ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Τα οποια σε περιπτωση "στραβης"(κακη ωρα..) εχουν διαφορετικη τυχη απο ενος αλλου,που μαζευει σφαιρες και μολοτωφ
απο τον δρομο
ακουω. τι γνωριζεις?
Τα οποια σε περιπτωση "στραβης"(κακη ωρα..) εχουν διαφορετικη τυχη απο ενος αλλου,που μαζευει σφαιρες και μολοτωφ
απο τον δρομο
μα έτσι κατασκευάζεται το σύστημα.Τα οποια σε περιπτωση "στραβης"(κακη ωρα..) εχουν διαφορετικη τυχη απο ενος αλλου,που μαζευει σφαιρες και μολοτωφ
απο τον δρομο
μα έτσι κατασκευάζεται το σύστημα.
μη ξεχνάς από τα γεννοφάσκια μου σε τέτοιο μεγάλωσα. αλλο εαν δε μπορεσα να ενταχθώ.
ακουω. τι γνωριζεις?
Δηλαδή τί πρέπει να κάνεις κάποιος που έχει,δωρεά στην εκκλήσια ή να τα κάψει;;;ναι αλλα καλα τρως τους καρπους και συ, γιε του "μαντελη" αααααααααχαχαχααχ
που το'δες αυτό ρε φιλόσοφε?Δηλαδή τί πρέπει να κάνεις κάποιος που έχει,δωρεά στην εκκλήσια ή να τα κάψει;;;
Εχετέ μία χαζή τάση να μπερδεύεται πολιτική με θρησκεία!!!
Στο επιχείρημα ότι όταν κάποιος δεν πειναεί δεν είναι καλός αριστερός!!!που το'δες αυτό ρε φιλόσοφε?
Περιμενεις να σου πω εδω;
Ελικρινα ρωταω...
Aεί πνίξου,καθαρός είμαι!!!
Φοράω μπρατσάκια, δεν πνίγομαι με τίποτα.Aεί πνίξου,καθαρός είμαι!!!
με την θρησκεία τι σχέση έχει?Στο επιχείρημα ότι όταν κάποιος δεν πειναεί δεν είναι καλός αριστερός!!!
με την θρησκεία τι σχέση έχει?
Εντάξει καλά ξέφυγα λίγο!!!με την θρησκεία τι σχέση έχει?
ο αρης τι σχεση εχει με τη θρησκεια
όταν μιλάς για τους ΑΡΗΔΕΣ θα χρησιμοποιείς κεφαλαία βρωμοκιούσπαο αρης τι σχεση εχει με τη θρησκεια ρε πουσταρη?
ααααααχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα