1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
γιατι ως γνωστον εισαι πανω απο ολα δημοκρατης!
όχι.
εσύ το λες αυτό.
εγώ έχω δηλώσει δημοσίως αναρχοκομμουνιστής.
γιατι ως γνωστον εισαι πανω απο ολα δημοκρατης!
Από όταν βγήκε το Πασόκ όλη η κυβέρνηση!!!Να ρωτησω κατι ρε παιδια?? Ο Χρυσοχοϊδης δεν πρεπει να παρετηθει αυτην την στιγμη??
αμαν αμαν!!!πλακωσαν και τα ΚΝΑΤ!!!!!
παιδια με το να πηδαμε τους υπασπιστες και τα γραναζια τους
δεν γινεται τιποτα.....
φατε κανα κεφαλι.....
ετσι και αλλιως την ζωουλα του, την εζησε ΠΑΧΥΛΑ
φατε κανα κεφαλι να γινει αισθηση σε ολο τον κοσμο...
ρε γιατι δεν εσκασε στα ποδαρακια του μιχαλακη.....
ρε γιατι δεν εσκασε στα ποδαρακια του μιχαλακη.....
χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαα!!!!!καλοοοο!!!!
παντως χαλαρωστε ολοι ρε παιδια..μιλαμε οτι χαθηκε ανθρωπινη ζωη!!εχετε συνηδητοποισει τι σημαινει αυτο???και για ποιο λογο χαθηκε???για να κανουν καποιοι ''αγωνα'' κρυμενοι πισω απο την ασφαλεια ανωνυμου κτυπηματος???
αληθεια ποια η διαφορα απο την δολοφονια του Αλεξη????
Από όταν βγήκε το Πασόκ όλη η κυβέρνηση!!!
εεεεεεεε;Κατσε ρε φιλε, 2η θανατηφορα επιθεση μετα απο αυτην στην τραπεζα στην Σταδιου σε 1 μηνα
Που θα πάει??
Να σου θυμίσω πόσες έγιναν επί 17Ν;;;Κατσε ρε φιλε, 2η θανατηφορα επιθεση μετα απο αυτην στην τραπεζα στην Σταδιου σε 1 μηνα
ακριβως αυτο ρε μαγκα!!!ποσοι σκοτωνονται καθημερινα??ε και??τι κανετε γι αυτο??που ειναι τα μανιφετσα σας???τα στανταρ κλισσε και τα copy paste κειμενα σας για επαναστασεις και κοινωνικες αλλαγες,μαχες με το συστημα και πουτσες μπλε???ξεκολλατε και δειτε τα πραγματα οπως εχουν...παιζετε το παιχνιδι τους...πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
ψάξε και πες μας πόσοι έλληνες πεθαίνουν από τροχαία......
και κόφτε τη μαλακία με τα αχ βαχ βουχ και ωιμέ....
υποκρισία κοινωνική της πλάκας.
ΑΜΑ είσαστε όντως ανθρωπιστές θα είχατε κάνει πόλεμο να σταματήσουν οι καρμανιόλες στους δρόμους....
αλλά εκεί δεν μας υποδεικνύει ο χατζηνικολάου ΠΟΣΟ ΑΙΣΧΟΣ και στυγνή δολοφονία είναι να κινείσαι σε στροφή με αντίθετη κλίση.......
δε γαμιόμαστε λέω γω ανθρωπιστές ΤΗΣ AGB.....
εεεεεεεε;
είναι το ίδιο;
εδώ μιλάμε για στόχευση και προμελέτη για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ.
σε εκλογές.
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
ψάξε και πες μας πόσοι έλληνες πεθαίνουν από τροχαία......
και κόφτε τη μαλακία με τα αχ βαχ βουχ και ωιμέ....
υποκρισία κοινωνική της πλάκας.
ΑΜΑ είσαστε όντως ανθρωπιστές θα είχατε κάνει πόλεμο να σταματήσουν οι καρμανιόλες στους δρόμους....
αλλά εκεί δεν μας υποδεικνύει ο χατζηνικολάου ΠΟΣΟ ΑΙΣΧΟΣ και στυγνή δολοφονία είναι να κινείσαι σε στροφή με αντίθετη κλίση.......
δε γαμιόμαστε λέω γω ανθρωπιστές ΤΗΣ AGB.....
Στην εργασία σου κανείς δεν θα θελήσει.κατσε ρε φιλε, εαν μια στοχευμενη κ προμελετημενη επιθεση σε ΥΠΟΥΡΓΟ γινεται τοσο ευκολα, φαντασου στην εργασια σου, στο μετρο κλπ ποσο ευκολα μπορει να γινει
ποιοί είμαστε εμείς και ποιοί είσαστε εσείς;ακριβως αυτο ρε μαγκα!!!ποσοι σκοτωνονται καθημερινα??ε και??τι κανετε γι αυτο??που ειναι τα μανιφετσα σας???τα στανταρ κλισσε και τα copy paste κειμενα σας για επαναστασεις και κοινωνικες αλλαγες,μαχες με το συστημα και πουτσες μπλε???ξεκολλατε και δειτε τα πραγματα οπως εχουν...παιζετε το παιχνιδι τους...
αυτο ακριβως λεω κι εγω ρε φιλε..αλλα αλλα λογια να γαμιομαστε εδω μεσα...κατσε ρε φιλε, εαν μια στοχευμενη κ προμελετημενη επιθεση σε ΥΠΟΥΡΓΟ γινεται τοσο ευκολα, φαντασου στην εργασια σου, στο μετρο κλπ ποσο ευκολα μπορει να γινει
όχι.
εσύ το λες αυτό.
εγώ έχω δηλώσει δημοσίως αναρχοκομμουνιστής.