Νέα

Νεκρός στο χτύπημα στο γραφείο του Χρυσοχοϊδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prowler7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ελα δω ειμαι. λεγε, του χρωσταω ενα στησιμο του ζορζ απο προχτες  :grin:

το ποστ παντως ειναι πεντακαθαρο, αν μου πεις παλι οτι κανω υποθεσεις θαρθω να σε νεροπιστολιασω με νερο καταψυκτη στο λεω

Εγω να πω;
 Εσυ ειχες απορια,μου εκανες δυο προσωπικες ερωτησεις και σου εδωσα δυο απαντησεις που θελω
 να πιστευω οτι θα τις κανω και πραξη (η πουτανα η ζωη,δεν ξες πως τα φερνει καμμια φορα..)

Απο εκει και περα,μετα τις απαντησεις δηλαδη,τις πηρες και τις "εμπλεξες" με ενα προηγουμενο
 ποστ μου και γινανε μαλλια και οι απαντησεις μου και η εννοια του ποστ που απαντουσα σε αλλον

Παμε λοιπον από την αρχη
Ο Alfistas ελεγε διαφορα (και καλα εκανε,την γνωμη του ελεγε..)αλλα καπου διαφωνησα,στο υπογραμμισμενο

πλακα κανεις??? δεν βλεπεις τις ριζικες αλλαγες που εχουν γινει στην δομη του κρατους και την δικαιοσυνη? το βρηκαμε το προβλημα!! πεθανε ενας ανθρωπος της διπλανης πορτας και τα βληματα νομιζουν οτι χτυπησαν το κατεστημενο.αντε βγαλε ακρη τωρα

Του απαντησα οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ απλος ανθρωπος,απλος Πολιτης,ενας "ανθρωπος της διπλανης πορτας" ενας αστυνομικος υποδιευθυντης,υπασπιστης Υπουργου...πως να το κανουμε,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....

επειδη επιμενεις
 Το μυαλο σου τρυπησε και κατουραει σαλια

Ειναι ο νεκρος ο ανθρωπος της διπλανης πορτας
 αξιωματικο της αστυνομιας;

αντε πιες κανα ηρεμηστικο να σου φυγει η θολουρα
 και μην μου αρχισεις τις πιπες περι οικογενειας
 Θα σενιαριστουν και τα τρισεγγονα του που εμεις θα πληρωνουμε γαι μια
 ζωη

ανθρωπος της διπλανης πορτας ειναι ο εργαζομενος που εχασε την ζωη
 του σε δημοσιο δρομο-παγοδρομιο πηγαινοντας με το παπακι στην δουλεια
 του,ο φιλος μου που αφησε την ζωη του  στην παρατεταμενη δεξια
 ακριβως στο Κιατο στην Κορινθου-Πατρων,ανθρωπος της διπλανης πορτας
 ειναι εκεινος που χανει την ζωη του απο υπευθυνοτητα ενος αναλγητου
 Κρατους δολοφονου

αει κλαψε παραπερα η τραβα καμμια βολτα Ευρωπη να δεις πως ειναι τα
 κρατη,πως ειναι οι πολιτες,πως αντιμετωπιζονται οι ανθρωποι της
 διπλανης πορτας και μετα μας λες για ενα εντεταλμενο βρωμοσκυλο που
 σε ωρα υπηρεσιας και φυλαξης ενος αλλου βρωμοσκυλου,ανοιξε το ΛΑΘΟΣ
 δεμα!!!!!

φευγοντας σφουγγαρισε τα κλαματα σου,θα γλιστρησουμε

Εκει ακριβως μπαινεις στην κουβεντα,κανοντας μου μια ερωτηση

οχι? υπαρχει απαγορευτικο σε αγορα ή ενοικιαση σε αστυνομικο στη γειτονια σου? ορισμενες φορες αδυνατω να σε καταλαβω

Σου απαντω (σε εντονο υφος ειναι η αληθεια,αλλα χωρις ιχνος προσωπικης αντιπαραθεσης μεταξυ μας...)
 και σε συναρτηση με το προηγουμενο ποστ μου

δεν μου λες και εσυ γκορντον σπεις πινεις;

δηλαδη ειναι καθημερινος απλος ανθρωπας ο υπασπιστης ενος υποργου;
 Την ιδια αντιμετωπιση εχουμε εμεις οι κοινοι πολιτες απεναντι σε
 οποιαδηποτε εξουσια με αυτον;
 Δηλαδη εμενα που μου κανανε μηνυση για την συρματοπλεξη στο χτημα,
 αυτουνου θα του εκαναν,κοτζαμ υπασπιστη υπουργου;

Οσο περι αποκαταστασης τρισεγγονων ειναι γνωστο απο παλια το μανιατικο
 τηλεγραφημα απο το χωριο προς τον ξαδελφο που δουλευε αστυνομια

"Κυρια Παπαρ-ακου τεκνοποιησε αρρεν τεκνο,στοπ.
  παρακαλω οπως φροντισετε δια την αποκαταστασιν,στοπ"

η δικια μου θα δινει εξετασεις μια ζωη
 οι δικοι του θα μπουν απο το παραθυρο,ειδικα τωρα που ειναι θυμα
"τρομοκρατιας"

Δειχνεις να καταλαβες την αποψη μου οτι ενας αστυνομικος υποδιευθυντης και υπασπιστης Υπουργου δεν ειναι και το καλυτερο δειγμα ενος "ανθρωπου της διπλανης πορτας",δηλαδη ενος καθημερινου ανθρωπου και με ρωτας προσωπικα,δυο υποθετικες ερωτησεις....

δε πινω. οκ διευκρινηση.

1. αυτα που λες ισχυουν για τον υπασπιστη του υπουργου ή για οποιοδηποτε αξιωματικο της αστυνομιας?
2. αν σου δινανε την επιλογη να πεθανεις και να περασει οπουδηποτε της επιλογης της η κορη σου θα πεθαινες? αν ρωταγαν τη κορη σου θα το διαλεγε?

Σου απαντω,υποθετικα παντα,τι θα προσπαθησω να πετυχω στο μεγαλωμα του παιδιου μου και το αν ισχυουν οσα λεω ΜΟΝΟ
 για τους αξιωματικους (τους απλους μπατσους δεν τους συμπεριλαμβανω ..)

1.Για καθε αξιωματικο της Αστυνομιας και ειδικα για υπασπιστες
   υπουργων ακομα περισσοτερο
...(μην το επεκτεινω και στους απλους
   αστυνομικους..)

2.Αδελφε δεν την μεγαλωνω για να πεθανω εγω να βρει δουλεια ή
   Πανεπιστημιο εκεινη.Την μεγαλωνω για να μαθει να πολεμαει μοναχη
   της,να "πλενει την μπουγαδα" μονη της και οταν δυσκολευεται να
   ανατρεχει στις εμπειριες απο την ζωη
   του πατερα της,την (οποια)γνωση του,της Αρχες του και την πορεια του
   στην ζωη...

Απο οτι φαινεται,κατι δεν σου εδωσα να καταλαβεις και μπλεκεσαι (γνωμη μου αυτο..) και μου λες πραματα
 που δεν ειπα

μαλιστα. ενω οι μπατσοι τα μεγαλωνουν τα παιδια τους με το σκεπτικο να πεθανουν και να μπουν πανεπιστημιο τα παιδια τους. μαλιστα. ειναι ντεφακτο επισης οτι θα μπουν στο πανεπιστημιο ετσι οπως ακριβως το λες. μαλιστα. επισης το να μπει το παιδι οποιουδηποτε πεθανει στο πανεπιστημιο ειναι και γαμω τις εξασφαλισεις. μαλιστα παλι.
τι φυτευεις στον κηπο?

αυριο τα υπολοιπα καθοτι εχουμε και εξοδο. τσιου

Μιλας για μπατσους εγω για αξιωματικους και υπασπιστες

Τωρα εαν δεν ημουν σαφης,τι θελεις να σου εξηγησω;
 Κουβεντολοι δηλαδη να γινει....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
αντε ρε γκαμπαααααααααααααααααααααααααααααααααααα

γαμησου,λαχανιασα,εχυσα και τον καφε
ουφ...πολυ ψαξε και κοπυ πειστ
πως μπορει εκεινος ο μεμας με τα σεντονια του;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μην ζηλεύεις. Και ο rainman μετρούσε με μια ματιά 2500 οδοντογλυφίδες αλλά ήταν ηλίθιος

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εγω να δεις, γαμω. τεσπα.
λοιπον παμε παλι. αλλα νταλλα της παρασκευης το γαλα μπραδερ, εντελως ξεκαθαρο το τελευταιο μου ποστ με τις παραθεσεις, ενα προς ενα. και τωρα μου τα γυριζεις παλι. μια προς μια ηταν η παραθεση μου, δε δικαιολογεισαι να μου λες ουτε οτι κανω υποθεσεις ουτε οτι δε καταλαβα καλα.
Μπατσοι ειναι ολοι, και οι μικροι και οι μεγαλοι. αξιωματικοι ειναι και οι κατωτεροι και οι ανωτεροι. ο κατωτερος καποτε θα γινει ανωτερος. ο ιδιος θα ειναι, οχι αλλος.
συ δηλαδη αν εισαι με τα χρονια προϊσταμενος στη δουλεια σου, δικαιολογει να σε φανε?
εξαλλου απαντησες ξεκαθαρα μια χαρα, και δε παιζει παρερμηνεια γιατι μια χαρα χειριζεσαι τη γλωσσα και τη γραφη. Ειπαμε, υπαρχουν οι παραθεσεις. Και το " 1.Για καθε αξιωματικο της Αστυνομιας και ειδικα για υπασπιστες
   υπουργων ακομα περισσοτερο...(μην το επεκτεινω και στους απλους
   αστυνομικους..)" δε σημαινει αφηνω τους αλλους απεξω, ξεκαθαρο ειναι. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΥΠΑΣΠΙΣΤΕΣ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
Ξαναλεω. οι παραθεσεις ηταν ξεκαθαρες, μια προς μια. δεχομαι και τη γνωμη του κοινου, δε θα με τρελλανεις εσυ  :P

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.076
Πόντοι
3.715
όταν αντιλαμβάνεται το παχύδερμο ότι οι διαμαρτυρίες που έρχονται θα είναι δυναμικότατες και μαζικές (τη σφιγμομέτρηση την έχει ήδη κάνει από Μάϊο), θυσιάζει ένα πιονάκι του με πολλαπλασιαστικά μελλοντικά οφέλη για το ίδιο.

Επισκέπτης
τεσπα.με κουρασες.οταν βρεις κατι,στειλτο μου
φουλαρε ο σκληρος του ακατοικητου???
παρε κανα μεταφραστη γιατι παλι ρδελομπου τα εχεις κανει..
2skitso-6-thumb-large.jpg

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μπατσοι ειναι ολοι, και οι μικροι και οι μεγαλοι. αξιωματικοι ειναι και οι κατωτεροι και οι ανωτεροι. ο κατωτερος καποτε θα γινει ανωτερος. ο ιδιος θα ειναι, οχι αλλος.

λάθος.
ανώτερος σε πολιτική θέση θα γίνει ο γλείφτης, ο μιζαδόρος, το λαμόγιο, ο σκατόψυχος.
τελεία.
οι σπαθάτοι αξιωματικοί στα σώματα ασφαλείας όταν ανεβαίνουν και δεν κάνουν πίπες αποστρατεύονται.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
 Του απαντησα οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ απλος ανθρωπος,απλος Πολιτης,ενας "ανθρωπος της διπλανης πορτας" ενας αστυνομικος υποδιευθυντης,υπασπιστης Υπουργου...πως να το κανουμε,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....
αμα ήταν θα ήταν απλός άνθρωπος και όχι διαπλεκόμενο αρχίδι.
όλα αυτά τα μουνιά τα υψηλόβαθμα δεν έχουν θέσεις ιεραρχιάς αλλά αποτελούν αποκλειστικές επιλογές των σκατόψυχων της βουλής.
και ως γνωστόν δειξε μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δεν έχει άδικο ο περσόνα, είναι σαν τους συνδικαλιστές που καταλήγουν υπουργοί.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ακόμα και στο Yes, Minister ο γραμματέας/"υπασπιστής" ήταν (σχετικά) αθώος.
στον σύμβουλο έπρεπε να πάει η βόμβα  >:(

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
λάθος.
ανώτερος σε πολιτική θέση θα γίνει ο γλείφτης, ο μιζαδόρος, το λαμόγιο, ο σκατόψυχος.
τελεία.
οι σπαθάτοι αξιωματικοί στα σώματα ασφαλείας όταν ανεβαίνουν και δεν κάνουν πίπες αποστρατεύονται.
ρε συ περσονα
χεσε τωρα τα καουμποιλικια
στην κυπρο τα γκομενακια ειναι σαν τα ανοιξολουλουδα
κυκλοφορουν με ελευθερα τα γαλατεινα βυζια απο τα στρεπτα δεσμα τους...
θα καρφωσουμε τιποτα;
η θα ασχολουμαστε με το χρυσοχοιδη......

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
λάθος.
τελεία.

...και κυριως δεν επανερχονται σε υπηρεσια!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν έχει άδικο ο περσόνα, είναι σαν τους συνδικαλιστές που καταλήγουν υπουργοί.
γιατί έχουν καμμιά διαφορά με τα συνδικαλιστικά αρχίδια;

το πολιτικό σύστημα απεβίωσε γιατί η αξιοκρατία έχει μεταναστεύσει εδώ και δεκαετίες.
δεν έχω κανένα πρόβλημα να βάλεις έναν δικό σου ιδεολογικά άνθρωπο.
αλλά δε μπορεί να αποτελεί εσωτερικό κριτήριο όχι ο καλύτερος από τους δικούς σου, αλλά ο κολλητός σου ή αυτός με τις περισσότερες άκρες.
Και ως επί το πλείστον αυτός που δημιουργεί περισσότερες άκρες δεν είναι ο άριστος αλλα ο μετεξεταστέος......
όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
λάθος.
τελεία.

σωστο. για ανωτατους, οχι για ανωτερους. ο πολιτικαντης δεν ειναι απαραιτητα σκατοψυχος, γλειφτης και προσκειμενος ναι. αλλα απο εξουσια μηδεν, μαριονετα. ειναι πιο αβουλος και απο τον απλο αστυφυλακα, μονο εντολοδοχος. και εχει παιδια οπως ολοι. εγω τους λυπαμαι περισσοτερο αυτους.

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Στις επομενες εκλογες να ψηφισουμε ΑΛΙ ΜΠΑΜΠΑ εχει ΜΟΝΟ 40 κλεφτες[/size][/size][/size][/size][/size]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σωστο. για ανωτατους, οχι για ανωτερους. ο πολιτικαντης δεν ειναι απαραιτητα σκατοψυχος, γλειφτης και προσκειμενος ναι. αλλα απο εξουσια μηδεν, μαριονετα. ειναι πιο αβουλος και απο τον απλο αστυφυλακα, μονο εντολοδοχος. και εχει παιδια οπως ολοι. εγω τους λυπαμαι περισσοτερο αυτους.
ο μαριονέτας για μένα είναι σκατόψυχος.
γιατί απλά τον έβαλαν εκεί για να κάνει την πουστιά και όχι το δίκαιο. κοινώς η αναξιοκρατική τοποθέτηση έχει μελλοντική εξαργύρωση. τελεία.
μην το συζητάμε άλλο.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Τα οποια σε περιπτωση "στραβης"(κακη ωρα..) εχουν διαφορετικη τυχη απο ενος αλλου,που μαζευει σφαιρες και μολοτωφ
απο τον δρομο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom