουσια ρε φιλε..η λεξη μπουρδελιαριδες ΠΡΕΠΕΙ να ειναι στο ονομα
Το "μπουρδελιάρηδων"
σε τίτλο κόμματος
δεν εγκρίνεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
Λάκη εσύ πρέπει να αναλάβεις το υπουργείο προστασίας του πολίτη κ το εθνικής άμυνας.-Ρε για να κατέβει κόμμα
περνάει από έλεγχο ....
λες να αφήσουν οιγαμιόληδεςαρμόδιοι
να περάσει τέτοιο όνομα ;;;;;;;
Λάκη εσύ πρέπει να αναλάβεις το υπουργείο προστασίας του πολίτη
Εγω ειλικρινα σε πιστευω
αγαπητε φιλε ας μην κρυβόμαστε πισω απο το δακτυλο μας.πιβολη ΑΟΖ εν προκειμενω)
(Παρεμπιπτοντως, μπορει στις στρατιωτικες δαπανες να εχουν γινει τραγικες ρεμουλες διαχρονικα, ΩΣΤΟΣΟ, μην υποτιματε την παρουσα ισχυ του στρατου μας. Οσο να πεις, ολο και κατι εμεινε, απο ολα αυτα τα κονδυλια...Ειμαστε σαφως πιο αδυναμοι απο την Τουρκια, αλλα οχι και ερμαια στις διαθεσεις της... Μπορουμε να σταθουμε πολυ αξιοπρεπως σε περιπτωση συρραξης
Φτασαμε να μιλαμε για ακρατο φασισμο και ναζιστικες τακτικες.... :SΈνα μέτρο θα έπαιρνα.
Την ίδρυση της ΕΘνικής Νεολαίας.
Από εκεί θα επιλέγονταν οι άριστοι
που θα στελέχωναν τα Τάγματα Ασφαλείας.
Στη συνέχεια,
θα άφηνες το αυτοκίνητό σου με ανοιχτά παράθυρα και τα κλειδιά επάνω στο Μεταξι
και τα κοσμήματά σου μαζί με μετρητά σε μπαλκόνι ισογείου στον Άγιο Παντελεήμονα
χωρίς να κλαπούν.
μα φιλε μου ο κοσμος εχει βογκηξει πια απο τις ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ.....Φτασαμε να μιλαμε για ακρατο φασισμο και ναζιστικες τακτικες.... :S
Παντως ασχετα με την τοποθετηση σου ....μα φιλε μου ο κοσμος εχει βογκηξει πια απο τις ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΚΡΙΔΕΣ.....
που καθολου φασιστοειδη δεν ειναι.....
καθολου δεν θυμιζουν τον ΧΙΤΛΕΡ (ΓΑΠ) τους γκαουλαιτερ (ΜΠΕΝΥ - ΛΟΒΕΡΔΟΣ) και τις φραου (ΔΙΑΝΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ)΄.
καθολου δεν θυμιζουν ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ και τους λοιπους συμοριτες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλέ μου φιλε γιατι να μου κανει εκπληξη. αυτα δεν γραφω. κακεκτυπο του χιτλερ περιμενουμε να δουμε ,αντιγραφη των γεγονοτων που ηδη ειδαμε.Παντως ασχετα με την τοποθετηση σου ....
Οταν η δημοκρατια φτανει σε τετοια επιπεδα τοτε ευνοουνται τα ακρα..... Αναγκαστικα !!!!!
Μην σου κανει εκπληξη αν δεις καμια χρυση αυγη στην βουλη μεθαυριο....