Νέα

Νεο κομμα με αμεση προταση εξοδου απο την κριση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα ψηφιζατε το κομμα αυτο?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 42 63,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 24 36,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    66
OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Θα συμφωνησω μονο στο οτι οι οποιες εργασιες γινοταν και πριν ερθουν οι ξενοι απο τους ελληνες....
Πως χτιστηκαν τοσες πολυκατοικιες και δημοσια εργα το 60-70-80-90 ?
Απλα θα ξεμαθουν και θα ξεκινησουν να εργαζονται οπως παλια.......

Εγω δεν ειπα πως δεν θα γινει η προσαρμογη στα νεα δεδομενα
Αμα φτασουν ολοι να πεινανε, ε, καποιοι θα πανε να δουλεψουν κι οικοδομη, κι ας εχουν 5 πτυχια και 7 μαστερ
Ωστοσο, μεχρι να γινει η προσαρμογη, η οικονομια θα πιασει πατο
Γιατι θα εχουν ακομα 5-6 χιλιαρικα στην ακρη οι γονεις του καθενος για τον τρεφουν, εκεινος δεν θα πηγαινει να δουλεψει σε χειρωνακτικες δουλειες οσο μπορει να βασιζεται σ'αυτα τα φραγκοδιφραγκα, ολες οι χειρωνακτικες δουλειες θα παρουσιασουν μεγαλες ελλειψεις ανθρωπινου δυναμικου και θα τιναχτουν στο αερα για καποιο διαστημα
Τις δεκαετειες που αναφερεις, οι πτυχιουχοι δεν ηταν οσοι ειναι σημερα
Επισης, δεν ειχαν μαθει οι νεοι να ζουν μεσα στην ανεση, και ειχαν τη σωματικη διαπλαση και την ικανοτητα να κανουν βαριες δουλειες.
Το να τους πεταξεις απο τη μια μερα στην αλλη, απο το γραφειο στο γιαπι, καταλαβαινεις οτι ειναι κατασταση ΣΟΚ για την οικονομια

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
12) Εξορία στα φασιστοειδή,και τους φιλοχουντικούς.....

Και σε ψηφίζω
Υπάρχουν ακροαριστεροί οι οποίοι πρέπει ΚΑΙ αυτοί να πάρουν τον πούλο.

Τα άκρα είναι άκρα. Δεν τα βάφεις ότι χρώμα θέλεις εσύ.

Όσο κακά παιδάκια είναι οι χρυσαυγίτες, άλλο τόσο (μην πω και παραπάνω) είναι και οι ακροαριστεροί. Η λογική "ντόπιοι και μετανάστες" έχει καταντήσει εμετική, όσο και οτι οι έλληνες είναι απόγονοι του Λεωνίδα...

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Πολύ σωστά.....οι σημερινοί είναι εντελώς για τον πούτσο,και το μόνο που ξέρουν είναι να κάνουν λάικ μέσω φβ.....και αυτό το θεωρούν επανάσταση...

Μία σωστή πρόταση στις 1000 μαλακισμένες προτάσεις που θα πει;

Σημασία,έχει η πλειοψηφία των απόψεών του να είναι σωστές....μαλακία θα πει εξ'άλλου...άνθρωπος είναι....αλλά όχι και να το κάνει επάγγελμα,όπως οι φιλοχουντικοί,οι παπαδοπουλάκηδες (ναι,δυστυχώς υπάρχουν ακόμα και σήμερα "φαν" αυτού του μουνόπανου) και λοιποί ακροδεξιοί,εθνικομαλάκες ;)

Ναι, γιατί ο σκατόψυχος άκουσε τον μπαμπά του και τους έστειλε εξορία στο ... Παρίσι και όχι στον πάτο της θάλασσας.

Και γύρισαν οι "εθνάρχες" και μας γάμησαν τις ψυχές και τα όνειρα.

Και επειδή δεν θέλω να στέλνω διάφορα:

1) Στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ Ελλαδάρα που ζούμε, θα αργήσουμε να κάνουμε εκλογές...άρα το κόμμα (χαχαχα) έχει δρόμο. Μην αγχώνεστε.

2)Υπάρχει κάποια ελπίδα στο "Δημιουργία Ξανά". Ψάξτε το λίγο σοβαρά αν μπορείτε. Κάτι έχουν να πουν...

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Το βάρυνα πολύ το κλίμα???

ΣΟΡΡΥ.

Πάμε πάλι με το μακρύ μας και το κοντό μας... :grin: :grin: :grin:

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ναι, γιατί ο σκατόψυχος άκουσε τον μπαμπά του και τους έστειλε εξορία στο ... Παρίσι και όχι στον πάτο της θάλασσας.

Και γύρισαν οι "εθνάρχες" και μας γάμησαν τις ψυχές και τα όνειρα.

Και επειδή δεν θέλω να στέλνω διάφορα:

1) Στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ Ελλαδάρα που ζούμε, θα αργήσουμε να κάνουμε εκλογές...άρα το κόμμα (χαχαχα) έχει δρόμο. Μην αγχώνεστε.

2)Υπάρχει κάποια ελπίδα στο "Δημιουργία Ξανά". Ψάξτε το λίγο σοβαρά αν μπορείτε. Κάτι έχουν να πουν...

Κοιτα, εγω δεν διαφωνω στο γενικο τους πλαισιο, αλλα νομιζω οτι το δικο μου προγραμματακι ειναι ΠΟΛΥ ανωτερο
Διοτι ειναι πιο συγκεκριμενο, πιο απτο, πιο ευαισθητο κοινωνικα
Παντως, καλα τα λενε κι αυτοι. Δηλαδη, θα μπορουσα να συνεργαστω μαζι τους εκλογικα  :2funny:
Θα το πουμε ΚΟΜΜΑ: ΔΗΜΙΟΥΤΡΓΙΑ ΞΑΝΑ

mihail56

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Όχι μόνο φυματίωση.
Έχουν και ... λέπρα ...

Μεγαλύτερη αρρώστια απ'το να'σαι ακροδεξιός και πατριώτης δεν υπάρχει φίλε!

Πάρε εσένα και τους όμοιούς και τραβάτε για εξορία......στην Ελλάδα! :2funny:

Γιατί οι υπόλοιποι θα φροντίσουμε να φύγουμε,και εσείς θα κάτσετε εδώ,και θα δουλεύετε σαν τα σκυλιά για να βγάζετε 1 € την ώρα.....αλλά τουλάχιστον θα μείνετε στην κωλοχώρα σας...κάτι δεν είναι κι αυτό,έτσι; ;)

Ετοιμάσου λοιπόν από το Σεπτέμβρη που το οδοντιατρείο σου θα το πάρει ο μαύρος που ερχόταν στην καφετέρια όπου έπινες αραχτός τον φραπέ σου,και σου έλεγε να αγοράσεις CD....να έρθεις εσύ στη θέση του μαύρου,και να πουλάς CD.....χαχαχαχ :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Mαυρος οδοντιατρος?????????????

τωρα ειναι που δεν θα παταω σε οδοντ/ο

Επισκέπτης
Mαυρος οδοντιατρος?????????????

τωρα ειναι που δεν θα παταω σε οδοντ/ο

Ο Αβράμης όμως θα γουστάρει τρελά ....

κάθε μέρα θα πηγαίνει για καθάρισμα και στίλβωση δοντιών ....

θα του λέει
"με την πέτσινη γυάλισέ μου τα δόντια ... με την πέτσινη ..."

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

θα του λέει
χαχαχ
τι μαλακας εισαι

mihail56

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16

θα του λέει

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εύχομαι να σε σκοτώσει το παιδί σου όταν μεγαλώσει

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
Eγω δεν ετοιμαζομαι να ψηφισω κανεναν (εκτος απο το ΚΟΜΜΑ φυσικα)
Ωστοσο, μπορω με απολυτη ευθυτητα να σου πω οτι ΟΟΟΟΟΟΛΑ τα παραπανω που ανεφερες, σε καμια περιπτωση δεν αποτελουν δημοκρατικη εκτροπη
Αποτελουν απλα εκτροπη απο την αισθητικη και τη λογικη
Αλλα δημοκρατικη εκτροπη, οχι.
(Για να ξερουμε και τι λεμε)
αρα λοιπον καλα τα εκαναν τα παιδια και εμεις τα παρενοχλούμε......
σε λυπάμαι προσωπικα για την τσιχλα που εβαλε στο μυαλο σου η οικογενεια ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
σε λυπάμαι ειλικρινα γιατι διατυμπανιζεις οτι ανηκεις στις δηθεν "προοδευτικες¨ δυναμεις αυτου του δυσμοιρου τυόπου, αυτες που ζήτησε και ο Γεωργακης να τον ψηφίσουν...........
δεν νονμιζω οτι χρειαζεται κατι αλλο να γραψω.....
α! ξεχασα να σου πω οτι και Ο ΣΤΑΛΙΝ στις εκκαθαρισεις τα ιδια ακριβως εγραφε και ελεγε...
"ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ" συνεπώς ρωτα τους πατερουληδες στη ΡΩΣΣΙΑ να σου τι μαλκακια εγραψες.......

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
Μεγαλύτερη αρρώστια απ'το να'σαι ακροδεξιός και πατριώτης δεν υπάρχει φίλε!

Πάρε εσένα και τους όμοιούς και τραβάτε για εξορία......στην Ελλάδα! :2funny:

Γιατί οι υπόλοιποι θα φροντίσουμε να φύγουμε,και εσείς θα κάτσετε εδώ,και θα δουλεύετε σαν τα σκυλιά για να βγάζετε 1 € την ώρα.....αλλά τουλάχιστον θα μείνετε στην κωλοχώρα σας...κάτι δεν είναι κι αυτό,έτσι; ;)

Ετοιμάσου λοιπόν από το Σεπτέμβρη που το οδοντιατρείο σου θα το πάρει ο μαύρος που ερχόταν στην καφετέρια όπου έπινες αραχτός τον φραπέ σου,και σου έλεγε να αγοράσεις CD....να έρθεις εσύ στη θέση του μαύρου,και να πουλάς CD.....χαχαχαχ :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
αγαπητε φιλε γιατι κουραζεσαι να γραφεις ?????????????
ολα αυτα που λες μας τα διδαξε η οικογενεια ΠΑΠΠΑΝΔΡΕΟΥ (παππους Γυιος Εγγονος) αντιλαμβανεσαι αν και ανεπιδεχτοι μαθησης εχουμε φτασει πια σε επίπεδο PHD.
ξεπερασαμε και τον ΧΟΤΖΑ. μαθαμε να ζουμε με συνταξεις 0 + 0 (ατελείωτε ΑΡΣΕΝΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΗΜΙΤΗ).
και φυσικα θα κατσουμε στην ΕΛΛΑΔΑ.
λυπάμαι οχι στην ΕΛΛΑΔΑ του καφενε που μεδγαλωσες και μεγαλ΄ωνεις εσυ και οι υπόλοιπες προοδευτικες δυναμεις του τόπου.
ΟΧΙ εμειςσ εκει που μαθαμε. στη δουλεια χωρις "γκαουλαιτερ και γλυψιματιες και λαμογια και λοιπους απατεωνες" αναφερομαι στις δικες σας ειδικότητες.!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
αρα λοιπον καλα τα εκαναν τα παιδια και εμεις τα παρενοχλούμε......
σε λυπάμαι προσωπικα για την τσιχλα που εβαλε στο μυαλο σου η οικογενεια ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
σε λυπάμαι ειλικρινα γιατι διατυμπανιζεις οτι ανηκεις στις δηθεν "προοδευτικες¨ δυναμεις αυτου του δυσμοιρου τυόπου, αυτες που ζήτησε και ο Γεωργακης να τον ψηφίσουν...........
δεν νονμιζω οτι χρειαζεται κατι αλλο να γραψω.....
α! ξεχασα να σου πω οτι και Ο ΣΤΑΛΙΝ στις εκκαθαρισεις τα ιδια ακριβως εγραφε και ελεγε...
"ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ" συνεπώς ρωτα τους πατερουληδες στη ΡΩΣΣΙΑ να σου τι μαλκακια εγραψες.......

Ρε μαλακα, εισαι τρελος ή απλα μαλακας?
Ποιος Σταλιν μου λες? Γαμω τον ταφο του Σταλιν
Ποιον Παπανδρεου μου λες? Γαμω αυτον κι ολο του το σοι, πεθαμενο και ζωντανο.
Εβγαλες ενα αυθαιρετο συμπερασμα πως ειμαι ΠΑΣΟΚ ενω δεν ειμαι, ουτε φυσικα ψηφισα αυτο τον καραγκιοζη, που κανονικα θα επρεπε να φοιτει σε ασυλο για διανοητικα λειψους

Δημοκρατικη εκτροπη- στο ΞΑΝΑΛΕΩ- δεν υπαρχει.
Αυτα ειναι μαλακειες των Καμμενων, των Παπαγιαννηδων, των Τραγκων, των Κοτρωτσων κι ολου αυτου του δεξιου συρφετου, που αφου πρωτα εκανε τις μπαζες του τοσα χρονια, τωρα παει να πηδησει εξω απο το πλοιο την ωρα της κρισης
Και καταγγελει, δηθεν.
Ρε ουστ! Κατακαθια...
Μια ζωη ψευτοπατριωτισμος, κουτοπονηρια, επαρχιωτισμος, φανφαρα και ασχετοσυνη.
Αυτη ειναι η δεξια.
Καταγγελει το "κεφαλαιο" και τον "καπιταλισμο", που ειναι η βασικη της ιδεολογια απο τα γεννοφασκια της... Για τετοιο καιροσκοπισμο μιλαμε

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
Εβγαλες ενα αυθαιρετο συμπερασμα πως ειμαι ΠΑΣΟΚ ενω δεν ειμαι, ουτε φυσικα ψηφισα αυτο τον καραγκιοζη, που κανονικα θα επρεπε να φοιτει σε ασυλο για διανοητικα λειψους

Αυτα ειναι μαλακειες των Καμμενων, των Παπαγιαννηδων, των Τραγκων, των Κοτρωτσων κι ολου αυτου του δεξιου συρφετου, που αφου πρωτα εκανε τις μπαζες του τοσα χρονια, τωρα παει να πηδησει εξω απο το πλοιο την ωρα της κρισης
Και καταγγελει, δηθεν.
Ρε ουστ! Κατακαθια...
Αυτη ειναι η δεξια.
Καταγγελει το "κεφαλαιο" και τον "καπιταλισμο", που ειναι η βασικη της ιδεολογια απο τα γεννοφασκια της... Για τετοιο καιροσκοπισμο μιλαμε
ρε γελοιε δεν ξερεις και να διαβαζεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ. και θες να εκφραζεις αποψη για την ΕΛΛΑΔΑ χοντροκεφαλε.
διασβασε καταλαβε και μετα μιλα.
οταν βιαζεσαι χοντροκεφαλε θα την κανεις την πιπα οπως και την εκανες !!!!!!!!!!!!!
οσο για τα γαμησια που αναγγελεις ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μου ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟ εως καθόλου σε κοφτω.........

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ειρήνη ημίν ! ! !

Γιατί θα σας σηκώσω και θα σας στείλω τον Iωσήφ να βάλει τάξη...

Συνημμένα

• Aleka 11.jpg
    Aleka 11.jpg
    7,1 KB · Εμφανίσεις: 20
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

Και καταγγελει, δηθεν.
Ρε ουστ! Κατακαθια...
Αυτη ειναι η δεξια.

συμφωνω με την επισυμανση οτι οι τραγκες δεν ειναι δεξιοι επι της ουσιας...ανθρωποι χωρις ιδεολογικη καταρτιση και ηλιθιοι... ξερεις ομως ποσους τετοιους μπορεις να βρεις στην αριστερα...;

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
συμφωνω με την επισυμανση οτι οι τραγκες δεν ειναι δεξιοι επι της ουσιας...ανθρωποι χωρις ιδεολογικη καταρτιση και ηλιθιοι... ξερεις ομως ποσους τετοιους μπορεις να βρεις στην αριστερα...;

Ναι, προφανως!
Μα κατ' αρχας ενα τεραστιο κομματι της παλιας αριστερας, ειχε εθνικιστικα χαρακτηριστικα ασχετα με τον πυρηνα της αριστερης ιδεολογιας
Μικης, Γλεζος, Παπαρηγα, γενια Πολυτεχνειου κ.ο.κ...
Αυτη η "στρεβλωση" συνεβη λογω ΕΑΜ και Εθνικης Αντιστασης. Δηλαδη, τυχαια, μεσα απο ιστορικα γεγονοτα, κι οχι βασει ιδεολογιας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom