planitarhis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δοκάρι ...
ξερω ναι ,
ποιος αποπροσανατολιζει ποιον κατ'εσε ?
ειμαστε παντου ρε..το πως σε υπουργικα κτηρια πρεπει να υπαρχει μια σειρα στο πως ενα απλο δεμα φτανει επανω στον υπουργο.
μα ειναι αναρχοκουμουνιστης εισοδηματιας εκ παρισιων...συγχαρητηρια για το δικο σου δασκαλιστικο υφος..του στυλ ''τα ξερω ολα ενω οι υπολοιποι ειστε μαλακες''....
κλασσικα,αλλαζονικο κι υπεροπτικο στυλακι....
το στυλάκι μου σε χαλάει περισσότερο ή η κοινωνία που ζεις ρε χαιβάνι;συγχαρητηρια για το δικο σου δασκαλιστικο υφος..του στυλ ''τα ξερω ολα ενω οι υπολοιποι ειστε μαλακες''....
κλασσικα,αλλαζονικο κι υπεροπτικο στυλακι....
πλέ άρχισε το κλαψομούνιασμα πριν αλέκτωρ.....μα ειναι αναρχοκουμουνιστης εισοδηματιας εκ παρισιων...
ακομη και ο "Θεος" ο ΠΠος ωχρια μπροστα του...
Δεν είναι αυτό το θέμα!!!
Το θέμα είναι να μην υπάρξει τέτοιο δεματάκι!!!
ναι και το WTC η μαφία της Νέας Υόρκης το κατεδάφισε.Εγώ λέω πως δεν είναι τρομοκρατική επιθεση αλλά χτύπημα "νονών".
το υπερανω φασιστικο στυλακι σου που κρινεις τους παντες λες και τα ξερεις ολα εσυ κι οι υπολοιποι ειναι μαλακες και δεν εχουν γνωμη..η οσοι εχουν αλλοι γνωμοι απο τη δικη σου δεν πρεπει να την εχουν....το στυλάκι μου σε χαλάει περισσότερο ή η κοινωνία που ζεις ρε χαιβάνι;
και στην τελική τι σε πειράζει περισσότερο;
να είσαι, ή να σε λέω πούστη;
το υπερανω φασιστικο στυλακι σου που κρινεις τους παντες λες και τα ξερεις ολα εσυ κι οι υπολοιποι ειναι μαλακες και δεν εχουν γνωμη..η οσοι εχουν αλλοι γνωμοι απο τη δικη σου δεν πρεπει να την εχουν....
αυτο σας καιει μια ζωη αμοιβαδες..εισοδηματιας εκ παρισιων...
οχι μονο εσυ!ποιός έχει γνώμη και την τεκμηριώνει;
ο μέμος;
ο λάκης;
ααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχααχαχαχαχα
συνέχισε.
Παπάρια,θα γυρίσει πίσω ο νεκρός;;;πως δεν ειναι αυτο το θεμα?? ειναι κ αυτο το θεμα της απλης παραιτησης...
Πράγματι!Ασχετο... βρεχει????